Παραθέτουμε μεταφρασμένη τη σχετική επιστολή με ημερομηνία 22.04.2020
Κύριοι. Η ευθύνη που φέρετε για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης σε θέματα ζωτικής σημασίας για Κράτη και Κοινωνίες , μπορούν εύκολα να σας χαρακτηρίσουν , τόσο ως υποκινητές και ακούσιους συνεργάτες τρομοκρατικών οργανώσεων , όσο υπερασπιστές των προσπαθειών ειρηνικής συνύπαρξης των λαών
Σε αυτό το πλαίσιο και με τη βεβαιότητα ότι έχετε τη νοητική στάθμη , συναίσθηση και ικανότητα να αντιληφθείτε αυτήν σας τη θέση , που μόλις σας περιγράψαμε , τα διαδραματιζόμενα και αυτά που πλέον έχουν δρομολογηθεί στην Παγκόσμια Κοινότητα , σας καλούμε να εστιάζετε περισσότερο πλέον , στα παρακάτω :
-Τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να μεταβούν πλέον από μια ενεργητική προσέγγιση για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της ρητορικής μίσους , όπως η απλή διαγραφή σχολίων, σε επίσημο συνεργάτη των διωκτικών αρχών σε αυτά τα θέματα.
-Καθώς τα social media έχουν εξελιχθεί σε πεδίο μάχης για πολιτιστικά , θρησκευτικά , οικονομικά και πολιτικά ζητήματα, η διαχείριση του περιεχομένου τους πλέον θα πρέπει να αποτελεί πιεστικό θέμα όχι μόνο για τις σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας , αλλά δημόσια θέση και στάση κάθε αποδεκτού πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης με δική σας απαίτηση.
-Οι διαδικτυακές εταιρίες που έχουν αναλάβει τον παραδοσιακό ρόλο των κυβερνήσεων στο να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν την έκφραση απόψεων στους εικονικούς αυτούς τοίχους που παραπέμπουν σε μια εικονική πραγματικότητα τους χρήστες , που ενίοτε αντικαθιστά πλήρως την αληθινή , θα πρέπει να τεθούν υπό την εποπτεία του αισθήματος δικαίου κάθε κράτους και τούτο , για να έχετε και εσείς στηριχθεί στην σωστή , ανά περίπτωση , βάση αποδεκτής ηθικής .
Γίνεται αρωγοί ενός Παγκόσμια Επίσημου Δικτύου Αστυνόμευσης της Νέας αυτής Πραγματικότητας , για την προστασία των κανόνων της Παγκόσμιας Ηθικής .
Με εκτίμηση!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (2013) – ( Τομέας Εθνικής Ασφάλειας και Υψηλής Στρατηγικής ) – Οργάνωση Πολιτών σε θέματα Ασφάλειας και γεωπολιτικής – Διοικητής – ΕΛΛΑΔΑ – Κωδικός δικτύου ( ) – διαβάθμιση , ΕΠΕΙΓΟΝ !