Ένας πολιτισμός που έφτασε να φοράει μάσκα, είναι ένας αποτυχημένος πολιτισμός

Ένας πολιτισμός που έφτασε να φοράει μάσκα, είναι ένας αποτυχημένος πολιτισμός

Που φτάσαμε….αλήθεια…σε τι κατάντια φτάσαμε!!

Εξισορροπήθηκαν  τα beach bar  με τις εκκλησίες.

To Newsit, αυτό το μέσο αντικειμενικής ενημέρωσης που πήρε λεφτά να σπέρνει φόβο καλώντας μας να μένουμε σπίτι,  όπως επίσης και να ξεπλένει και να προωθεί την κάθε διαστροφή στην χωρά μας και να την διοχετεύει στους αναγνώστες της….κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Αυτό το μέσο μάλιστα πριν μερικές ημέρες υπερασπιζόταν την….. Αγιά Σοφιά…!!

Αν ήταν ποινικό αδίκημα η υποκρισία δεν θα υπήρχε ενημέρωση..!

Ένας εισαγγελέας με ήθος δεν υπάρχει να επέμβει στην βρώμικη αυτή ενημέρωση;; Γιατί αυτό δεν είναι ενημέρωση..!!

Ο μεγαλύτερος εχθρός από τον Ερντογάν και την Τουρκία είναι τα μέσα ενημέρωσης και αν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Ερντογάν, ορίστε πεδίο δόξης λαμπρον, ας μετατρέψουμε σε ελληνικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τύπου… Newsit, iefimerida skai κλπ.

Έτσι θα πονέσουμε τον Ερντογάν και πολλούς από τους εχθρούς μας.

Κ.Χαρδαλια, τελικά  #ΜΕΙΝΑΜΕΣΠΙΤΙ για να μην ρισκάρουμε και να υποδεχτούμε τον Ιο……………. υγιής;

Δυο και κάτι μήνες πίσω κλειδώσατε την χώρα και το κάνατε με πανικό, τρομοκρατώντας τον κόσμο, πληρώσατε εκατομμύρια να σπείρουν το τρόμο τα μέσα ενημέρωσης σας, και ότι κάνατε το κάνατε καθυστερημένα και ακόμη χειρότερα εμπιστευτήκατε την υγεία ΜΑΣ σε έναν αμφιλεγόμενο για τις προθέσεις του…Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μα ήταν γραφικοί όσοι είπαν αυτό που τώρα αναγνωρίσαν οι ΗΠΑ σε σχέση με τον αρνητικό εώς υποπτο ρόλο που διαδραμάτισε ο ΠΟΥ, στην περίπτωση ενός ασιατικού κράτους που ήξεραν οι υπευθυνοι ότι είχε βαρύ ποινικό μητρώο στους ιούς και την εξάπλωση τους.!!

Κ. Τσιόρδα να σας θυμίσω τι λέγατε στις 21.1.2020 στο παρακάτω βίντεο..;

Θα μείνω στα εξής κ.Τσιόρδα….

1)Ο ΠΟΥ αναγνωρίζει ότι μεταδίδεται ο νέος ιός από άνθρωπο σε άνθρωπο στις 21.1.2020

2)«Είναι υπερβολικά τα μέτρα της Βόρειας Κορέας που έκλεισε προληπτικά τα σύνορα….;;;;;;;»

Ποιος θα δώσει λόγο για αυτό…;;;;;

Έτσι λέγατε κύριοι…… και τώρα λέτε «Ναι μα τότε δεν ξέραμε τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Γουχαν» ..

Αααα δεν ξέρατε κ.Τσιορδα……!!!!!! Δεν ξέρατε δηλαδή το ιστορικό…το βαρύ βιογραφικό της Κίνας σε……….θανατηφόρους και άκρως μεταδοτικούς ιούς;;;;;;;;;;;;

Και ποιος σας ενημέρωνε τοτε, τα υφηλόβαθμα και ακριβοπληρωμένα στελέχη του ΠΟΥ …..σωστά..;;;;

https://www.protothema.gr/ugeia/article/681492/apokalupsi-o-pagosmios-organismos-ugeias-xodeuei-pio-polla-se-taxidia-para-se-draseis/

Κ.Τσιόρδα τα ξέρετε αυτά ή μήπως όχι;;;

Εμπιστευτήκατε την υγεία μας σε μια ομάδα ανθρωπων που δείχνει περισσότερο ζήλο στα ακριβά ξενοδοχεια, στα επαγγελματικα ταξίδια αναψυχής, στην καλοπέραση και τις ανέσεις παρα στην καταπολέμηση των ασθενειών;

Μα οι παγκόσμιοι οργανισμοί, κάθε είδους, έχουν υψηλούς μισθούς, παροχές και ανέσεις ώστε τα μέλη αυτών να είναι ελεγχόμενα κ.Τσιόρδα ή μηπως όχι..;;Μακάρι να ήταν όχι…αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, ότι πολλοί θαμπώνονται από την αίγλη και το χρήμα και δεν κάνουν και πολύ καλά την δουλειά τους…όπως δεν την έκαναν και στην περίπτωση του covid.

Εμπιστευτήκατε τις τύχες μας, τις τύχες ενός ολοκλήρου λαού σε έναν παγκόσμιο οργανισμό που πήγε στην Κίνα, έκανε αυτοψία και είπε 2 ημερες μετα  στις 21.1.2020 ότι:

«Το ξέσπασμα ενός νέου θανατηφόρου κοροναϊού στην Κίνα δεν αποτελεί ακόμη παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία» (!!!!)

Μεταδιδόταν δηλαδή μόνο στους Κινέζους, ήταν φυλετικό το ζήτημα… και το είπαν αυτό την ώρα που καταγραφόταν τα πρώτα κρούσματα σε πολλά κράτη εκτός Κίνας..!!!

Την ώρα που αυτές οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν είδε κάνεις υπεύθυνος εκεί στον ΠΟΥ, σε άλλα κράτη, η επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα, που τώρα βγάζει φιρμάνια απαγορεύσεων σαν σατράπης αυτές τις εικόνες στις 23 Ιανουάριου…;;;;;;;;;

Στραβόι ήσασταν..;;;; Η ήταν θεωριες συνωμοσιας…;;;;

Κ. Τσιορδα οι δηλώσεις των επιστημόνων/υπευθύνων εκείνη την κρίσιμη περίοδο οδήγησαν την κοινή γνώμη των social media( η κοινή γνώμη των κοινωνικών δικτυών, αν δεν γνωρίζετε, επιχειρεί και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να διαμορφώνει την γνώμη πολλών ανθρώπων εκεί έξω, και το κάνει γιατί η λογική έχει πάει περίπατο….)οδήγησαν λοιπόν σε αυτή την εικόνα που την δημοσιεύσαν χιλιάδες λογαριασμοί.

Εμπιστεύομαι απόλυτα την ιδιότητα σας, τις γνώσεις σας αλλά δεν εμπιστεύομαι αυτούς που εμπιστεύεστε. Δεν εμπιστεύομαι την αλαζονεία και ότι δεν αναγνωρίζετε τα όρια της επιστήμης και ότι η επιστήμη δεν ξέρει σε τι χρόνους μπήκαμε.!!!

Αν και δεν τα πάω καλά με τον Μάικ και την χώρα του, είχαν δίκιο για τον ΠΟΥ, είχαν δίκιο που αποχώρησαν τονίζοντας τα…υποπτα καθυστερημένα αντανακλαστικά του…!!!

Η ανεξάρτητη επιστήμη προσφέρει αλλά όταν δεν αναγνωρίζει τα όρια της κ.Τσιόρδα και συμπεριφέρεται αλαζονικά,  προδίδει όλους εκείνους που την εμπιστεύονται και στηρίζουν την ελπίδα τους σε αυτή.

Σερίφη Χαρδαλιά, δυο και κάτι μήνες μας είχατε μέσα στο σπίτι, απαγορεύατε τις μετακινήσεις πληθυσμού…. κλείσατε τις εκκλησίες και τρομοκρατήσατε πιστούς κα απίστους, μολύνατε την σκέψη των ανθρώπων ότι η εκκλησιά, οι εικόνες και τα μυστήρια της είναι εστία μικροβίων.

Όσοι πάλι ήθελαν να ταξιδέψουν στα νησιά απαγορευόταν, ΔΗΜΑΡΧΟΙ Τ σαν μπράβοι απειλούσαν να μην μετακινηθεί κόσμος στα νησιά μην κολλήσουν οι τοπικές κοινωνίες…και μας έβαλαν απέναντι….διχάζοντας τους κατοίκους.

Και τώρα, αντιλαμβάνεσαι ότι …δυο και κάτι μήνες #ΜΕΙΝΑΜΕΣΠΙΤΙ για να μην ρισκάρουμε και να υποδεχτούμε τον τουριστα covid-19… υγιής.

Γιατί βρε επιστήμονες και μπράβοι της ασφάλειας μας δεν κλείνετε τα αεροδρόμια και τα λιμάνια που έχουν μετατραπεί σε εστία εξάπλωσης του ιού ή μηπως τελικά δεν είναι πάνω από όλα η υγεία μας, όπως λέγατε……;;;;

Κυριάκο, Χαρδαλιά και λοιποί Δήμαρχοι … όταν ο κόσμος καταλάβει τι κάνατε, πως φερθήκατε, δεν σας γλιτώνει κανένας νόμος και καμία Δημοκρατία στο όνομα της οποίας εγκληματήσατε καταπατώντας την.

Όταν καταλάβει ο κόσμος ότι πάνω από όλα τελικά δεν ήταν η υγεία, ούτε οι νόμοι αλλά πάνω από όλα είναι η οικονομία, το χρήμα, οι θέσεις και η εξουσία.….όταν αυτός ο κόσμος που ακόμη κοιμάται με τα τσαρούχια το αντιληφθεί, δεν θα βρίσκετε γωνιά να κρυφτείτε.

Και θα το αντιληφθεί… ο τρομαγμένος αυτός κόσμος που σας θεωρεί και ήρωες, θα το πάρει χαμπάρι… αργά… όταν θα χτυπηθεί το πορτοφόλι του…η δουλειά του…όταν κινδυνέψει η ζωή του… όταν θιχτεί το συμφέρον του.

Θα τα πούμε κύριοι όταν αλλάξουν οι κανόνες εμπλοκής στην κοινωνία.

Θα τα πούμε αν επιχειρήσετε να κλείσετε πάλι τις εκκλησίες την ώρα που ξεφορτώνετε κόσμο από Σουηδία Αγγλία κλπ.

Χιλιάδες κόσμος κοινώνησε στις εκκλησίες εδώ και ενάμισι μήνα και δεν είχαμε κανένα κρούσμα…το αντίθετο πήγαινε να μηδενίσει το κοντέρ….μα με το που ανοίξατε τα σύνορα τα κρούσματα αυξήθηκαν.

Και αντί να κλείσετε τα σύνορα όπως απαγορέψατε τις μετακινήσεις πληθυσμών το Πάσχα…θα κλείσετε τις εκκλησίες..!

Κύριοι…ενας πολιτισμος που εφτασε να φοράει μάσκα, ειναι ενας αποτυχημένος πολιτισμος.

Ένα σύνολο από μελισοκυψέλες που ο πληθυσμός τους  απέτυχε στον σκοπό του, που αντί για μέλι παράγουν δηλητήριο.

Rick

minitrue.gr

Share this post