Ένας δικηγόρος που αγαπάει την πατρίδα υπάρχει;

Ένας δικηγόρος που αγαπάει την πατρίδα υπάρχει;

Αν έχεις διαβάσει λίγα από τα κείμενα μου θα έχεις καταλάβει ότι μισώ την εικόνα της πληροφορίας γιατί από κει γνωρίζω ότι όλα ξεκινούν να γίνονται ψεύτικα και απάτη.

Για αυτό σε αυτό το κάλεσμα μου προς τον άγνωστο εσένα θα μιλήσω όπως έχω συνηθίσει να μιλάω στη ζωή μου σε όποιον έχω μπροστά μου.
Ψάχνω έναν δικηγόρο ο οποίος πάνω και πρώτα από όλα αυτό που θα προσφέρει θα είναι ο πατριωτισμός του η αγάπη του για την πατρίδα , η επιμονή του στο να βγαίνει νικητής και η εκπαίδευση που κατάφερε να κρατήσει μέσα στην συνείδηση του για να επιτυγχάνει τεράστια πράγματα και όχι την κλασσική εκπαίδευση που έχει όλη η κοινωνία στο λίγο και στο μικρό.
Οι νομικές του γνώσεις και οι συμβουλές είναι τα παρελκόμενα αυτων που πρώτο ανέφερα, πάνω από όλα πρέπει να είσαι μορφωμένος και η μόρφωση δεν έρχεται ούτε από τα βιβλία ούτε από τους νόμους ούτε από την ύλη που μπορεί να νομίζει κάποιος ότι έχει καταφέρει και αυτόν τον κάνει διαφορετικό ή καλύτερο από τους γύρω του.
Άρα όταν θα μιλήσουμε θα μιλήσουμε σαν δύο άνθρωποι ,ούτε εσύ με ύφος καρδιναλίου γιατί είσαι δικηγόρος και φοράς γραβάτα ούτε εγώ με ύφος γκουρού γιατί ψάχνωμε σε παράξενα πράγματα..
Θα μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα στα οποία μπορείς να είσαι ο πρώτος συνεργάτης ,θέματα που είναι τόσο τεράστια ώστε κανείς μέχρι σήμερα να μην έχει ποτέ τολμήσει να δημιουργήσει το μονοπάτι τους πάνω στην πλατφόρμα του νόμου.
Αν και με την ιδιότητά σου σαν πατριώτης και την αγάπη σου για την πατρίδα δεν θα έπρεπε να αναφέρω το θέμα τι έχεις να κερδίσεις θα αναφερθώ και σε αυτό λέγοντάς σου ότι αν έχεις τη δύναμη να σαι ο διαφορετικός,την θέληση να μην ακολουθήσεις κανένα copy-paste,την αντοχή και τη δύναμη να δημιουργήσεις από την αρχή τις βάσεις για κάτι τεράστιο τότε θα έχεις να κερδίσεις όσα ίσως δεν θα κερδίσεις σε χίλιες ζωές σαν νομικός αν έρχεσαι στη γη.
Θα σου δώσω το τηλέφωνο μου να επικοινωνήσεις μαζί μου, θα επιλέξεις εσύ τον τρόπο που θα συναντηθούμε θα κάνεις εσύ την κίνηση να συναντηθούμε, εγώ έχω ήδη δώσει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα προσφοράς και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται να γράψω για την αγάπη μου προς την πατρίδα,…. Εσύ από την άλλη που σε άγνωστος με βάση τη δική μου εμπειρία απο 10 χρόνια στις προσπάθειές μου θα πρέπει να μου δείξεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ και μπορώ μαζί του να προχωρήσω στο να κάνω μεγάλα πράγματα και όχι λίγα και μικρά.
Αν και όταν συναντηθούμε θεωρήσεις ότι έχασες το χρόνο σου σε ότι έχω να σου πω διατιθέμε να σε αποζημιώσω ακόμα και αν έχεις ταξιδέψει 500 χιλιόμετρα,αν όμως ότι ακούσεις είναι αυτό που θα καταλάβεις ότι μπορεί να αλλάξει την ζωή όλων μας, της Ελλάδας την δική μου και τη δική σου και συμφωνήσουμε ,εσύ τότε θα έχεις δώσει έναν όρκο και λόγω τιμής ότι δεν θα σταματήσεις εάν δεν ολοκληρωθούν όλα όσα θα σου πω.

Τα ξεκαθαρίζω όλα αυτά για να αποφύγω όλους όσους δουν αυτό το μήνυμα ως μία ευκαιρία να πάρουν μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα, τα γράφω έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο σε όλους τους νομικούς ότι δεν είναι το πρώτο στοιχείο προς χρήση η νομική γνώση αλλά είναι παρελκόμενο όλων των άλλων ιδιοτήτων που θα έχεις σαν άνθρωπος σαν μόρφωση σαν ψυχή και πνεύμα.
Μην με πάρετε όσοι έχετε το γραμμικό στυλ της γραβάτας και του ανθρώπου που ενώ είναι ακόμα είναι ένα γρανάζακι στη μηχανή του κιμά νομίζουν ότι είναι κάτι πιο πάνω από τους συνανθρώπους τους.
Ο ίδιος χρόνος που σπαταλιέται από σένα σπαταλιέται και από μένα και πίστεψέ με έχει την ίδια αξία ,εάν ανήκεις σε αυτούς που πιστεύεις ότι ο δικός σου χρόνος αξίζει παραπάνω από το δικό μου μη με πάρεις τηλέφωνο,μην έρθεις να με συναντήσεις αν ανήκεις σε αυτούς που θεωρείς ότι δεν είσαι ακριβώς ίσος.
Ψάχνω ανάμεσα σε όλους τους νομικούς της Ελλάδας αυτούς πού είναι το γραμμένο τους να νικήσουν το ακατόρθωτο και να αλλάξουν την ιστορία…. Σε αυτό το κάλεσμα λοιπόν η διαφορά και η επιτυχία του στηρίζεται στο εξής ..στο κατά πόσο εσύ πιστεύεις ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος ικανός σοβαρός και ώριμος με την κατάλληλη εμπειρία και το μυαλό ώστε να σου παραδώσω στα χέρια σου συγκεκριμένες εντολές που θα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν… και το ξαναλέω. την ζωή όλων μας!
Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω και για αυτά που κάνω δεν θα είμαι υπεύθυνος αν δεν υπάρχει ούτε ένας στην Ελλάδα που δεν έχει κρατήσει το έθνος και το αίμα του πιο ψηλά από όλα…. Περιμένω να δω άμεσα λοιπόν αυτούς που ακόμα έχουν τις πραγματικές αξίες και τα ιδανικά στο σωστό ράφι!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας μου είναι το 697 990 54 96 ονομάζομαι Νικόλαος γκόνος στο ίντερνετ με γνωρίζετε σαν stranger…
katohika.gr

Share this post