Ακόμη ένας αστυνομικός παραιτήθηκε λόγω της βίας και των διώξεων εναντίον του λαού του Θεού και της Εκκλησίας.

Ακόμη ένας αστυνομικός παραιτήθηκε λόγω της βίας και των διώξεων εναντίον του λαού του Θεού και της Εκκλησίας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – Ακόμη ένας αστυνομικός παραιτήθηκε λόγω της βίας και των διώξεων εναντίον του λαού του Θεού και της Εκκλησίας.

Ο αστυνομικός Βουκ Βούλοβιτς σήμερα το απόγευμα αντί να πάει εκεί που τον έστελνε ο διοικητής της αστυνομίας, δηλαδή, εναντίον του λαού στη πόλη Μπουντβα, επέλεξε να σηκώσει τον σταυρό και να είναι στο μέτωπο της λιτανείας.

Ο Βουκ Βούλοβιτς είναι 17 χρόνια στο σώμα των Ειδικών Δυνάμεων. Ο αστυνομικός είπε τα εξής:

Είμαι αστυνομικός 17 χρόνια. Αποφάσισα να βγάλω τη στολή μου, γιατί κατάλαβα ότι βρίσκομαι να παρέχω προστασία στη μπουλντόζα για την κατεδάφιση των μοναστηριών, ναών της αγίας μας Σερβικής Εκκλησίας, και, εγώ δεν βρίσκω τον εαυτό μου να κάνω τέτοιες πράξεις. Δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιες πράξεις.

Δεν θέλω να είμαι μέρος κάτι τέτοιου. Δεν θέλω να ΧΤΥΠΑΩ τον λαό μου. Θέλω να προστατεύω την Εκκλησία μου και τον λαό μου, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούλοβιτς.

Άφησε την στολή του στο τμήμα και πήγε να συμμετέχει στην λιτανεία μαζί με τον λαό, βαστάζοντας ο ίδιος τον σταυρό της λιτανείας.

Είπε, επίσης: Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου αστυνομικούς. Την δουλειά μου την έκανα τίμια και ξέρω ότι μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί τίμιοι αστυνομικοί που δεν συμφωνούν με αυτήν την αδικία.

Για τη μεταφορά του σταυρού, κατά τη διάρκεια της λιτανείας, είπε με υπερηφάνεια: «Για εμένα είναι τιμή να σηκώσω τον σταυρό.

Ο Τίμιος Σταυρός είναι θυσία και εγώ την δέχομαι. Είμαι έτοιμος να τον σηκώσω για την αλήθεια, για τα ιερά μας. Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τους προγόνους μου. Ξέρω ότι χαίρονται τώρα γι’ αυτήν την απόφαση μου».

prthodoxianewsagency.gr

Share this post