Ένας ζοφερός οιωνός πάνω από την Ταϊβάν υποδηλώνει ότι επίκειται πόλεμος.

Ένας ζοφερός οιωνός πάνω από την Ταϊβάν υποδηλώνει ότι επίκειται πόλεμος.

spaceweather.com: Στις 10 Νοεμβρίου 2021, ο Ταϊβανέζος φωτογράφος Meiyin Lee παρακολουθούσε τη δύση της ημισελήνου όταν ξαφνικά ένα δεύτερο φεγγάρι φάνηκε να αναδύεται από τα κύματα και να συναντά το πρώτο:

Περιγράφοντας την εκδήλωση, ο κ. Lee λέει: “Στις 10 Νοεμβρίου ο καιρός ήταν καλός και ο αέρας καθαρός. Αυτό μου επέτρεψε να δω τη Σελήνη σε πολύ χαμηλό ύψος καθώς βυθιζόταν στα κύματα του Πορθμού της Ταϊβάν. Ήταν μια όμορφη χαμηλότερη οφθαλμαπάτη, οπότε άρχισα αμέσως να τη βιντεοσκοπώ και να τη φωτογραφίζω”.

Η οφθαλμαπάτη ξεκίνησε όταν το φεγγάρι πέρασε πίσω από ένα στρώμα θερμού αέρα που αιωρούνταν πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτού του είδους η ανωμαλία της θερμοκρασίας είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο: κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ήλιος θερμαίνει το νερό και τη νύχτα το νερό επιστρέφει λίγη θερμότητα στον αέρα ακριβώς από πάνω του. Η διάθλαση στο στρώμα του θερμού αέρα οδηγεί σε μια χαμηλότερη δεύτερη εικόνα του φεγγαριού, η οποία ανεβαίνει καθώς το πραγματικό φεγγάρι δύει.

Παραδοσιακά οι φωτογράφοι τραβούν φωτογραφίες των χαμηλότερων αντικατοπτρισμών του Ήλιου, αλλά τέτοιοι αντικατοπτρισμοί της Σελήνης είναι εξαιρετικά σπάνιοι, καθώς το φως της είναι λιγότερο φωτεινό και παρόλο που υπάρχει διάθλαση του φωτός – είναι σχεδόν αδύνατο να τους δει κανείς.

The Big The One’s Σχόλιο συντάκτη: Οι επαγγελματίες φωτογράφοι είναι ως επί το πλείστον τύποι που είναι λίγο περίεργοι και αν μπορείς πάντα να καταλάβεις ακριβώς τι είδους ουσία υπάρχει στο φιλμ που χρησιμοποιούν, τότε το τι υπάρχει στο κεφάλι του φωτογράφου είναι ένα πλήρες μυστήριο.

Η χαμηλότερη οφθαλμαπάτη, ο ζεστός αέρας, η ατμοσφαιρική διάθλαση, είναι πολύ όμορφα και ούτω καθεξής – όλα αυτά είναι πολύ ωραία φυσικά, αλλά στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι αρκετά ζοφερά και βλέποντας κάτι τέτοιο οι άνθρωποι στον Μεσαίωνα θα άρχιζαν να ουρλιάζουν από χαρά ή να προσεύχονται:

Το σημάδι στον ουρανό είναι σίγουρα τρομακτικό και μοιάζει με κάποιο είδος κόκκινων κεράτων, γεγονός που προμηνύει κάποιο δυσμενές γεγονός. Έτσι, αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια, θα ήταν εγγυημένο ότι θα βλέπαμε έναν σεισμό ή κάποια άλλη φυσική καταστροφή στην Ταϊβάν, αλλά οι καιροί είναι λίγο διαφορετικοί τώρα:

 

Τα οχήματα κατευθύνονται προς την Ταϊβάν καθημερινά και όσα έχουν ήδη φτάσει συμμετέχουν σε ατελείωτες ασκήσεις με το ίδιο σενάριο – μια απόβαση στην παραλία:

 

Στην πορεία υπάρχουν απειλητικές στρατιωτικές δηλώσεις από όλες τις πλευρές, ειδικά από την Κίνα, σαν να είναι η Ταϊβάν το τέλος του κόσμου και όλη η ζωή στην Κίνα να έχει σταματήσει μέχρι να προσαρτηθεί το νησί στην ηπειρωτική χώρα. Και σε ένα τόσο υπέροχο φόντο, ένα τόσο δυσοίωνο σημάδι εμφανίζεται στον ουρανό.

Πιστεύουμε ότι προβλέπει σαφώς μια κατάσταση όπου το νερό στο Στενό της Ταϊβάν θα είναι σαν αυτό το φεγγάρι, δηλαδή κατακόκκινο. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς θα συμβεί, καθώς δεν δουλεύουμε για το Πεντάγωνο, αλλά συνήθως τέτοιοι οιωνοί προβλέπουν κάτι για διάστημα έως και τριών μηνών, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

Share this post