Έδωσαν το πρόβλημα, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ και τη λύση: Σας αφορά όλους και πρέπει να το ξέρετε

Έδωσαν το πρόβλημα, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ και τη λύση: Σας αφορά όλους και πρέπει να το ξέρετε
Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Όλα εκείνα που κάποτε φάνταζαν θεωρίες συνωμοσίας, όλο και περισσότεροι βλέπουν ακόμη κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν πως αποτελούν πραγματικότητα, εκτός της οποίας θέλουν να τους κρατήσουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πολλούς το μεγάλο πρόβλημα στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε, είναι η εύκολη παραβίαση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, αφού συνεχώς κυκλοφορούν ειδήσεις για χάκερ που παραβίασαν λογαριασμούς τραπεζών, βάσεις δεδομένων τεχνολογικών κολοσσών ή ακόμη και που πήραν εξ αποστάσεως τον έλεγχο κάποιου αυτοκινήτου.

Με λίγα λόγια, έχουν περάσει μέσα στο υποσυνείδητό μας, πως όλες μας οι συσκευές μπορούν να χακαριστούν πανεύκολα από κάποιον που έχει τη σχετική γνώση και δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, εκτός κι αν αποκοπούμε πλήρως από τον κοινωνικό ιστό και πάμε σε κάποια ερημιά χωρίς καμία ηλεκτρονική συσκευή μαζί μας.

Αυτό που σίγουρα ο κάθε άνθρωπος θέλει είναι ασφάλεια. Να ξέρει ότι δεν μπορούν να τον ληστέψουν και να του πάρουν όσα με κόπο απέκτησε ή οι εταιρείες θέλουν να είναι σίγουρες πως οι βάσεις δεδομένων τους είναι απροσπέλαστες στις παραβιάσεις των διαφόρων κακόβουλων ατόμων κτλ.

Σε μια εποχή που όλα ψηφιοποιούνται και στην κυριολεξία η ίδια μας η κοινωνική λεγόμενη ζωή στηρίζεται στην τεχνολογία, όλοι ανησυχούν για την «ψηφιακή» τους ασφάλεια, στον ψηφιακό αυτό νέο κόσμο.

Μπορεί λοιπόν, αυτή η ασφάλεια να επιτευχθεί; Η Νέα Τάξη αφού έδωσε το πρόβλημα (ανασφάλεια, κλοπές, παραβιάσεις, άγχος για τα κεκτημένα) ετοιμάζεται να δώσει τη λύση.

Ποια φαίνεται πως θα είναι αυτή; Η κβαντική τεχνολογία.

Σύμφωνα με το Euronews, η κβαντική φυσική μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια των υπολογιστών για πάντα. Η επιστήμη των μικροσκοπικών σωματιδίων που αντιδρούν με απρόβλεπτο τρόπο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αλλά πριν προχωρήσουμε πάμε να δούμε τι είναι το κβάντο.

«Το κβάντο σημαίνει πολλά πράγματα σε πολύ κόσμο. Είναι πάντα κάτι το παράξενο, το ιδιόμορφο, αν δεν προέρχεσαι από το χώρο της φυσικής. Τι εννοώ με το κβάντο; Εννοώ, θέτοντάς το απλά, ένα αντικείμενο, ένα άτομο ή ένα φωτόνιο, ένα σωματίδιο φωτός. Η δυνατότητά μας να τα ελέγχουμε έχει βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία 20 χρόνια» εξηγεί ο Ρομπ Θιου, κβαντικός φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Αυτή η δυνατότητα έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των αποκαλούμενων γεννητριών τυχαίων αριθμών που βασίζονται στη κβαντική φυσική. Παράγουν απόλυτα τυχαίους αριθμούς που μπορούν να χρησιμεύσουν ως ασφαλή κλειδιά κρυπτογράφησης, που κανείς χάκερ δεν μπορεί να σπάσει.

Στην Βαρκελώνη, γίνεται το επόμενο βήμα, που είναι το κβαντικό ίντερνετ, όπου τα μηνύματα στέλνονται μέσω μερικών φωτονίων. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποκλοπής των επικοινωνιών ανιχνεύεται αμέσως. Τα εξαρτήματα δεν είναι έτοιμα να βγουν ακόμη στο εμπόριο, αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον.

«Τα δεδομένα σας θα προστατεύονται, όσον αφορά στις οικονομικές σας συναλλαγές, αλλά και στα δεδομένα της υγείας σας. Επίσης στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, θα υπάρχουν σημαντικά οφέλη για να μην αναφερθώ στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και στα δίκτυα μεταφοράς» επισημαίνει ο Βαλέριο Προυνέρι, συντονιστής του πρότζεκτ CiViQ.

Τα νέα τσιπ που δεν μπορούν να χακαριστούν, δημιουργούν τυχαίους αριθμούς στοχεύοντας με δύο λέιζερ σε δύο στόχους. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Οι δέσμες δημιουργούν ηλεκτρονικά σήματα και τέλος μια ακολουθία τυχαίων αριθμών. Σύντομα θα τα δούμε παντού.

«Ένα παράδειγμα είναι η ενσωμάτωση αυτών των τσιπ στην τεχνολογία τύπου σέρβερ για την ασφάλεια των κέντρων δεδομένων. Άλλα παραδείγματα είναι στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, στα δίκτυα με τις συσκευές που έχουν να κάνουν με το ίντερνετ των πραγμάτων. Ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα, όπου θα δούμε σταδιακά την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών» υπογραμμίζει ο Κάρλος Αμπελάν, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Quside.

Βλέπετε, πως όλα πλέον τα «έβγαλαν στη φόρα» και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Τα μετρητά σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών σύντομα θα εξαφανιστούν και όλα θα γίνονται ψηφιακά μέσω κάποιας κάρτας-πορτοφόλι. Ωστόσο επειδή αυτές θα τις κλέβουν, θα δοθεί η λύση του λεγόμενου «χαράγματος», όπως τουλάχιστον το περιγράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννου.

Δίχως αυτό κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα, θα μένει ακαριαία εκτός κοινωνίας. Στον αντίποδα, το δέλεαρ θα είναι πως όλα τα δεδομένα όλων θα είναι ασφαλή, αφού σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί το εν λόγω τσιπ δεν θα μπορεί να χακαριστεί. Εμείς ωστόσο σε αυτό το τελευταίο κρατάμε πολύ μεγάλες επιφυλάξεις.

Κατόπιν και ειδικά στον τομέα των εμφυτευμάτων που σκοπεύουν επίσης να δώσουν, θα πρέπει να προπαγανδιστεί η «απόλυτη ασφάλεια», που θα διώξει από το μυαλό αρκετών τις ανησυχίες κάποιων…«γραφικών» και θα τους κάνουν να σπεύσουν να τα προμηθευτούν. Δεν αποκλείεται η εν λόγω τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί και εκεί λοιπόν.

Επομένως, η Νέα Τάξη, θα προσφέρει σε όλους ένα τσιπάκι κάποιου είδους, που θα εγγυάται την προστασία όλων των δεδομένων αλλά και των ψηφιακών πλέον χρημάτων κάποιου, σε αντάλλαγμα με την υποδούλωση του στην παγκόσμια εξουσία του ενός δικτάτορα, του λεγόμενου Αντιχρίστου.

Δείτε τα βίντεο και προετοιμαστείτε:

(φώτο: Pexels)

el.gr/

Share this post