Ένα… «δωράκι» στην κ.Μερκελ, με την ελπίδα να την βοηθήσει να εξιχνιάσει την υπόθεση δηλητηρίασης του Ναβάλνι

Ένα… «δωράκι» στην κ.Μερκελ, με την ελπίδα να την βοηθήσει να εξιχνιάσει την υπόθεση δηλητηρίασης του Ναβάλνι

Rick

Πριν πάμε στο κυρίως θέμα μας αγαπητή καγκελάριε θα ήθελα να θυμηθούμε με ορισμένους κάποια θέματα, ίσως φιλοσοφικά να έχουν σχέση με την δηλητηρίαση του πολιτικού αντιπάλου του Πούτιν.

Κύριοι….μας έβαλαν να ανακοινώσουμε ΑΟΖ σε θάλασσα δίχως σύνορα.!!! Δίχως δηλαδή να έχουμε ορίσει τα θαλάσσια σύνορα μας, γνωρίζοντας από πριν ότι θα εμπλακούμε πολεμικά με την Τουρκιά.

Αυτοί που μας έβαλαν να κάνουμε αυτές τις ανακοινώσεις ήξεραν ότι το πινκ πονκ δικαιωμάτων θα οδήγουσε σε πολεμική αναμέτρηση, μέσα από την οποία περνάει μια συνθήκη που πρέπει  να καεί, ένα λάθος που πρέπει να κάνει η Τουρκία και να στριμωχτεί στα Στενά, το εχουμε ξαναπει δεν το ξαναλεμε.

Μέσα από την πολεμική αυτη αναμέτρηση περνάει και ο πολεμικός εκβιασμός στην χώρα μας, άρα μιλάμε για κάτι προσυμφωνημένο. Προσχεδιασμένο. Δεν θέλουν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ των δυο χωρών, αυτή την εικόνα εχω, μα θέλουν έναν πόλεμο μερικών ημέρων, όπως έγινε σε αλλά κράτη, τα οποία μετα βυθίστηκαν στον εμφύλιο, στην εξαθλίωση και στην πεινά…….. κ. Δενδια.

Αυτός λοιπόν ο πολεμικός σχεδιασμός, υφαίνεται με προσοχή για να μην στραβώσουν τα πράγματα, δηλαδή να μην ξεφύγουν. Και όλο ακούμε για πόλεμο και όλο δεν πάμε, γιατί θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά βήματα προς το χάος ενός πολέμου, και αυτό το πολεμικο επεισόδιο που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα την Τουρκία και όλο τον πλανήτη,  έχει συντονιστεί με άλλες πολεμικές υποθέσεις, και αυτές ελεγχόμενες και πρεπει ολες οι υποθέσεις να συνονιστουν μεταξύ τους και υπολογισε και τα απροσμενα της ζωης…δυσκολη η προσπαθεια θα έλεγα.

Ελέγχεται όμως το χάος..;;;…έχει ορια…;;

Μάλλον οχι..!

Κ.Δενδια εχω μια απορία ομως….βασικά εχω πολλές αλλά θα θέσω μία…. άντε δυο το πολύ.

Όλοι ήξεραν,  εκεί στα υψηλά κλιμάκια και μέσα στην Ελλάδα και εκτός αυτής, ότι ο East Med οδηγεί σε μπελάδες, σε τσαμπουκάδες, σε πολεμική καραντίνα, γιατί λοιπόν πρώτα δεν φροντίσατε την προμήθεια Rafale, φρεγατών ή κάποιο άλλο οπλικό σύστημα ώστε να υπάρχει υπεροπλία στο Αιγαίο και μετα να ανακοινώσετε κατευθείαν και δίχως ενδοιασμούς ότι αυξάνουμε τα ν.μ από 6 σε 12 σε όλη την Ελλάδα;

Γιατί το κάνατε σταδιακά και ενημερώνοντας πάντα τον γείτονα για τις προθέσεις σας, αφού ούτως η άλλως οι προθέσεις αυτές μας οδηγούν σε πόλεμο με τον γείτονα,  αφού ο γείτονας έχει θεσπίσει το δικό του διεθνές δίκαιο και το ξέρουμε τουλάχιστον απο τα Ίμια το 1996;

Νομίζω γνωρίζω την απάντηση….η απάντηση είναι ότι υπάρχουν χώρες που δεν θέλουν την Ελλάδα να έχει υπεροπλία στο Αιγαίο και δεν είναι μόνο η Τουρκία.

Ούτε στην οικονομία.!!!

Θέλουν η χώρα μας να είναι εξαρτημένη στην οικονομία αλλά και στις αμυντικές τις δαπάνες/εξοπλισμους. Πάντα αυτό ήθελαν και πάντα αυτό γινόταν.

Βλέπω κόσμο να καμαρώνει, να ελπίζει, να πανηγυρίζει  και να ευχαριστεί τον…Μακρόν για την στήριξη του.

Για την στήριξη της Γαλλίας στο ζήτημα της Ελλάδας…μας «στηρίζει» μία χώρα που δεν έχει καμία σχέση με τον Αγωγό East Med(και περιμέναμε το Ισραήλ ή η Ιταλία να πει δυο λέξεις), μας στηρίζει μια χώρα που πρέπει να ελεγχθεί για την έκρηξη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μια χώρα που δεν διασταζει να εκβιάζει τον Λίβανο την ώρα που μετράει τις πληγές του από την έκρηξη΄ωστε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις μέσα σε 8 εβδομάδες αλλιώς θα έχει κυρώσεις και παύση εκταμίευσης χρηματικών «ενισχύσεων» από το ΔΝΤ.
(Οταν λετε μεταρρυθμίσεις κ.Μακρόν ειναι και η Χεζμπλάχ μέσα σε αυτες; Μάλλον,  αυτη ειναι η βασική μεταρύθμιση, σωστά;;)

Μιλήσαμε για τον Λίβανο πριν την έκρηξη κ. Μακρόν, με εξέπληξε το ακαριαίο ενδιαφέρον σου, ήσουν ο πρώτος(!!!) και ο μόνος ηγέτης μεγάλου κράτους αν δεν κάνω λάθος  που επισκέφθηκες τον Λίβανο, την αποικία σου. Δεν σε κατηγορώ για κάτι, η ιστορία η ίδια είναι ο κατήγορος της χώρας σου, η χώρα σου στήριξε τους επαναστάτες τζιχαντιστές στην Λιβύη και προκάλεσε εμφύλιο  Την ίδια στήριξη ειχαν οι επαναστάτες το 2011 στη Συρία και προκάλεσατε και εκει εμφύλιο και σπειρατε απεραντη δυστυχια και πονο.

Η στήριξη σας λοιπόν στην χώρα μας, την Ελλάδα, είναι το ίδιο σκοτεινή και βρώμικη, στάζει αιμα…  και ειναι από την μία η ιστορία και από την άλλη τα στοιχεία που δεν μπορώ να δείξω…και θα ειναι πολυ αργα οταν το καταλαβουν οι αρμόδιοι.

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ κατασκεύασαν κάποτε αύτη την συμφωνία του EAST MED που οδήγησε τα πράγματα ως εδώ, αυτοί είχαν υποχρέωση να μας στηρίξουν, και αν μας εξοπλίζουν τώρα, μετα τις ανακοινώσεις για ΑΟΖ και ν.μ.,  θα είναι γιατί ο πολεμικός εκβιασμός  θα ερθει και θα περάσει και θα μας φέρουν ως λύση την συμφωνία των Αγωγών αλλά ο κίνδυνος ο ρωσικός παντα θα υπάρχει…ε Μαικ;;;;

 Μας εξοπλίζετε εκτός χρόνου, μάλλον όχι για να αναμετρηθούμε με την Τουρκία και να αποκτήσουμε υπεροπλία στον αέρα(σαν να μας λέτε ότι δεν έχουμε) αλλά για να μας κάνατε ανάχωμα των Ρώσων,  αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για το πρότζεκτ σας στην Ιερουσαλήμ,αργότερα, έτσι δεν είναι;

Και κλείνουμε με ένα δωράκι για εσάς κυρία Μέρκελ απο ολους εμας τους Ελληνες, που αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και ψεύτες ειστε και σε τι βαθμο μας εχετε κοροδέψει όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι ακούσατε για την δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβαλνι, πολιτικό αντίπαλο του Πούτιν.

Ας δούμε πως το μετέδωσαν τα «ελληνικά» μέσα ενημέρωσης

Η Γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο αντίπαλος του Πούτιν δηλητηριάστηκε με  νευροτοξικο παράγοντα της οικογένειας Νοβιτσόκ (με…….. ρωσικό δηλητηριο!!) στις 20 Αυγουστου σε μία πόλη της Ρωσίας.

Ο ίδιος κύριος είχε δηλητηριαστεί και πέρυσι αλλα δεν τους βγήκε.

https://www.amna.gr/anarussia/article/381349/O-Nabalni-elabe-exitirio-apo-to-nosokomeio-gia-na-epistrepsei-sti-fulaki

Ηταν φυλακισμένος διότι προσπαθούσε να υποκινήσει διαδηλώσεις-επαναστάσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας, με την ιδιότητα όχι του πολίτικου και με διάλογο, αλλά  του ακτιβιστή και όπου ακτιβισμός η Δυτική Συμμαχία από πίσω.

Όπως οι πρώην επαναστάτες ακτιβιστές του Πολυτεχνείου που μετέπειτα  έγιναν εργατοπατέρες και κυβερνητικά στελέχη.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο κ.Μεκρελ, ποιος τελικά τον δηλητηρίασε ή τέλος πάντων ποιος θέλει να βγει παραέξω στην κοινή γνώμη  ότι δηλητηριάστηκε ο «πολέμιος του Πούτιν»(πρόσεξε ελληνική  δημοσιογραφία πόσο ακαριαία ύπουλα και μεθοδευμένα στοχοποιεί έναν ισχυρό πολιτικό)

Κ. κ. Πουτιν ξέρουμε ότι σε μια γεωπολιτική ζούγκλα, με άγρια θηρία να την ορίζουν, δεν επιβιώνουν οι αντιλόπες, ολοι οι ισχυροι εχουν τις αστοχιες τους.

Το θέμα όμως είναι ο τρόπος που χειρίζονται τις εξελίξεις και πως μας τις παρουσιάζουν ώστε εμείς ο απλός κόσμος να στραφούμε στην κατεύθυνση που εκείνοι θέλουν και είναι μοτίβο επαναλαμβανόμενο αυτή  η διαδικασία προπαγάνδας σε πολλές υποθέσεις!!

Έτσι τα κατάφεραν ελέγχοντας την πληροφορία, και πληροφορία είναι η είδηση, και αλλά λέει κάποια είδηση άλλα εννοεί κ. Μέρκελ, σωστά;

Άρα και για να συνοψίσουμε, όπως μας αναφέρει η Γερμανική κυβένρηση,  στις 20 Αυγούστου δηλητηριάζεται στο αεροδρόμιο της πόλης Ομσκ της Ρωσίας ο εχθρός του Πούτιν.  Αφού δηλητηριάζεται στις 20/8 κάποιοι επιλέγουν να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί στην…Γερμάνια γιατι ειναι σε σοβαρή κατάσταση!!

Μετα από λίγο η κυβέρνηση της Γερμανίας βγάζει πόρισμα και κατηγορεί την Ρωσία επισημα ανακοινώνοντας  ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει,  διότι ο πολέμιος του Πούτιν έχει αλλεργία στην …….εξωτερική πολιτική τη Ρωσίας.

Αυτή είναι η υπόθεση κ. Μερκελ σωστά;

Είστε σίγουρη πως λέτε την αλήθεια κ.Μερκελ..;;;;;;;;;;;;;

Σας εχω δωρακι ομως, απο αυτα που δεν σας αρέσουν.

Πριν ανοιξουμε το δώρο, για να δούμε πρώτα τι είπε ο Προέδρος της Λευκορωσίας σε σχέση με την δηλητηριάση του Ναβάλνι, προέδρος (που πηγαν κάποιοι να τον ριξουν)του μόνου Ευρωπαϊκού κράτους στην αυλή της Ρωσίας που διατηρεί καλές σχέσεις μαζί της.


Ο κ.Λουκασένκο αναφέρει στις δηλώσεις του ότι Πολωνία και Γερμάνια σχεδίασαν την δηλητηρίαση για ενοχοποιήσουν τον Πούτιν και να κατηγορήσουν την Ρωσία και έχει συνομιλίες για αυτό που υπέκλεψαν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Κράτα το…!

Τώρα θα μου πεις έλα μωρε φιλαράκια με τους Ρώσους είναι τι θα πει.

Οκ….Πάμε στον Φεβρουάριο του 2020, πριν ξεσπάσει η πανδημία στη χώρα μας, εκεί που σε στόρυ γράφω συχνά κάποια πράγματα για να πνίξω τον πόνο από την σάπια εποχή που καταβροχθίζει όνειρα, ζωές και ελπίδες και επίσης τα γράφω εκεί γιατί ξέρω ποιοι τα βλέπουν, οπότε τα πράγματα είναι κάπως ελεγχόμενα(αν και το fb τσεκάρει ακόμη και τις ιστορίες όλων μας).

Το επισυναπτόμενο στόρυ, είναι το δωράκι μου στην αγαπητή καγκελάριο Μέρκελ και στην χώρα που προκάλεσε δυο παγκοσμίους πολέμους και καλλιεργέι τον τρίτο αλλά και σε όλους όσους υπηρετούν μαύρες ατζέντες κύριε Μακρόν…Μάικ…Βενιαμιν…Μπιν Σαλμαν…Κυριάκο… και λοιποί.

Ας δουμε τι λέγαμε τοτε:Ορίστε τα στοιχεία και πίστεψε όποιον θες…αλλά αυτοι οι “άνθρωποι” να θυμάσαι ότι κάποτε μας κούναγαν το χέρι για το δημοσιονομικό μας πρόβλημα.

Αυτοί οι κύριοι με τις γραβάτες και τα ακριβά ταγέρ μας έκλεισαν τις τράπεζες εκβιαστικά για να εφαρμόσουμε μεταρρυθμίσεις….και ποιες ήταν οι μεταρρυθμίσεις;;;
Τα νομοσχέδια της διαστροφής και η Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτές ήταν οι μεταρρυθμίσεις και για αυτό μας εκβιάσατε τότε και ετοιμάζεστε και τώρα τον οικονομικό εκβιασμό να τον μετατρέψετε σε πολεμικό…ε Κυριάκο;

Αφήσατε γυμνή εξοπλιστικά την χώρα ώστε να συρθεί σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία κ.Μερκελ, εκτός και αν το γαλλικο αεροπλανοφορο κατεβαίνει στην Μεσόγειο για να μας…. ενισχύσει έναντι της Τουρκίας.(!!!).

Μα τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη του ΝΑΤΟ όταν δυο κράτη μέλη του Νατο εμπλακούν στρατιωτικά; Από ότι διάβασα κάνουν τις πάπιες και δεν έχει οριστεί κάποιο συγκεκριμένο άρθρο που να διευθετεί αυτό το ενδεχόμενο.

Κλείνω εδώ, υπάρχουν πάρα πολλά που δεν μπορώ να τα δείξω το καταλαβαίνετε.

Ο πολεμικός εκβιασμός φιλε πλησιάζει, έφτασε και θα τον επιτηρούν οι Σύμμαχοι μας… και θα πρέπει να μας πει η Πρόεδρος της Δημοκρατία αν συμβολικά τον προωθεί, αν γνωρίζει κάποιες …………….λεπτομέρειες!!

Αυτό ο εκβιασμός όπως γίνει, όταν γίνει, θα μας ρίξει τον Γενικό. Πόλεμος μερικών ημέρων αλλά και μια πολεμική καραντίνα και ανασφάλεια στη συνέχεια που θα κρατήσει…!

Λέω όταν γίνει, μα πλησιάζει και δεν θα είναι κάποιου είδους ταινία σε κινηματογράφο ή σίριαλ στην τηλεόραση για να κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας να την δούμε, θα είναι αληθινή πολεμική αναμέτρηση Τουρκίας- Ελλάδος, που όσο και αν θέλουν ορισμένοι να μην ξεφύγει, σε βάθος χρόνου θα είναι αδύνατον.

Μπορεί  πολλά να γίνουν απο αυτη την Παρασκευή μέχρι και πριν τις Αμερικάνικες εκλογές στην…. Αμερική αλλά και στο…. Αιγαίο, δηλαδή μέχρι τις αρχές Νοέμβρη.

Πάντως εδώ μέσα στην Ελλάδα κάποιοι σας έχουμε καταλάβει και έχουμε καταλάβει τον δόλιο τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε. Και εχουμε αυτο το προνομιο εδω στην Ελλαδα διοτι εχουμε την καλυτερη πηγη πληροφορησης, τις  προφητειες και ξέρουμε που θέλετε να φτάσετε.

minitrue.gr

Share this post