Έκτακτες εξελίξεις στο Ισραήλ – Μαζεύουν όλα τα στοιχεία των πολιτών, ενεργοποιούν σχέδιο «Αποκάλυψης» (ΒΙΝΤΕΟ).

Έκτακτες εξελίξεις στο Ισραήλ – Μαζεύουν όλα τα στοιχεία των πολιτών, ενεργοποιούν σχέδιο «Αποκάλυψης» (ΒΙΝΤΕΟ).
 Βλέπουν «Αποκάλυψη» και περιμένουν τον Μεσσία.
Κοινοβουλευτική επιτροπή στο Ισραήλ έδωσε χθες το πράσινο φως για την συλλογή προσωπικών δεδομένων πολιτών από τις υπηρεσίες πληροφοριών, επίμαχο μέτρο που καθιερώνουν οι αρχές, με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η κυβέρνηση είχε εξουσιοδοτήσει νωρίτερα τον Μάρτιο την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας, την Σιν Μπετ, να συλλέγει προσωπικά δεδομένα πολιτών μέσω του κινητού τους τηλεφώνου προκειμένου να τη βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού που έχει μολύνει έως σήμερα περισσότερους από 4.800 ανθρώπους στην χώρα.
Ωστόσο, υποστηρικτές των πολιτικών δικαιωμάτων προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο απαίτησε την καθιέρωση κοινοβουλευτικού ελέγχου για να εγκρίνει ή όχι τη συνέχιση της ψηφιακής παρακολούθησης.
«Στο τέλος μαραθώνιων συζητήσεων (…) η προσωρινή επιτροπή της Κνεσέτ (το κοινοβούλιο) για τα θέματα που αφορούν τη Σιν Μπετ ενέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης να εξουσιοδοτήσει τη Σιν Μπετ να βοηθήσει στις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού για ένα μήνα (έως τις 30 Απριλίου 2020)», ανακοίνωσε η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Κνεσέτ.
Δηλώνοντας αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα «στον πόλεμο εναντίον ενός αόρατου εχθρού», ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε, με την υποστήριξη της κυβέρνησης, αναθέσει στη Σιν Μπετ να συλλέγει προσωπικά δεδομένα τα οποία, σύμφωνα με λεπτομέρειες που διέρρευσαν στον Τύπο, φέρεται να επιτρέπουν τον εντοπισμό εν αγνοία τους, των φορέων του ιού και των ανθρώπων που βρίσκονται σε καραντίνα μέσω των παρόχων τηλεφωνίας.
Βλέπουμε πως παντού επιβάλλονται μέσα παγκόσμιας χούντας, ενώ στο Ισραήλ ενεργοποιούν το υπόγειο Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης κρίσεων (NMC) λόγω της πανδημίας στην χώρα, στο οποίο μεταβαίνει η ισραηλινή κυβέρνηση (COG) σε περίπτωση χάους ή παγκόσμιου πολέμου.
Η εγκατάσταση χρησιμεύει ως ένας εξαιρετικά εξοπλισμένος χώρος διακυβέρνησης και ελέγχου για ανώτατους ισραηλινούς αξιωματούχους, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται την χώρα τους κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης κρίσης.

Οι Ισραηλινοί «βλέπουν» προφανώς τι έρχεται και «θωρακίζονται» περιμένοντας τον «παγκόσμιο μεσσία».
Ραγδαίες οι εξελίξεις!
el.gr

Share this post