Αμερική, έχουμε μια κατάσταση. Η La Palma κουνιέται τόσο άσχημα, που εκπέμπει “κύματα βαρύτητας” (βίντεο).

Αμερική, έχουμε μια κατάσταση. Η La Palma κουνιέται τόσο άσχημα, που εκπέμπει “κύματα βαρύτητας” (βίντεο).
Συγκλονιστική Πρόβλεψη Δυτική Ακτή MEGA Τσουνάμι και Σεισμός
Το νησί Λα Πάλμα, το οποίο είναι μέρος των Κανάριων Νήσων στον Ατλαντικό Ωκεανό στα βορειοδυτικά παράλια της Αφρικανικής Ηπείρου, βιώνει μια ηφαιστειακή έκρηξη από τις 11 Σεπτεμβρίου. Χθες, 2 Οκτωβρίου, ολόκληρο το νησί άρχισε να κουνιέται τόσο έντονα, δημιούργησε ορατά «κύματα βαρύτητας».
HT Remark: Στα 59 χρόνια μου σε αυτόν τον πλανήτη, ποτέ δεν μου είχαν πει πριν ότι “κύματα βαρύτητας” μπορούσαν να φανούν.
Στην παραπάνω εικόνα, ο δορυφόρος SENTINEL-1 της Ευρώπης σήκωσε τα ορατά κύματα που μοιάζουν με δακτύλιο και οι επιστήμονες φέρεται να «έμειναν έκπληκτοι» σε αυτό που είδαν: Κύματα βαρύτητας!
Στη Φυσική, τα κύματα βαρύτητας είναι ταλαντώσεις που δημιουργούνται από τη διαταραχή ενός ρευστού που υπόκειται στη δύναμη της βαρύτητας ως δύναμη αποκατάστασης.
Όταν ένα ρευστό διαταράσσεται υπό τη δράση της βαρύτητας και απομακρύνεται από την αρχική του κατάσταση ισορροπίας, το ρευστό αποκρίνεται σχηματίζοντας κύματα που προσπαθούν να επαναφέρουν το σύστημα σε ισορροπία.
Τα κύματα βαρύτητας εμφανίζονται στην ατμόσφαιρα και τους ωκεανούς με πολλούς τρόπους. Μερικές φορές είναι ορατά επειδή σύννεφα σχηματίζονται στην κορυφή του κύματος, μπροστά από τις καθαρές περιοχές των κοιλάδων του.
Τα βαρυτικά κύματα είναι επίσης ορατά στην ατμόσφαιρα όταν δύο μάζες αέρα διαφορετικών χαρακτηριστικών υπό σταθερές συνθήκες διεγείρονται από έξω από μακρινά θυελλώδη φαινόμενα. Σε ορισμένα σημεία, δύο κύματα τρένων διαφορετικής προέλευσης μπορεί να συμπίπτουν και να παρεμβαίνουν μεταξύ τους, όπως φαίνεται σε αυτό το παράδειγμα:
Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα ατμοσφαιρικά κύματα βαρύτητας δεν φαίνονται από τον άνθρωπο με γυμνό μάτι, είτε επειδή δεν σχηματίζουν σύννεφα είτε επειδή δεν τα παρατηρούμε με τα μάτια μας. Αντίθετα, ορισμένοι δορυφόροι ανιχνεύουν αυτές τις ταλαντώσεις με συναρπαστικά πολύ αμυδρά εφέ φωτισμού στον άνθρωπο αλλά όχι στους δορυφόρους. Τα κύματα βαρύτητας με κάποια φωτεινότητα δημιουργούνται στη συνέχεια στις κορυφογραμμές έναντι των σκοτεινών περιοχών των περιοχών της κοιλάδας στο σύστημα κυμάτων.
Ενώ το ηφαίστειο Cumbre Vieja έδιωχνε αέρια και ηφαιστειακό υλικό προς την τροπόσφαιρα με διαβόητο τρόπο, ορισμένοι παρατηρητές στο έδαφος ανέλυσαν την παρουσία βαρυτικών κυμάτων σε μια περιοχή κοντά στο ηφαίστειο και που εκτείνονταν έξω από το νησί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά όχι μόνο αυτό, μέρες πριν, στις 28 Σεπτεμβρίου, αυτές οι βαρυτικές ταλαντώσεις είχαν ήδη συμβεί, όπως φαίνεται σε αυτό το tweet:
Στις 2 Οκτωβρίου υπήρχαν περισσότερες παρατηρήσεις και πολύ καθαρά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το γεγονός ότι το ηφαίστειο που εκρήγνυται προκαλεί τόσους κραδασμούς που η ατμόσφαιρα εμφανίζει ορατά κύματα βαρύτητας, σημαίνει ότι η ασταθής χερσαία μάζα κατά μήκος της μέσης προς νότιας κορυφογραμμής υπόκειται σαφώς σε συνεχή κίνηση.
Εάν αυτή η ασταθής χερσαία μάζα ξαναρχίσει μια ολίσθηση που ξεκίνησε το 1949, όταν γλίστρησε 13 πόδια αλλά σταμάτησε, τότε ολόκληρη η κορυφογραμμή θα μπορούσε ξαφνικά να πέσει στον Ατλαντικό Ωκεανό, στέλνοντας πάνω από 500 κυβικά χιλιόμετρα γης στον ωκεανό και δημιουργώντας μια μεγα- τσουνάμι που θα εξαφανίσει την ανατολική ακτή της βόρειας Αμερικής περίπου 7 ώρες αργότερα.
Η απομάκρυνση από αυτά τα κύματα βαρύτητας είναι ότι το κούνημα συμβαίνει ήδη σε επαρκή κλίμακα για να πυροδοτήσει την κατολίσθηση. Πιθανότατα δεν θα υπάρξει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ εάν συμβεί η μαζική κατολίσθηση και δημιουργηθεί το τσουνάμι.
Μια πηγή, μέσα σε μια συγκεκριμένη κυβέρνηση, πρότεινε μια εναλλακτική εξήγηση: HAARP.
Αυτή η πηγή, επιστήμονας, πρότεινε ότι τα ραδιοκύματα υψηλής ενέργειας που εκπέμπονταν σε μεγάλη ένταση στο ηφαίστειο, θα μπορούσαν να προκαλέσουν παρόμοιο οπτικό αποτέλεσμα. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ανθρωπότητα εμπλέκεται στην ηφαιστειακή έκρηξη. Αν ναι, η ΜΟΝΗ πιθανή εξήγηση θα ήταν να προκαλέσει κυριολεκτικά κατάρρευση της ασταθούς χερσαίας μάζας και έτσι να εξαφανίσει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
Προετοιμαστείτε να είστε μακριά από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ με μικρή ή καθόλου προειδοποίηση. Έχετε ένα σχέδιο. Έχετε προμήθειες σφάλματος. Να είσαι έτοιμος.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post