ΑΚΚΕΛ: Δημητράς & ΣΙΑ κυνηγούν τους ήρωες του Μαρτίου που φύλαξαν τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου από τους λαθροεισβολείς του Ερντογάν

ΑΚΚΕΛ: Δημητράς & ΣΙΑ κυνηγούν τους ήρωες του Μαρτίου που φύλαξαν τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου από τους λαθροεισβολείς του Ερντογάν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΚΚΕΛ: Δημητράς & ΣΙΑ κυνηγούν τους ήρωες του Μαρτίου που φύλαξαν τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου από τους λαθροεισβολείς του Ερντογάν

 

Μετά από την προκλητική παραπομπή σε δίκη και καταδίκη του κτηνοτρόφου που σταμάτησε τους λαθροεισερχόμενους Τούρκους στις Φέρες, αποκαλύπτεται ότι η υπόθεση αυτή συνδέεται με ευρύτερο σχεδιασμό καταστολής εναντίον της προστασίας των συνόρων από τις τουρκικές εισβολές.

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει με θλίψη και αγανάκτηση ότι αγρότες, κτηνοτρόφοι και εθνοφύλακες από τον Έβρο καλούνται (ως και κατηγορούμενοι;) από τους εισαγγελείς Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης για το ότι φύλαξαν τα σύνορα στα γεγονότα των Καστανέων τον Μάρτιο. Το ΑΚΚΕΛ, όπως είναι γνωστό, είχε επισκεφθεί (τον Φεβρουάριο) το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές πριν ακόμη ξεκινήσει η απόπειρα λαθροεισβολής από την Τουρκία.

 

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Εβρίτης  ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης κατήγγειλε δημόσια τις μεθοδεύσεις και ουσιαστικά την εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης  … κατά της Ελλάδας!

 

Διαβάστε την καυστική ανάρτηση Τσιομπανίδη :

Τι γίνεται ρε παιδιά; μαθαίνω πως οι εισαγγελείς Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης καλούν σε απολογία Εβρίτες αγρότες και κτηνοτρόφους και εθνοφύλακες για τα γεγονότα των Καστανέων και των Φερών τον Μάρτιο. Μηνυτές ο εθνικός μηνυτής, ανθέλληνας και εθνομηδενιστής Δημητράς, ένας δάσκαλος από την Ορεστιάδα, ένας δημοσιογράφος από την Αλεξανδρούπολη (περίπου ίδιου φυράματος με τον Δημητρά, πρώην ΠΑΣΟΚ ) και μια ιστοσελίδα Αθηνών. Μετά την καταδίκη του κτηνοτρόφου στην Αλεξανδρούπολη 26 μηνών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Χρυσοχοίδη έχουν ποινικοποιήσει τον αγώνα και την αγωνία μας να φυλάξουμε τα σύνορα του τόπου μας. Ο Έβρος που δεν πέφτει και δεν πέφτει γιατί 15 στρατιώτες του φυλακίου 1 στις Καστανιές μαζί με τους ντόπιους κρατούσαν τα σύνορα ( τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθούσε να κρύψει το πρόβλημα, τις πρώτες μέρες δεν έδειχναν τίποτα τα Αθηναϊκά ΜΜΕ ). Ο Έβρος δεν έπεσε γιατί τα τρακτέρ μας τα βράδια ήταν τα μάτια και τα φώτα της αστυνομίας και του στρατού. Δεν έπεσε γιατί οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες αντικατέστησαν τα διαλυμένα φυλάκια και τα περίπολα από τις κυβερνήσεις ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λόγω μνημονίων . Ακρίτες πάντα ανά τους αιώνες οι Εβρίτες φυλάττουν πάντα Θερμοπύλες. Τώρα για πρώτη φορά διωκώμαστε διότι πραξαμε τα αυτονόητα. Διωκώμαστε γιατί δεν αφήσαμε λαθρομετανάστες, Τούρκους και πρόσφυγες να κάνουν παρέλαση στην Αθήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή η κυβέρνηση τι εθνικότητας είναι ; Αισθάνομαι βαθιά θλίψη και αγανάκτηση…. Ντροπή και αίσχος.

 

 


Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα “ΑΚΚΕΛ -Τύπος” των Ομάδων Google.
Για να απεγγραφείτε απ’ αυτή την ομάδα και να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απ’ αυτή, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση akkelpressgr2+unsubscribe@googlegroups.com.
Για να κάνετε ανάρτηση σε αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση akkelpressgr2@googlegroups.com.
Για να κάνετε προβολή αυτής της συζήτησης στον ιστό, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://groups.google.com/d/msgid/akkelpressgr2/CAK%3DAesgJjhdecmLxKSiZ3gzq4%3D8CnwPe1SX7%2BPv2tbXkqGZNWQ%40mail.gmail.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://groups.google.com/d/optout.

4 συνημμένα

 

 

Share this post