Έκτακτη Βοήθεια ΗΠΑ-Γερμανίας Στην ΝΔ Για Να Μην Χαθεί Η Αυτοδυναμία Εξοντώνοντας Βελόπουλου-Βαρουφάκη!

Έκτακτη Βοήθεια ΗΠΑ-Γερμανίας Στην ΝΔ Για Να Μην Χαθεί Η Αυτοδυναμία Εξοντώνοντας Βελόπουλου-Βαρουφάκη!

Σχέδια αυτοδυναμίας επί χάρτου καταστρώνουν στην ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές στις 7 Ιουλίου, με τα εμπόδια να είναι Δύο! Νο 1 εμπόδιο ονομάζεται Ελληνική Λύση του Κ.Βελόπουλου. Νο 2 εμπόδιο εκπλήξει της τελευταίας στιγμής, ονομάζεται ΜΕΡΑ 25 του Γ. Βαρουφάκη.

Για το Κόμμα του Βελόπουλου είδη η ΝΔ έχει ενεργοποιήσει τα φιλικά και προσκείμενα ΜΜΕ, όπως :Τηλεοπτικά Κανάλια, Εφημερίδες, SITE-BLOGS, να Βομβαρδίσουν και να ξεσκονίσουν ότι οπτικοακουστικό υπάρχει, παλιό νέο, για τον Κ.βελόπουλο.

Φαίνεται ότι η ΝΔ έχει αρχίσει και ένα στρίμωγμα  Presing  στους υποψήφιους βουλευτές με την Ελληνική Λύση, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, που ίσως αποδίδει τους πρώτους καρπούς επιτυχίας, με τις πρώτες παραιτήσεις υποψηφίων που είχαμε τώρα τελευταία!

Για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην αυτοδυναμία, ο Κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει στοχευμένες επισκέψεις στις περιοχές όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε υψηλά ποσοστά, κυρίος σε περιοχές της Μακεδονία, που ψήφισαν Βελόπουλο λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Μητσοτάκη προεκλογικά να ανεβάζει και αυτός της δήθεν Εθνικιστικές-Πατριωτικές Κορώνες στους Λόγους του!

Μεγάλος πονοκέφαλος για την ΝΔ εξελίσσεται ο Βαρουφάκης, που έχει μεγάλο έρεισμα στους Νέους ηλικιακά ψηφοφόρους από 17-30, και ένα κύμα μετακίνηση προς το Κόμμα του από το Σύριζα, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, ψηφοφόροι που σε καμιά περίπτωση δέν θέλουν να ρίξουν την ψήφο τους στην ΝΔ!

Στην ΝΔ πάντως ποντάρουν και σε εξωτερικό παράγοντα – βοήθειας, όπως πχ από την Κομισιόν-ΕΕ-Γερμανία, αλλά και από τις ΗΠΑ, που φέρονται να μην θέλουν την είσοδο στην Βουλή του Κόμματος Βελόπουλου, με των φόβο ότι είναι φιλο-ρωσικό!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης      email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post