Ανήμερα της Άλωσης – το μήνυμα της Ρωσίας στην τουρκία « έχεις αναστατώσεις όλες τις ισορροπίες- η μεταξύ μας σχέση επιδεινώνεται»

Ανήμερα της Άλωσης – το μήνυμα της Ρωσίας στην τουρκία « έχεις αναστατώσεις όλες τις ισορροπίες- η μεταξύ μας σχέση επιδεινώνεται»

Θεωρούμε  ότι οι Ρώσοι γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις των τούρκων τις επόμενες μέρες στον Έβρο , στο ΑΙΓΑΙΟ και νότια Κρήτης και “φτιάχνουν ατμόσφαιρα με τις δηλώσεις τους” 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τέτοια μέρα βρήκαν οι Ρώσοι για να τα σύρουν στους τούρκους και τον Ερντογάν.

Μάλιστα δια χειλέων της γνωστής εκπροσώπου  του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα , η οποία ως γνωστόν δεν κρύβει τα αντιτουρκικά της αισθήματα. 

Την θυμόμαστε από τις σφαγές της Συρίας και όταν ο σουλτάνος συνέδραμε τότε τους εκεί τζιχαντιστές, να τον προκαλεί να δεχτεί ψυχιατρική θεραπεία.

Όμως με αυτόν οι Ρώσοι κακώς τα προηγούμενα χρόνια συνέπραξαν και τώρα κατανοούν την αφερεγγυότητα του τούρκου που τους « πουλάει κανονικά» . Λογικό και αυτονόητο ήταν τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες να πάθουν αυτά .  

Οι δηλώσεις του σουλτάνου για τους τατάρους της Κριμαίας, το χάος των κινήσεων που δημιουργούν τα τελευταία 24ωρα οι πολεμικές κινήσεις του τούρκου στην Συρία και στην Λιβύη, αναγκάζει την Ρωσία να δηλώσει πριν από λίγο:    

 « Η Τουρκία έχει αναστατώσει όλες τις ισορροπίες!»  

« Δήλωση βόμβας από τη Ρωσία: η κατάσταση επιδεινώνεται»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι η υποστήριξη με τζιχαντιστές  στην Λιβύη έχει αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο πολεμικό μέτωπο . Η Ζαχάροβα, ειδοποίησε   ότι η εκεχειρία έσπασε εντελώς στη Λιβύη και υποστήριξε ότι η κατάσταση στη χώρα επιδεινώθηκε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29.05.2020 17:45

ΠΗΓΗ: MİLLİYET.COMΑΝΤΕ

Και εμείς να συμπληρώσουμε στην κ. Ζαχάροβα ότι:  

–         « το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»

-« Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατεβείτε προς τα κάτω με μεγάλη οργή γιατί οι εξελίξεις θα είναι άκρως απρόβλεπτες για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας.»

-« από την στιγμή που ο σουλτάνος ξανά βεβηλώνει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανοίγει το καπάκι των γεωπολιτικών αντιπαραθέσεων και όποιον πάρει ο χάρος»

-« εμείς σας Έλληνες Ορθόδοξοι που μας πούλησαν όλοι τα τελευταία χρόνια ολοφάνερα μπροστά στα μάτια μας , μόνο στην ΠΡΟΝΟΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ελπίζουμε και στην Αρχιστράτηγο μας ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ» αυτά κ. Ζαχάροβα

 Οι Ρώσοι φαίνεται λογικόν να  γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις των τούρκων τις επόμενες μέρες στον Έβρο , στο ΑΙΓΑΙΟ και νότια Κρήτης και “φτιάχνουν ατμόσφαιρα με τις δηλώσεις τους”  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Share this post