«Έχω Την Εικόνα Ότι Μέσα Στον Ιούλιο, Θα Δούμε Την “Φύση|” Να Μιλάει….Μάλλον Να Φωνάζει»

«Έχω Την Εικόνα Ότι Μέσα Στον Ιούλιο, Θα Δούμε Την “Φύση|” Να Μιλάει….Μάλλον Να Φωνάζει»

Αυτη την εικόνα ειχα στις 6 Ιουλίου 2019 και εχω υποχρεωση να το θυμησω σε ορισμενους……..για το καλο τους, διότι σε ενα εχθρικο περιβάλλον, ασπιδα προστασιας δεν ειναι οι ειρωνίες..η χολή και το μίσος.

Στον Πλανήτη Της Σιωπής Μόνο Οι Παλαβοί Ξέρουν Τι Ψάχνουν Να Βρουν

Πλησιάζουμε φίλε σε ώρες, σε μέρες, που η λογική πάει περίπατο….και θα μας μείνει μόνο η πίστη το Θεο και τους Αγιους μας.

Το λέω γιατί μένω στον 6ο όροφο, σε έδαφος της Αθήνας όχι με καλό ιστορικό και είδα τις πολυκατοικίες να ..χορεύουν.

Είδα από το μπαλκόνι μου το τέρας…άκουσα και ένιωσα την ανάσα του, το βουητό του εγκέλαδου, την σκόνη που εβγαζε η ουρά του… όπως όλοι όσοι είχαμε την ατυχία να το νιώσουμε… και είπα  “θεέ μου τι ξυπνήσαμε;”

Ποια πίστη είχα την στιγμή που ταλαντευόταν το σπίτι μου και κοίταζα που θα προσγειωθώ ή πόσοι τόνοι τσιμέντο θα με πλακώσουν…. Όσα ξέρω τα ξέχασα, και την κρίσιμη στιγμή είναι τι έχουμε κάνει μέχρι αυτή να έρθει…γιατί όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, εκεινα τα λεπτά βλέπεις πόσο μικρός και αδύναμος είσαι μπροστά στη φύση , βλέπεις πως δεν στηρίζεσαι πλέον στις δικές σου δυνάμεις.

Τέλος παντων…

Ας τα πούμε πάλι για άλλη μία φορά.

Φέρουμε ευθύνη που δεν μιλάμε για τα γρανάζια που έχουν δώσει εξουσία να χτυπιέται η χώρα από θάλασσα… ουρανο και έδαφος.

Ξέρω πολλοί δεν έχουν την εικόνα με τον χρόνο, αλλά δεν χρειάζεται, αρκεί το ηθικό iq μας να δουλέψει και μια αναρτηση και οποιος ακουσει.

Μέχρι τότε και αν έχεις παρρησία σε άτομα εξουσίας δείξε τους αυτό και ότι καταλάβουν, αν δεν καταλάβουν την ευθύνη την έχουν ίδιοι.

1)Καταργήστε τις παρελάσεις υπερηφάνειας

2)Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

3)Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

4)Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

5)Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.Να κάνουμε από κάπου μια αρχή.

Αν δεν καταργηθούν τα παραπάνω,  αν δεν αλλάξει ο μέσος Έλληνας νοοτροπία, αν δεν συμφωνησουμε εστω στα βασικά……..τότε  στη συνέχεια θα θρηνήσουμε θύματα.

Μόνο αυτό έχω να πω και όποιος θέλει ακούει.

ΥΓ

Κατάλαβες γιατί σου έλεγα ότι η ελπίδα μας δεν βρίσκεται στην κάλπη, γιατι μέτραγα ημέρες σαν την σημερινή….μέσα στον Ιουλιο..ειπα όσα μπορουσα να πω, διότι υπήρχαν ημέρες που έχουν κλείσει ραντεβού με τον…θάνατο.

Δεν μπορώ να σου πω πόσο μεγάλη ζημιά πήγε να γίνει σήμερα στη χώρα, ούτε να πούμε περισσότερα γιατί δεν υπάρχει ελευθερία.

Ένα θα πω…οι σεισμολόγοι, ναι  οι καταξιωμένοι στην συνείδηση του πλήθους συνιστούν προσοχή, ψυχραιμία και μέτρα αυτοπροστασίας.

Σωστά αλλα από ότι φαίνεται δεν έχουν ιδέα τι τέρας ξύπνησαν στην Ελλάδα.!

Οι προσευχές κάποιων πνευματικών ανθρώπων της ορθοδοξίας έσπασαν σήμερα 19/7 τον σεισμό σε κομματάκια. Και το έκαναν για εμάς, για την πλειοψηφία ώστε αυτή να συνεχίσει να μένει αδιάφορη στην ψηφιακή και ηθική υποδούλωση της νέας εποχής……… ως την επόμενη επίσκεψη του εγκέλαδου και εκει μπορει τα πράγματα να ειναι διαφορετικά.

Η καλύτερη προετοιμασία και άσκηση ετοιμότητας όπως μας λένε οι ειδικοί επι των ημερών μας είναι η προσευχή και η πίστη.

Θυμάμαι ότι…μολις χθες αποφασίσατε να προχωρήσετε την κάρτα του Πολίτη… την κάρτα εισόδου του Ελληνα πολίτη στην νέα ψηφιακή εποχή.

Προσέχετε πολύ καλά τι κάνετε, προσέχετε τις αποφάσεις σας, τι λέτε,  γιατί μαζί με τα ξέρα καίγονται και τα χλωρά.

Rick

Share this post