«Άντε να μας δίνετε και λεφτά»! Ο δημοσιογράφος άφησε «ΠΑΓΩΤΟ» τον Γεωργαντά – «Ζωντανεύει» ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ», vid

«Άντε να μας δίνετε και λεφτά»! Ο δημοσιογράφος άφησε «ΠΑΓΩΤΟ» τον Γεωργαντά – «Ζωντανεύει» ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ», vid
Η σημερινή ανακοίνωση είναι άκρως σημαντική…

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, δίνεται πλέον η δυνατότητα στους εμβολιασμένους να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet (ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ – ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) του κινητού ή του tablet τους έχουν πλέον οι πολίτες μέσω του Covid Free Gr Wallet.

Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.

Η νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης απλοποιεί σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους.

Η εν λόγω πρόταση δεν είναι υγειονομική, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο για μια ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα που θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες της ΕΕ, τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις στην ΕΕ πρότεινε η Κομισιόν και θα χρησιμεύει και ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. Την είδηση είχε φυσικά αναδείξει το el.gr (ΕΔΩ).

Στην αρχή εργαλείο σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι το κινητό και αργότερα κάποιο εμφύτευμα, όπως ήδη συμβαίνει στην Ευρώπη.

Η είδηση βγήκε όμως από σχόλιο δημοσιογράφου, ο οποίος σχολίασε την εν λόγω καινοτομία της κυβέρνησης με καλεσμένο τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά. Επικεντρωμένος στην λέξη πορτοφόλι ζήτησε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να μπαίνουν και χρήματα εκεί ή σε κάποιο άλλο ψηφιακό πορτοφόλι.

 

 

Ποια χρήματα θα μπορούσαν να μπαίνουν εκεί;;;

Το UBI (ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ) είναι ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που παρέχει σε κάθε ενήλικα πολίτη ένα σταθερό ποσό εισοδήματος σε τακτική βάση. Στόχος του είναι να κρατήσει τους πολίτες πάνω από το όριο της φτώχειας και να αντικαταστήσει άλλα κοινωνικά προγράμματα.

Στην Ελλάδα, για την ώρα, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΑ υποστηρικτικά και παρουσιάζεται ως ένα προνοιακό πρόγραμμα που δίνεται σε περίπου 273.000 ευάλωτα νοικοκυριά (482.335 ευάλωτους πολίτες). Πλασάρεται πλέον «πακέτο», όπως διαβάσατε στο EL, με την «ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ».

Ωστόσο το μέλλον μοιάζει εφιαλτικό! Στην Αμερική έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις, προκειμένου το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να αποτελέσει στήριγμα των ανθρώπων, καθώς τα ΡΟΜΠΟΤ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ! Ταυτοποίηση, Υγεία, πορτοφόλι, ψυχαγωγία!!! Αρκεί να είναι κάποιος «καλό παιδί» και να εισακούει τους «ειδικούς» του Κράτους.

 

 

Share this post