Έρχεται στην Ελλάδα και ανατρέπει όσα ξέραμε! Επόμενο βήμα το περιουσιολόγιο.

Έρχεται στην Ελλάδα και ανατρέπει όσα ξέραμε! Επόμενο βήμα το περιουσιολόγιο.
Ακριβή αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα;;; Πας σε αισθητικό;;; ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣΑΙ

Data mining που στα Ελληνικά σημαίνει: «εξόρυξη δεδομένων»!

Η Εφορία στην Ελλάδα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης!!!

Τι θα κάνει με αυτό;;; Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε πλειάδα πληροφοριών, «αλιεύοντας» δεδομένα με αφορμή πιθανή φοροδιαφυγή.

Τι είδους δεδομένα;;;

 

  • Πληροφορίες από social media που παραπέμπουν σε χλιδάτη ζωή, η οποία δεν… αποτυπώνεται φορολογικά (άλλωστε οι περισσότεροι έχουν την τάση να δείχνονται στους άλλους. Αυτό δείχνει να έχει το τίμημά του).
  • Ακριβές αγορές από καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Ενδεχομένως, ακόμα και συχνές επισκέψεις σε αισθητικούς για… «διορθώσεις».

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάθε συναλλαγή ή κίνηση που θα κάνει ο καθένας από εμάς θα καταγράφεται, θα συγκεντρώνεται σε μια βάση δεδομένων. Έπειτα, άπαξ και η ζωή του δεν συμβαδίζει με όσα δηλώνει στην εφορία, τότε θα ενεργοποιούνται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Μην γελιέστε, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι μια πραγματικότητα, για την οποία ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες να εφαρμοστεί και στην χώρα μας.

Μένει να εφαρμοστεί και το περιουσιολόγιο, στο οποίο θα καταγράφεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ η περιουσία μας και θα φορολογούμαστε με βάση αυτή και όχι το εισόδημά μας.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δρομολογεί διαγωνισμό που θα ΦΈΡΕΙ ΤΗΝ Τεχνητή Νοημοσύνη (για αρχή) στην Εφορία, αλλάζοντας τις ζωές μας. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι εκείνο που θα χρηματοδοτήσει αυτό το σχέδιο «βόμβα», καθώς πρόκειται για μία εξέλιξη που θα ανατρέψει κάθε τι που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ανατρέποντας τις σχέσεις πολίτη – εφορίας.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα κατευθύνει το επονομαζόμενο Data Mining, που συνιστά την τέχνη της εξόρυξης χρήσιμων πληροφοριών από μεγάλες δεξαμενές δεδομένων! Ελέγχοντας τα πάντα, θα ξεχωρίζει αυτόματα ποιες φορολογικές δηλώσεις ανταποκρίνονται στην αληθινή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου και ποιες όχι. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

el.gr

Share this post