Άλλο ένα όνειρο για τσουνάμι στον Ατλαντικό.

Άλλο ένα όνειρο για τσουνάμι στον Ατλαντικό.

Πριν από μερικές μέρες είδα ένα άλλο όνειρο για τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό. Είδα ένα μεγάλο κύμα τσουνάμι να έρχεται, έτρεξα σε ένα σπίτι και ήμουν ασφαλής, αλλά συνειδητοποίησα ότι το κύμα είχε περάσει πάνω από ολόκληρο το νησί φραγμού Wildwood, NJ.

Πιστεύω ότι το τσουνάμι έρχεται, απλά δεν ξέρω πότε. Είχα και άλλα όνειρα στο παρελθόν όπως περιγράφεται παρακάτω.

Επίσης εστάλη και αυτό, δεν ξέρω πολλά για αυτόν τον τύπο. (HT Karen)

Το όνειρό μου: Βρήκα τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου να επιπλέουν στο νερό, τα κύματα ήταν λίγο τραχιά αλλά όχι πολύ άσχημα, τότε ξαφνικά είδα ένα τεράστιο κύμα τσουνάμι να εμφανίζεται. Είπα στη γυναίκα μου καθώς την αγκάλιαζα κάτι σαν? «Σύντομα θα είμαστε στον παράδεισο» ή «φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάμε στον παράδεισο».

Έπειτα, καθώς παρακολουθούσα το κύμα καθώς ύψωνε όλο και πιο ψηλά και ετοιμαζόταν να συντριβεί πάνω μας, ως εκ θαύματος διαλύθηκε σε τίποτα – ήταν σαν να εξατμίστηκε σε μια ομίχλη. Κοίταξα ψηλά την ακτή και φαινόταν σαν να μην διαλύθηκε αλλά να είχε χτυπήσει τη στεριά. Είδα επίσης ένα σωρό βράχων που έμοιαζε με βράχο στο οποίο πήγαινα για ψάρεμα ως παιδί στο Wildwood, NJ.

Μετά το τσουνάμι βρέθηκα σε ένα κατάστημα και η τιμή του φαγητού είχε ανέβει—2 κοτόπουλα κόστισαν 58 δολάρια.

Όπως γνωρίζετε, υπήρξε πολλή φλυαρία σχετικά με την πιθανότητα ενός τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό, μερικά από τα οποία επικεντρώνονται γύρω από τη Λα Πάλμα. Πιστεύω ότι θα υπάρξει τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό κάποια στιγμή στο μέλλον; Ναί! Να γιατί.

Είδα ένα άλλο πολύ ζωντανό όνειρο όπου είδα ένα τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό να χτυπά το Νιου Τζέρσεϊ.

Όνειρο για τσουνάμι του Ατλαντικού 

Είδα ένα άλλο όνειρο όπου είδα τίτλους εφημερίδων για πρόσκρουση μετεωρίτη στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Όνειρο πρόσκρουσης μετεωρίτη του Ατλαντικού

Είχα ένα άλλο όνειρο που αφορούσε ιονισμένο ήλιο.

Ένα όνειρο ιονισμένου ηλίου

Έψαξα στο google ιονισμένο ήλιο και La Palma και αυτό ήταν το κορυφαίο αποτέλεσμα.

Εκπομπή ηλίου στο ηφαίστειο Cumbre Vieja, Λα Πάλμα, Κανάρια Νησιά

Ένα τσουνάμι στον Ατλαντικό  απεικονίζεται σε χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό, μαζί με άλλα αποκαλυπτικά γεγονότα, απεικονίζεται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Υόρκη.

Πιστεύω ότι ένα τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό απεικονίζεται στη φώκια της Ουάσιγκτον, DC.

Πιστεύω ότι ένα σεισμικό γεγονός του Ατλαντικού Ωκεανού απεικονίζεται στην ταινία Planes, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει τσουνάμι.

Κυκλοφόρησε ένα μυστηριώδες βίντεο που έγραφε «231134421 Be Ready, Run Away, Sector NY Water». Πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, πιστεύουν ότι αυτή ήταν μια προειδοποίηση των illuminati σχετικά με ένα τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Έτσι, όπως είπα, νομίζω ότι έρχεται το τσουνάμι στον Ατλαντικό Ωκεανό, αλλά το ερώτημα παραμένει πότε. Υπό το φως της Βιβλικής προφητείας των εσχάτων καιρών, υπάρχουν πολλές πιθανές στιγμές που θα μπορούσε να συμβεί ένα μεγάλο τσουνάμι. Το Trumpet 2 περιγράφει ένα βουνό που καίγεται με φωτιά που πέφτει στον ωκεανό και καταστρέφει πολλά πλοία. Η καταστροφή των πλοίων υποδηλώνει τεράστιο τσουνάμι. Αυτό το τσουνάμι είναι μέρος της οργής του Θεού.

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post