Αμερικανικός πανικός : Η Κίνα είναι έτοιμη για πόλεμο, η Γαλλία και η Ρωσία στέλνουν αεροπλανοφόρα.

Αμερικανικός πανικός : Η Κίνα είναι έτοιμη για πόλεμο, η Γαλλία και η Ρωσία στέλνουν αεροπλανοφόρα.

Το PLA προσκαλεί τo πολεμικό ναυτικό από πολλές χώρες του του κόσμου στην 70η επέτειο, η Γαλλία και η Ρωσία μπορούν να στείλουν αεροσκάφη.

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης και φιλίας καθώς το Πεκίνο δείχνει την εικόνα του σαν ανερχόμενη δύναμη.
Το γαλλικό ναυτικό αναμένεται να στείλει τη ναυαρχίδα του αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle και η Ρωσία μπορεί να στείλει τον ναύαρχο Kuznetsov, δήλωσε μια κινεζική πηγή.
Το Ναυτικό της PLA κάλεσε άλλες χώρες να στείλουν αεροπλανοφόρα στις εορταστικές εκδηλώσεις της 70ης επετείου τον επόμενο μήνα, σε μια προσπάθεια να εδραιωθούν οι δεσμοί με τους στρατιωτικούς εταίρους και τους ομολόγους του, σύμφωνα με αναλυτές που παρακολουθούν τις εξελίξεις στις ένοπλες δυνάμεις της Κίνας.

Η ναυτική επισκόπηση – μαζί με μια μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 70η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας την 1η Οκτωβρίου – είναι μία από τις πιο υπερβολικά οργανωμένες εκδηλώσεις  από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό για το τρέχον έτος.

Breaking News TV
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post