Έγιναν ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΟΜΠΑ μόνοι τους για τα ΕΜΒΟΛΙΑ! Δείτε τι γράφουν ΕΠΙΣΗΜΑ, πριν το ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Έγιναν ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΟΜΠΑ μόνοι τους για τα ΕΜΒΟΛΙΑ! Δείτε τι γράφουν ΕΠΙΣΗΜΑ, πριν το ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Αυτοί μας κυβερνούν…

Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει από φθινόπωρο! ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ και η κυβέρνηση έγινε ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΟΜΠΑ, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η κα Γκάγκα αναφορικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ και την απόφαση να σταματήσει να ισχύει από τις 15 Απριλίου είπε ότι αυτό επιτάσσει η πορεία της πανδημίας, αλλά και ότι πέτυχε τον στόχο του.

«Χιλιάδες άνθρωποι άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν και δεν περιμένουμε άλλους μέσα στο καλοκαίρι, από φθινόπωρο πάλι», είπε η Μ.Γκάγκα.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να σβηστεί και το πρόστιμο των 300 ευρώ, η Μ.Γκάγκα είπε ότι αυτό δεν είναι λογικό γιατί όταν η Πολιτεία θέτει έναν κανόνα αυτός θα πρέπει να ακολουθείται, διαφορετικά κανείς δε θα σεβαστεί τον επόμενο.

Η Μ.Γκάγκα ήταν κατηγορηματική στο θέμα της άρσης των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους με την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, λέγοντας πως «δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα».

ΩΣΤΟΣΟ, στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς COVID «emvolio.gov.gr», αναγρέφεται το εξής:

«Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας».

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;; ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ:

Share this post