ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: « όταν θα ανοίξουν οι εκκλησιές δεν θα χωρά ο κόσμος μέσα σε αυτές»

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: « όταν θα ανοίξουν  οι εκκλησιές δεν θα χωρά ο κόσμος μέσα σε αυτές»

Κάτι δαιμονικόν κινείται στην ατμόσφαιρα και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα το αποκαλύψει.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα σκοτεινά έργα των ανθρώπων δεν είναι Ουράνιον επιτίμιον,  όπως λένε …

Αλλά δαιμονικόν ΕΠΙΤΙΜΙΟΝ που δημιουργεί φόβο , ανησυχία και παγκόσμια αναστάτωση.

 

Αυτοί που λένε ότι όλη αυτή η μπόρα είναι εκ ΘΕΟΥ και πρέπει να την δεχτούμε με  ταπείνωση ξεχνούν πως περιέγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα σχετικά με την δαιμονική μπόρα.

Άλλωστε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον τιμούν  μόνο εκεί που φαίνονται.

Αν είχαν εμπεδώσει τα λόγια του ΟΣΙΟΥ θα είχαν προετοιμαστεί τόσο καιρό για αυτά που ζούμε και θα είχαν προετοιμάσει τον Λαό του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για αυτές τις δυσκολίες.

Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ παρέλαβε πρόσφατα πολλούς Αρχιερείς εις τας άνω μονάς για να μην δεχτούν αυτόν τον πειρασμό των ημερών μας. Και αυτή η παράδοξη ταυτόχρονη  αναχώρηση πολλών Αρχιερέων της Ελλαδικής εκκλησίας ήταν μείζον  σημάδι για αυτά που ερχόταν.

Κάντε προσευχή αδελφοί για τους εν ζωή Αρχιερείς μας να υπομείνουν αυτόν τον μέγιστο πειρασμό διότι φέρουν εις τους ώμους των και  σε μεγάλο ποσοστό ευθύνης, το γεγονός  ότι ο Πιστός Λαός του ΘΕΟΥ μένει τέτοιες άγιες μέρες μακριά από το ΠΟΤΗΡΙΟΝ της ΖΩΗΣ , την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Αυτές οι καταστάσεις ανωτέρας βίας χρειάζονται πνευματοφόρο συναγερμό, ώστε να βοηθηθεί το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο οι πιστοί , αλλά όλοι οι εν δυσκολία αδελφοί μας.

Φυλακισμένοι μέσα για το καλό μας πάντα ( και αυτό είναι το ορθό ) τα βράδια στις ερημιές των μεγαλουπόλεων ακούμε τα ουρλιαχτά των νοητών τσακαλιών και των λύκων.

Βαρείς λύκοι προσπαθούν να μας πείσουν με επιστημονικά ανθρώπινα δεδομένα ότι η ΑΥΤΟ ΖΩΗ δηλ. ο ΚΥΡΙΟΣ μας φέρει ΘΑΝΑΤΙΚΌ και όχι ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Άλλο πράγμα είναι η πρόληψη και η συνταύτιση μας με τις συντεταμένες οδηγίες για την καταστολή και την απομείωση της φονικής αυτής πανδημίας ( που δεν γνωρίζουμε πως ξεκίνησε;) και άλλο πράγμα είναι ο ΦΟΒΟΣ των ημερών μας , ακόμα και ο πανικός.

Σε μια ψυχούλα παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και είπε:

« όταν θα ανοίξουν  οι εκκλησιές δεν θα χωρά ο κόσμος μέσα σε αυτές»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post