Έσκασε «ΒΟΜΒΑ» για την μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη: Το «Μυστικό» ΕΓΓΡΑΦΟ που προτρέπει σε κάτι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσκασε «ΒΟΜΒΑ» για την μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη: Το «Μυστικό» ΕΓΓΡΑΦΟ που προτρέπει σε κάτι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι σχέση μπορεί να έχει η Google και η αριστερής ιδεολογίας διαδηλώσεις;

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ο τεχνολογικός κολοσσός, σύμφωνα με διαρρεύσαντα «μυστικά» εσωτερικά έγγραφα, προτρέπει τους υπαλλήλους της να…διαδηλώνουν!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Όχι μονάχα τους προτρέπει, αλλά όπως αποδεικνύει το συγκεκριμένο έγγραφο, τους παρέχει έναν αναλυτικό οδηγό για το πως θα το κάνουν! Το έγγραφο διέρρευσε από την Project Veritas, μια ομάδα που δέχτηκε επίθεση από την εταιρία μετά από την υποστήριξή της στον Τραμπ.

Σύμφωνα με το RussiaToday, το εγχειρίδιο έχει τίτλο: «Οδηγός διαμαρτυρίας για αρχάριους». Το έγγραφο δίνει αναλυτικές, βήμα προς βήμα οδηγίες σε ανερχόμενους διαδηλωτές, για τα ρούχα που θα φοράνε, τα συνθήματα που θα φωνάζουν, το πως θα κινούνται κτλ.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η εταιρία, όχι μόνο προωθεί τον…ακτιβισμό, αλλά και τον χρηματοδοτεί!!!

Γιατί είναι σημαντικό το εν λόγω έγγραφο: Η Google, υποστηρίζει, πολλές φορές σε έντονους τόνους, πως είναι ιδεολογικά ουδέτερη! Ωστόσο, το εγχειρίδιο αυτό, βρίθει αριστερής προπαγάνδας. Για παράδειγμα, δείτε μερικά από τα συνθήματα που προτρέπει η Google τους…εκπαιδευόμενους διαδηλωτές της, να φωνάζουν:

Παραδείγματα συνθημάτων:

  • Τι θέλουμε; Δικαιοσύνη! Πότε τη θέλουμε; Τώρα!
  • Να αρθεί η απαγόρευση στους μουσουλμάνους.
  • Όχι στο τείχος (που θέλει ο Τραμπ).
  • Η Αμερική είναι για όλους.
  • Όχι μίσος, όχι φόβος, οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι.
  • Από την Παλαιστίνη στο Μεξικό κάθε τείχος πρέπει να πέσει.

Όπως βλέπετε επομένως, η εταιρία προτρέπει τους υπαλλήλους της να πάνε να διαδηλώνουν, σε φιλοαριστερές διαμαρτυρίες-πορείες με καθαρά αριστερής ιδεολογίας συνθήματα.

Παρέχεται επίσης και ειδικό e-mail, το resist@google.com, στο οποίο καλούνται οι συμμετέχοντες να στέλνουν συμβουλές για το τι μπορεί να βελτιωθεί την επόμενη φορά, σε άλλη δηλαδή διαμαρτυρία.

Ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Sundar Pichai επέμεινε ότι «δεν υποστηρίζουμε οποιαδήποτε πολιτική ατζέντα», ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος της Google, ο Jen Gennai, «πιάστηκε» να αναφέρει πώς η εταιρεία εργαζόταν για να αποτρέψει το να ξαναβγεί ο Τραμπ το 2020.

Ένα ακόμη email που διέρρευσε από την Project Veritas αυτή την εβδομάδα, εταιρείας δίνει οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες, βίντεο από δημοφιλή συντηρητικά κανάλια όπως PragerU, Jordan Peterson και Ben Shapiro θα πρέπει να μην εμφανίζονται σαν προτεινόμενα στο YouTube, επειδή είναι φασιστικά.

Οι καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν τον πρώην μηχανικό της Google, James Damore, ο οποίος μήνυσε την εταιρεία πέρυσι, ισχυριζόμενος ότι «απολύθηκε, υποτιμήθηκε και τιμωρήθηκε» επειδή εξέφρασε «συντηρητικές απόψεις».

Καταλαβαίνουμε επομένως, το ότι η Google , όπως και το Facebook και σχεδόν όλοι οι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί είναι διαποτισμένοι με την αριστερή ιδεολογία που εκφράζει την Νέα Τάξη των Πραγμάτων, γιαυτό και βλέπουμε διαρκώς άτομα που εκφράζουν δεξιές ιδέες να αποκλείονται από τις πλατφόρμες των μεγάλων αυτών εταιριών.

Μπορείτε να διαβάσετε το εν λόγω εγχειρίδιο ΕΔΩ (Στα αγγλικά).

(φώτο: Pexels)

http://el.gr/

Share this post