Ή Melissa Ciummei είναι στέλεχος στον επενδυτικό τομέα τής Βόρειας Ιρλανδίας καί γνωρίζει τα πράγματα από μέσα.

Ή Melissa Ciummei είναι στέλεχος στον επενδυτικό τομέα τής Βόρειας Ιρλανδίας καί γνωρίζει τα πράγματα από μέσα.

Μας προειδοποιεί πώς:

Ό τελικός στόχος όλης αυτής τής Κορόνο-ατζέντας καί τής ερχόμενης κλιματικής ατζέντας δεν έχουν καμία σχέση με υγεία καί κλιματική αλλαγή, αλλά με ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα καί τόν απόλυτο έλεγχο κάτω απο μία παγκόσμια δικτατορία.

Γι’αυτό τόν στόχο πρέπει νά “εμβολιάσουν” τούς πάντες, για νά εφαρμοστεί ή χρήση τού πιστοποιητικού, πού ήρθε για νά μείνει.

Τα μικρά μαγαζιά καί καταστήματα θα τα καταστρέψουν με τόν έναν ή άλλον τρόπο – όποιος νομίζει πώς εάν υποταχθεί στο σύστημα θα σώσει τό μαγαζί τού, είναι λάθος, αργά ή γρήγορα θα τό χάσει.

Ή Τεχνητή Νοημοσύνη καί ή ρομποτική γίνονται όλο καί πιο σημαντικές, γι’αυτό δεν χρειάζεται τόσο εργατικό δυναμικό – οί πιο πολύ άνθρωποι δεν χρησιμεύουν πια.

Θέλουν τα παιδιά νά ενταχθούν από μικρά στο νέο σύστημα, για νά μην έχουν γνωρίσει την ελευθερία.

Πίσω απ’όλα αυτά κρύβεται μία ομάδα υπέρ-πλουσίων, πού τούς λέει ψυχοπαθείς, καί ή μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες.
Ό μόνος τρόπος για νά αποτύχει ό στόχος τούς, είναι νά αντισταθούν αποφασισμένα όσο πιο πολύ άνθρωποι, χωρίς νά υποκύψουν.

Παλιά, λέει, οί άντρες πολεμούσαν πρώτη γραμμή, έτοιμοι νά χάσουν καί την ζωή τούς.

Τρόποι αντίστασης που αναφέρονται:

1. Προστατέψτε πρωτίστως τα παιδιά σας. Για κανένα λόγο μην τα αφήσετε να έχουν green pass για να συμμετέχουν στην κοινωνία η οποία ούτως ή άλλως καταρρέει.. Έτσι γίνονται σκλάβοι από τώρα και για πάντα. Το ίδιο ισχύει και για σάς. Σκεφτείτε τι κόσμο θέλετε γι’ αυτά, τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να το επιλέξετε και να το πραξετε και προστατέψτε τα παιδιά πάσει θυσία.

2. Πείτε όχι στα μέτρα. Για να δουλέψει το σύστημά τους πρέπει να είναι καθολικό και στηρίζεται στην αποδοχή του από εμάς. Εμείς έχουμε τη δύναμη. Να το γνωρίζουμε.

3. Αφήστε τις επιχειρήσεις (μαγαζιά, εστιατόρια κλπ) να καταρρεύσουν, αυτό γίνεται ούτως ή άλλως, μην συναινειτε σε green pass και μέτρα που σάς ελέγχουν κα

ΠΗΓΗ

Share this post