Ήττα για την Νέα Τάξη στην Ελλάδα – Αποκατάσταση της μεγαλύτερης αδικίας (Βίντεο)

Ήττα για την Νέα Τάξη στην Ελλάδα – Αποκατάσταση της μεγαλύτερης αδικίας (Βίντεο)

Βήμα-βήμα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεχαρβαλώνει το πιο άδικο φόρο που μπήκε ποτέ. Ο ΕΝΦΙΑ μειώθηκε «γενναία» επιτέλους.

Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις επιταγές της Νέας Τάξης, που θέλει τους ανθρώπους να μην έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία. Βέβαια δεν εξιδανικεύουμε τα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία είναι υποχρεωμένα να τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα.

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχθές, λίγο πριν την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου:

κανείς δεν εξαιρείται από την γενναία ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ. Μειώνοντας τον ΕΝΦΙΑ και βελτιώνοντας το σχέδιο 120 δόσεων ευνοεί (ευνοούμε) εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το σχέδιο νόμου έχει σαφές ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο με μελετημένες προβλέψεις που αφορούν όλους τους φορολογούμενους κυρίως τους πιο αδύναμους. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας με αναγέννηση παραγωγικής μεσαίας τάξης αναζωογόνησης αγοράς ακινήτων αλλαγή οικονομικής πολιτικής μείγματος και τελικά μεγέθυνση ΑΕΠ ώστε να μεταφραστεί σε μεγαλύτερο εισόδημα για τους Έλληνες.

Τέσσερα εκατομμύρια συμπολίτες μας θα δουν ελαφρύνσεις στη φορολογία της ακίνητης περιουσίας τους μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες όταν θα έρθουν τα εκκαθαριστικά τους.

Ξεκάθαρη η αλλαγή που έχει γίνει στην Ελλάδα. Η μείωση του ΕΝΦΙΑ είναι ένα βήμα πολύ θετικό. Κάτι αρχίζει να αλλάζει, προσοχή όμως! Περιμένουμε να δούμε παρεμβάσεις της Νέας Τάξης σε άλλα πεδία, ΠΧ σε αυτό της ασφάλειας, όπου αστυνομικοί πλέον βγαίνουν με τα όπλα στους δρόμους!

Photo:eurokinissi

Share this post