Ήταν μόλις 46 χρονών , πατέρας 2 κοριτσιών και πέθανε ανώνυμα για την Πατρίδα του .Αναστέλλουμε τη δράση μας .

Ήταν μόλις 46 χρονών , πατέρας 2 κοριτσιών και πέθανε ανώνυμα για την Πατρίδα του .Αναστέλλουμε τη δράση μας .

Ο Παναγιώτης δεν είναι ποια μαζί μας , έχασε τη μάχη με το δολοφόνο ιό που τον κτύπησε ύπουλα . Σήμερα τα ξημερώματα σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης , δεν άντεξε .

 Ήταν εκείνος που ενημέρωσε ότι η Τουρκία κρύβει τα κρούσματα όταν αποκάλυψε με στοιχεία στους New York Times και σε γνωστή Τουρκική εφημερίδα ότι στις 16 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη μόνο, υπήρχαν 2-3.000 κρούσματα και πάνω από 120 νεκροί. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του Τούρκου δημοσιογράφου, Χακάν Γκιούλσεβέν, και η μεγάλη διαδικτυακή «αντι-Ερντογανική» εκστρατεία που ακολούθησε.

Ήταν εκείνος που πολλές φορές βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Τούρκο Πρόεδρο και την οικογένειά του , δίδοντάς μας λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους , τις κινήσεις τους , τα όσα είπαν και τόσα άλλα. Τις πληροφορίες αυτές τις  χρησιμοποιήσαμε αμέσως μετά για να πούμε και να δείξουμε πειστικά στον Τούρκο Πρόεδρο ότι , ¨Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης »

 Ήταν ο άνθρωπος σκιά του δημοσιογράφου  Μανώλη Κωστίδη εκεί στην περιοχή Κιουκλού, νοτιότερα από το Σουφλί, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε στους συγκεντρωμένους μετανάστες και πρόσφυγες αποκαλύπτοντας το σχέδιο του Ερντογάν . Ήταν εκείνος που παρουσίασε το μετανάστη που μιλούσε Ελληνικά και που έδωσε την συνέντευξη στον Μανώλη Κωστίδη . Μια συνέντευξη που αποκάλυψε σ ολους τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου στον Έβρο

Ήταν εκείνος που , μαζί με την ομάδα του , πρόσφεραν όσα δεν μπορείτε να φανταστείτε από τους καναπέδες σας , για την Πατρίδα του . Ανώνυμα ,αθόρυβα , άψογα και  με ανιδιοτέλεια  , όπως ο ίδιος ήταν .

Ήταν εκεί http://aegeanhawk.blogspot.com/2013/05/blog-post_9740.html  και σε δεκάδες άλλες αποστολές αργότερα ως απλός πολίτης . Αυτός ήταν ο Παναγιώτης , αυτοί είμαστε!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα !!

Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του .

Αναστέλλουμε όλες τις δομές μας  και ανακαλείτε η δράση της ομάδας  « Μυρμιδόνες » που δρούσε στην Κωνσταντινούπολη και στην Τουρκική ενδοχώρα και της ομάδας «Μιχαήλ Μελάς» ( διακριτικά ειδικής ταυτότητας ΜΜ ) που δρούσε σε Βουλγαρία και Σκόπια.

Υ.γ1 Η Κωνσταντινούπολη είναι κυριολεκτικά στο Έλεος της Πανδημίας του νέου κορονοϊού . Η κατάσταση  σύντομα θα ξεπεράσει εκείνη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας . Δεν υπάρχουν αναπνευστήρες , το 90% των διασωληνωμένων πεθαίνει , ενώ υπάρχουν Ιατροί που έχοντας κορονοϊό συνεχίζουν να περιθάλπουν ασθενείς .

Υγ-2 Ευχόμαστε η αναστολή της δράσης μας , να μην οδηγήσει σε χάος στο εσωτερικό και σε Εθνικά ζωτικά θέματα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α΄ Υποδιοικητής )

Share this post