Έργο εμπρηστών η τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει σε Πάφο και Λεμεσό. Καταγράφηκαν τουλάχιστον 6 εστίες.

Έργο εμπρηστών η τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει σε Πάφο και Λεμεσό. Καταγράφηκαν τουλάχιστον 6 εστίες.

Η φωτιά είναι σίγουρα έργο εμπρηστών δήλωσε ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαππής – Στο ξεκίνημα της φωτιάς καταγράφηκαν τουλάχιστον έξι διαφορετικές εστίες – Η αστυνομία λαμβάνει συνεχώς πληροφορίες για κινήσεις συγκεκριμένων οχημάτων στην ερημική περιοχή.

Εγκληματική ενέργεια χαρακτηρίζει η αστυνομία την κακόβουλη φωτιά που τέθηκε δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα κοντά στον δρόμο Κουκλιών-Δοράς και που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή των Ορειτών.

Η φωτιά είναι σίγουρα έργο εμπρηστών δήλωσε ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαππής, ο οποίος απεκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της φωτιάς καταγράφηκαν τουλάχιστον έξι διαφορετικές εστίες.

Η φωτιά που τέθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί υπό μερικό έλεγχο, έκαψε μέρος του δάσους των Ορειτών αλλά και μεγάλη έκταση από άγρια βλάστηση και άλλα δέντρα, κυρίως χαρουπιές.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Τσαππή λαμβάνει συνεχώς πληροφορίες για κινήσεις συγκεκριμένων οχημάτων στην ερημική περιοχή περίπου την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, τις αξιολογεί και θα κινηθεί ανάλογα.

cyprustimes.com

Share this post