Έρμαια μια συμμορίας

Έρμαια μια συμμορίας

Ο Γιώργος Ζαββός υφυπουργός Οικονομικών της Ελλάδας αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα https://www.minfin.gr/web/guest/yphypourgos-oikonomikon-armodios-gia-to-chrematopistotiko-systema , και αδελφός του Στέλιου Ζαββού μπροστινού στην Ελλάδα του George Soros, υπακούει στον αδελφό του, το αφεντικό των Οικονομικών Δολοφόνων και Ληστών του πλούτου των Ελλήνων, με τους μπροστινούς απατεώνες, καταδικασμένους και βρώμικους Μιλτιάδη -Μιχάλη Βάγγερ, τους αδελφούς Αβραντίνη κ.α. πολλών.

Η πραγματικότητα στην Ελλάδα σήμερα Μάρτιος 2020 ξεπερνάει κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας και επιβεβαιώνεται από όλα όσα αποκαλύπτονται με την ύπαρξη καλά δομημένης με μεγάλη χρονική διάρκεια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
Η Εγκληματική Οργάνωση αποτελούμενη από πολιτικούς, εισαγγελείς, δικαστές, με πρωταγωνιστές γνωστούς επιχειρηματίες και των απαραίτητων για τις βρώμικες δουλειές μπροστινών-αχυράνθρωπων τους στην Ελλάδα έχει μεγάλο σχέδιο με κύριο πυλώνα δράσης την ληστεία του πλούτου των ανυποψίαστων νοικοκυραίων Ελλήνων.
Το κεντρικό πρόσωπο στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στην Ελλάδα είναι ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Στέλιος Ζαββός.

 

 

Ο Στέλιος Ζαββός είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Managers Ltd, εταιρείας διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων ανάπτυξης ακινήτων και υποδομών με έδρα την Αμερική και υποκαταστήματα σε χώρες ευαίσθητες οικονομικά όπως η Ελλάδα, αφού πρώτα μεριμνήσανε για την οικονομική αδυναμία τους, ακριβώς όπως έχει γίνει στην Ελλάδα, την Κύπρο κ.α. χώρες.

Ο Στέλιος Ζαββός μέσα στην οικονομική ασφυξία που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του πολιτικοί σε βάρος των Ελλήνων, ο ίδιος ίδρυσε στην Ελλάδα την εταιρεία ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ με τον διακριτικό τίτλο “ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π.” η οποία εξυπηρετεί τον σκοπό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, την αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων, την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων που βγάζουν σε πλειστηριασμό οι συνεργάτες τους Τραπεζίτες με την πολιτική κάλυψη.

ΗΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://www.greekcorruption.dk/el/γιώργος-ζαββός-υφυπουργός-οικονομικ/

Share this post