Αμερικανικό σχέδιο για “θερμό επεισόδιο” στο Αιγαίο που θα οδηγήσει στον διαμοιρασμό του ενεργειακού μας πλούτου!

Αμερικανικό σχέδιο για “θερμό επεισόδιο” στο Αιγαίο που θα οδηγήσει στον διαμοιρασμό του ενεργειακού μας πλούτου!

Είχαμε αναφερθεί κατά το παρελθόν, όταν ο προδότης Καμμένος ήταν υπουργός Εθνικής Αμύνης και πούλαγε δήθεν πατριωτικές και ζητωπόλεμες «μαγκιές» στους Τουρκαλάδες, ότι οι «μαγκιές» αυτές εντάσσονται σε σχέδιο των υπερατλαντικών αφεντικών του, για την πρόκληση στημένου αλλά ελεγχόμενου «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο, τύπου Ιμίων, ώστε να υπάρξει εν συνεχεία αμερικανική διαμεσολάβηση, να λήξει το «επεισόδιο» και να συρθεί εν τέλει η Ελλάς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για διαμοιρασμό με τους Τουρκαλάδες του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο!

Σήμερα, κυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτει ότι πριν από λίγο καιρό, ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Σάλιβαν, με ειδικότητα τα θέματα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, μιλώντας στην Κοπεγχάγη για την κατάσταση που επικρατεί στην Μεσόγειο, έκανε λόγο και για τον κίνδυνο «θερμού» επεισοδίου, το οποίο θα είναι διαχειρίσιμο και θα οδηγήσει στην επίλυση των διαφορών Ελλάδας – Τουρκίας!

Κι όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δηλώσεις αυτές του Σάλιβαν δεν έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς έγιναν στο πλαίσιο εμπιστευτικής συνομιλίας του με έναν κλειστό κύκλο δημοσιογράφων.

Και μπορεί να έφυγε ο αμερικανόδουλος προδότης Καμμένος από το υπουργείο, που «δούλευε» με τον τρόπο του για την δημιουργία «θερμού επεισοδίου», αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίες οι πολύ πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, όπως π.χ. του Κοτζιά, που είπε πως δεν πρέπει να είμαστε «μοναχοφάηδες» και δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που προανήγγειλαν Συμφωνία τύπου Πρεσπών με τους Τούρκους, για την εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο και κατ’ επέκταση και στην Κύπρο.

Μόνο που για να φτάσουμε σε μια τέτοια Συμφωνία, πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί κάτι πολύ σοβαρό («θερμό» επεισόδιο), που θα δικαιολογήσει τουλάχιστον σ’ ένα μέρος του ελληνικού λαού την προδοσία, με το πρόσχημα ότι είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τον πόλεμο!

Να δούμε ποιοι θα είναι οι προδότες που θα το υλοποιήσουν! Ετούτοι που κυβερνούν ή οι επόμενοι;

http://ethnikismos.net

Share this post