Έχετε 96 ώρες για να ολοκληρώσετε την προετοιμασία. Αυτή η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι η τελευταία φυσιολογική εβδομάδα στη Γη -Κορόνα’ι’ός

Έχετε 96 ώρες για να ολοκληρώσετε την προετοιμασία. Αυτή η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι η τελευταία φυσιολογική εβδομάδα στη Γη -Κορόνα’ι’ός

Από τις 2:00 μ.μ. το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 2020, έχετε  ενενήντα έξι (96) ώρες για να προετοιμαστείτε εσείς και η οικογένειά σας για τον πανικό, την αστική διαταραχή, την Καραντίνα και μόνο για το Θεό, λόγω της ταχέως εξάπλωσης του Κορονα’ι’ού. Πέρα από τις 96 ώρες, τα πράγματα θα πάρουν χειρότερη μορφή, πολύ γρήγορα. Ο πανικός θα εγκατασταθεί και η ζωή, όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς, θα αλλάξει δραστικά για πάντα.

87 περισσότερες περιπτώσεις ανακοινώθηκαν στη Νότια Κορέα.
142 ανακοίνωσε νωρίτερα, για ένα σύνολο ημερήσιων 229 νέων υποθέσεων.

Η Νότια Κορέα είχε 51 περιπτώσεις πριν ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. Τώρα έχει  433.

Αυτό επιβεβαιώνει το R 0 > 6, και όχι τη θεωρία υπερέκδοσης.

Δεν υπάρχουν υπερ-επεκτάσεις. Ο ιός βρίσκεται ακριβώς έξω από τη στέγη μεταδοτικός, και εξαπλώνεται εξαιρετικά εύκολα, με τη μέγιστη απόδοση, ανεξάρτητα από την περίοδο επώασης, με συμπτώματα ή όχι.

Κάθε μολυσμένο άτομο εξαπλώνει τον ιό μόλις λίγες ώρες μετά τη σύναψή του.

Η πανδημία είναι εκτός ελέγχου. Ήταν πάντα. Πιθανώς ο λόγος για τον οποίο ο ΠΟΥ υπονόμευσε και όλες οι κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν … επειδή δεν μπορεί να σταματήσει.

Προσεγγίζουμε το τέλος του μήνα, όταν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα αρχίσουν να παρουσιάζουν ΣΟΒΑΡΑ συμπτώματα και τα νοσοκομεία θα γεμίσουν από τους ασθενείς.

Είναι το παιχνίδι πάνω. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία “κανονική” εβδομάδα στη Γη.

Τα πράγματα θα επιταχυνθούν αυτή την εβδομάδα, ΑΛΛΑ. Ο πανικός θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, σε πολλά μέρη.

 

Έχετε 96 ώρες για να προετοιμαστείτε. . .
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post