Άρθρο ΣΟΚ! Περισσότεροι θάνατοι σε παιδιά ΑΠΟ ΤΟΤΕ που ξεκίνησε ο εμβολιασμός! Κανείς δεν διερευνά το ΓΙΑΤΙ

Άρθρο ΣΟΚ! Περισσότεροι θάνατοι σε παιδιά ΑΠΟ ΤΟΤΕ που ξεκίνησε ο εμβολιασμός! Κανείς δεν διερευνά το ΓΙΑΤΙ

Γράφει το γερμανόφωνο Russia Today:
Η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού των παιδιών κατά του κορωνοϊού θεωρείται αμφιλεγόμενη μεταξύ των γιατρών.

Η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμού (STIKO) στο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) αξιολογεί το όφελος του μέτρου, για ανηλίκους ηλικίας πέντε ετών και άνω, ως υψηλότερο από τους πιθανούς κινδύνους. Ωστόσο, σύμφωνα με το RKI, σημαντικά περισσότεροι ανήλικοι και νεαροί ενήλικες κάτω των 20 ετών έχουν πεθάνει «από ή με» COVID-19 από ό,τι πριν από τότε που ξεκίνησε ο παιδικός εμβολιασμός. Από τα μέσα Αυγούστου 2021, ο αριθμός των ανθρώπων αυτής της ηλικίας που πέθαναν τετραπλασιάστηκε από 23 σε 94. Ωστόσο, προφανώς υπάρχει μικρό πολιτικό ενδιαφέρον για την έρευνα της αιτίας.

Κυβέρνηση: «Ελέγξτε την εβδομαδιαία έκθεση»

Ο βουλευτής της Bundestag Kay-Uwe Ziegler (AfD) προσπάθησε να φέρει φως στο σκοτάδι. Ήθελε να μάθει από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση πόσοι από τους νέους που είχαν πεθάνει, από ή με τον κορωνοϊό, είχαν εμβολιαστεί μία, δύο ή τρεις φορές.

Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία. Αντίθετα, στην απάντησή της στις 13 Ιουλίου, παρέπεμψε τον ερωτώντα στην τελευταία εβδομαδιαία αναφορά του RKI. Ωστόσο, οι ζητούμενες πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο. Την απαντητική επιστολή υπέγραψε η Sabine Dittmar, μέλος του SPD και Κοινοβουλευτική Υφυπουργός στο Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, ο Ziegler ήθελε να μάθει πόσα από τα νεκρά παιδιά και νέους υποβλήθηκαν σε αυτοψία μετά το θάνατό τους. Επειδή η ανώτατη γερμανική επιστημονική αρχή διαβεβαίωνε πάντα στις εκθέσεις της, στις οποίες απαριθμούσε τον αριθμό των νεκρών ανηλίκων, ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις «ελέγχονταν και επικυρώνονταν ατομικά από το RKI». Προφανώς αυτό δεν συνέβη. Η κυβέρνηση εξήγησε στον ερωτώντα, ότι δεν γνώριζε τίποτα για αυτό, επειδή ήταν ευθύνη των τοπικών υγειονομικών αρχών.

Στα μέσα Αυγούστου 2021, η STIKO συνέστησε δύο δόσεις εμβολίου για όλες τις ηλικίες 12 έως 17 ετών. Τον Δεκέμβριο, συνέστησε αρχικά το ίδιο για τα μικρότερα παιδιά, ηλικίας πέντε ετών και άνω, που είχαν προηγουμένως αρρωστήσει, και εκείνα που ζούσαν σε ένα νοικοκυριό μαζί με «ευάλωτα» άτομα. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, πρότεινε έναν τρίτο εμβολιασμό σε νέους ηλικίας δώδεκα και άνω και τον Μάιο σε όλα τα μικρότερα παιδιά, ηλικίας πέντε ετών και άνω, τουλάχιστον μία δόση.Είναι πλέον γνωστό ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από μόλυνση και μετάδοση του ιού, δηλαδή δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από άλλους.

Σύμφωνα με την επίσημη ρητορική, ωστόσο, προστατεύουν από σοβαρές πορείες και θάνατο από τον COVID-19. Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία από το μητρώο εντατικής θεραπείας της Γερμανικής Διεπιστημονικής Ένωσης Εντατικής Θεραπείας και Επείγουσας Ιατρικής (DIVI), αυτό είναι επίσης εξαιρετικά αμφισβητήσιμο. Ειδικά στην περίπτωση των παιδιών και των εφήβων.

Ως εκ τούτου, η εξέλιξη των «θανάτων από κορωνοϊό» που καταγράφηκε από το RKI μεταξύ ατόμων κάτω των 20 ετών προκαλεί ανησυχία. Από την αρχή της πανδημίας έως τις αρχές Ιανουαρίου 2021, το ινστιτούτο κατέγραψε συνολικά 14 θανάτους σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες, όπως φαίνεται στη σελίδα 8 αυτής της αναφοράς κατάστασης. Στην εβδομαδιαία έκθεσή της στις 19 Αυγούστου 2021, ανέφερε στη σελίδα 15, ότι 23 παιδιά και νέοι είχαν πεθάνει, εννέα περισσότεροι από ό,τι στην αρχή του έτους.

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τα στοιχεία του RKI, ένας ανήλικος πέθαινε κάθε 21 ημέρες σε σχέση με τον κορωνοϊό. Αντίθετα, από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Αυγούστου 2021, υπήρχε ένας τέτοιος θάνατος περίπου κάθε 23 ημέρες.

Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει προς το χειρότερο, από την πρώτη σύσταση εμβολιασμού για νέους ηλικίας δώδεκα και άνω στα μέσα Αυγούστου.Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ερευνηθεί εάν υπάρχει αιτιώδης σύνδεση μεταξύ των παιδικών εμβολιασμών και του αυξημένου αριθμού θανάτων. Αν κάποιος επρόκειτο να ελέγξει πόσα από τα νεκρά παιδιά είχαν εμβολιαστεί μία, δύο ή τρεις φορές, θα μπορούσε να προσδιορίσει, εάν οι εμβολιασμοί σε παιδιά και εφήβους μπορεί να κάνουν το αντίθετο από αυτό που είχαν σκοπό να κάνουν.

el.gr

Share this post