Έτσι σας έσωσε ο Χριστός απ το σφαγέα κορονοϊό . Γιατί οι άθεοι αποδείχτηκαν ηλίθιοι.

Έτσι σας έσωσε ο Χριστός απ το σφαγέα κορονοϊό . Γιατί οι άθεοι αποδείχτηκαν ηλίθιοι.

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνάει κάθε φαντασία και καταδεικνύει ότι , τούτη η χώρα , έχει και πάντα θα έχει τους φύλακες Αγγέλους της.

Τούτος ο λαός , δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ποτέ  αφού , έχει σαν προστάτη του το Χριστό .

Γράφει ο Michael Τ Psilakis ( ερασιτεχνική δημοσιογραφία ) , συνεργάτης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης  , κάτοικος ΗΠΑ

Η δημόσια ομολογία του γνωστού καθηγητή κ Τσιόδρα ότι,« Από το Ιανουάριο εργαζόμαστε εντατικά για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοiό » σε συνδυασμό με τ ότι , δύο μήνες μετά ( με το κλείσιμο των σχολείων ) ελήφθησαν  τα πρώτα μέτρα , λέει πολλά .

Δείχνει ότι , τα γνωστά πλέον μέτρα ¨κοινωνικής αποστασιοποίησης ¨ που ελήφθησαν για ν αναχαιτίσουν τη διασπορά του νέου κορονοϊού , θα μπορούσαν να ληφθούν τουλάχιστον 40 ημέρες νωρίτερα . Μην ξεχνάτε ότι , δεκάδες χώρες είναι σε καλύτερη θέση από εμάς , κι ότι πολλές χώρες ήδη χαλαρώνουν τα μέτρα.

 Σαράντα ημέρες νωρίτερα και τώρα , κάπως πιο ελεύθερα θα κάναμε Πάσχα και ο Τουρισμός θα είχε στη διάθεση του ένα ¨οδικό χάρτη επιβίωσης ¨. Αυτό το  – γιατί όχι νωρίτερα – απασχόλησε στις 20 Φεβρουαρίου ¨τους στρατηγούς¨ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης που συνήλθαν εκτάκτως σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας , όπου διέμενα και όπου , έτυχε να γνωριστώ μαζί τους .

Αποφάνθηκαν ότι , το μίσος τους για την Εκκλησία τους τύφλωνε τόσο πολύ τότε που , δεν έβλεπαν  ότι , εάν δεν πάρουν έγκαιρα τα μέτρα θα προκληθεί τεράστια ζημιά στον Τουρισμό και κατ επέκταση στην οικονομία . Ήθελαν να φτάσουν στον κατάλληλο χρόνο για να πλήξουν το Πάσχα των Χριστιανών , πάσα θυσία . Σα να εκτελούσαν μια άνωθεν εντολή !

Αποφάνθηκαν όμως και κάτι άλλο . Ο κορονοϊός ήταν πλέον μια 1ης τάξης ευκαιρία για να κρυφτεί ¨κάτω από το χαλί¨ η πραγματική αλήθεια για την οικονομία . Μια δικαιολογία δηλαδή που  θα έπειθε για νέα μνημόνια , περικοπές και μειώσεις μα ,  και για αποθέωση της επιδοματικής Πολιτικής .

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν σ εκείνη τη συζήτηση της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020 , ήταν σωτήριες . Όλες οι λεπτομέρειες θα δειχθούν σε ένα σχετικό βιβλίο που ετοιμάζεται για την πολυδιάστατη  δράση αυτής της Ομάδας ζωντανός θρύλος .

Ήταν πλέον δεδομένο ότι τα μέτρα – με αφορμή την ανάγκη για περιορισμό του ιού – που θα έπαιρναν σε βάρος της Εκκλησίας θα ήταν απόλυτα και με σκοπό να κλονίσουν την Πίστη του λαού στον Ιησού Χριστό και να αποδημήσουν το κύρος της Εκκλησίας .

Αυτή ακριβώς ήταν όμως η αδυναμία τους αλλά και πάνω σ αυτό στηρίχθηκε ΟΛΗ η στρατηγική της Ομάδας , που στις 28 Φεβρουαρίου απέστειλε πάνω από χίλια emails όπου γνώριζε την άμεση ανάγκη  να ληφθούν μέτρα καθολικής καραντίνας . Τις έγκαιρες παρεμβάσεις της που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, μπορείτε να τις αναζητείται στο διαδίκτυο όπου είναι αναρτημένες.

Ποια ήταν η στρατηγική της ;;;;

Εάν κάθε φορά , τα μέτρα που θα έπαιρναν για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονϊού , συγκρινόταν με τα μέτρα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ  που ήταν σίγουρο ότι τελικά θα λάβουν – όπως και έγινε – σε βάρος της Εκκλησίας , ΤΟΤΕ θα αναγκαζόταν – για να μην αποκαλυφθούν τα δόλια τους σχέδια – να πάρουν μέτρα για την προστασία της κοινωνίας , εξίσου αυστηρά.

Τα μέτρα σε βάρος της Εκκλησίας , ήταν πλέον ο ρυθμιστής στη μάχη με το νέο κορονοϊό .

Ήταν σχετικά εύκολο από εκεί και πέρα  – με τη καθοριστική  βοήθεια φιλικών sites – και ενεργοποιώντας τα αντανακλαστικά όλων εκείνων που ενοχλούσε το κλείσιμο των Εκκλησιών , να αναδειχτεί αυτό που ήθελαν οι αντίχριστοι  . Τα καθολικά μέτρα δηλαδή σε βάρος της Εκκλησίας στην πιο λαμπρής της εορτή , εκείνης του Πάσχα .

Αναδείχτηκε λοιπόν η απορία , γιατί π.χ να μπορεί να πάει ο Παππούς και η γιαγιά στην Τράπεζα , στο Σούπερ Μάρκετ , στη ΛαΪκή , στο φούρνο στο κρεοπωλείο , στο Ταχυδρομείο και σε δεκάδες άλλα μέρη και να μη μπορεί να πάει στην Εκκλησιά με τους ίδιους κανόνες ,ν ανάψει ένα κερί και να αποχωρήσει;

Έτσι οι εχθροί της Εκκλησίας ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ αφού , έπεσαν και σε μια ακόμα Παγίδα . Να περηφανεύονται πλέον ότι τα μέτρα που έλαβαν ήταν σωτήρια για την Ελλάδα ,δίνοντας μάλιστα έμφαση αφού , συγκρίνουν τα δεδομένα με τα δεδομένα 5-6 χωρών που καταγράφουν  έξαρση θυμάτων εφαρμόζοντας την Ανοσία Αγέλης και αποκρύπτουν ταυτόχρονα πόσες χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν στην περίοδο των μνημονίων , πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τροχαία και άλλες ασθένειες .

Εάν δεν ήθελαν να πλήξουν την Εκκλησία , τα μέτρα θα ήταν πολύ πιο χαλαρά και άστοχα ,  και οι νεκροί από κορονοϊό πολλαπλάσιοι . Το σύστημα υγείας δεν θ άντεχε και η χώρα θα βρισκόταν στο χάος .

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα λόγια  που είπε ο Άγιος Παϊσιος «ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ.»

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!

Michael Τ Psilakis , συνεργάτης της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  

Share this post