Έχουμε εισέλθει στην Εποχή των Μεγάλων Επιθέσεων Ψευδούς Σημαίας – Ομοσπονδιακό LEO και Dave Hodges.Ερχεται μεγάλος σεισμός ή κοινωνικές ταραχές;

Έχουμε εισέλθει στην Εποχή των Μεγάλων Επιθέσεων Ψευδούς Σημαίας – Ομοσπονδιακό LEO και Dave Hodges.Ερχεται μεγάλος σεισμός ή κοινωνικές ταραχές;

Το Great Reset χρειάζεται μία επαναφορά. Με άλλα λόγια, υπάρχει ανάγκη για μια συνολική ψεύτικη σημαία που θα εξασθενίσει τόσο τη χώρα,που η Αμερική θα είναι ώριμη για τις επιλογές.

Από την άποψή μου, υπάρχουν τουλάχιστον μερικές δεκάδες τρόποι με τους οποίους το Deep State χρησιμοποιεί τη διοίκηση του Μπάιντεν για να καταστρέψει την Αμερική. Σε αυτό το άρθρο, θα χρησιμοποιήσω μια στενή προσέγγιση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές και έχουν αναστατώσει πολύ τους ομοσπονδιακούς LEO που έχουν μια ιδέα για το τι έρχεται.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ομοσπονδιακή LEO έλαβε ειδοποίηση ότι σύντομα θα εκτελεστεί μία μεγάλη άσκηση για σεισμό.

Έχω λάβει αυτές τις πληροφορίες από δύο LEO’s. Και οι δύο αξιωματούχοι πιστεύουν ότι αυτή η άσκηση για σεισμό αποτελεί κάλυψη για να τοποθετήσει τους LEO σε μπλε πόλεις λόγω των μαζικών αναμενόμενων ταραχών. Αυτό που έρχεται υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη μαζική πολιτική αναταραχή στην αμερικανική ιστορία.

Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η νούμερο ένα πεποίθηση των πρακτόρων, αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να παίξουν.

 

Η σεισμική άσκηση περιέχει αυτόν τον γεωγραφικό δείκτη του σεισμού «Νοτιοανατολικά». Θα μπορούσε να είναι το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης όπου το Naval War College είχε προηγουμένως υποθέσει ότι μια διαταραχή στη Νέα Μαδρίτη Faultline θα χωρίσει τη χώρα στη μέση. Μια άλλη πιθανότητα έγκειται στο γεγονός ότι τα όπλα σεισμού πρόκειται να αναπτυχθούν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπάρχει επίσης μια άλλη πιθανότητα και αυτό θα μπορούσε να είναι κωδικός για τους κινδύνους που ο Steve Quayle έχει εκθέσει στην Cascadia.

Στο αυριανό άρθρο, πρόκειται να αποκαλύψω πώς θα μπορούσε να είναι μια συνωμοσία για την τοποθέτηση στρατευμάτων Κινέζων / OΗΕ σε αμερικανικό έδαφος.

Όταν η ομοσπονδιακή πηγή LEO μου εξετάσει τις δυνατότητες, αυτό είναι σίγουρο, ότι η απόλυτη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλήρης. Στην επόμενη συνέντευξη, διερευνούμε πολλές από αυτές τις δυνατότητες.

 

Για να ακούσετε τη συνέντευξη, κάντε κλικ εδώ .

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post