Ανακοίνωση προς όλους τους ελεύθερους ερευνητές της αλήθειας στην Ελλάδα

Ανακοίνωση προς όλους τους ελεύθερους ερευνητές της αλήθειας στην Ελλάδα

Το κατοχικά νέα είναι η πρώτη σελίδα στην Ελλάδα που ξεκάθαρα στέκεται Απέναντι στην επίθεση της Νέας τάξης πραγμάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ο τρίτος παγκόσμιος της πληροφορίας που συμβαίνει σήμερα βρήκε λιγοστές σελίδες στην Ελλάδα που ξεκάθαρα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Όλοι εμείς που στηρίζουμε το έργο της πληροφορίας της αμφισβήτησης και της έρευνας ξέρουμε ότι Πέραν πλέον αυτής της μάχης είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε και σε διαφορετικό στρατόπεδο τον αγώνα μας έτσι ώστε να αμυνθούμε όλοι κατά της λαίλαπας της Νέας τάξης πραγματων.

Το κατοχικά νέα πλέον έχει τέσσερις πυλώνες που δημιουργεί την ένωση και την αντίσταση των Ελλήνων.

Πρώτο το ίδιο το κατοχικά που συνεχίζει με την αφύπνιση του και την έρευνα του να αμφισβητεί την πολιτική αφήγηση έτσι ώστε να υπάρχει πάντα το δικαίωμα της αντίθετης άποψης αλλά και η ευκαιρία της αναγνώρισης της πραγματικής αλήθειας, σε μία εποχή που το συμφέρον κυριαρχεί και η αλήθεια καθημερινά μαστίγωνεται.

Δεύτερος πυλώνας είναι το κοινωνικό δίκτυο των Ελλήνων hellasbook.gr όπου εκεί οι Έλληνες πλέον μπορούν να ξανακερδίσουν πίσω την αξιοπρέπειά τους και το αναφαίρετο δικαίωμά τους να έχουν ελευθερία του λόγου, εκεί που μπορούν πλέον να δημιουργήσουν την δική τους πληροφορία, με το δικαίωμα οι άνθρωποι που θέλουν να τους ακούν η να τους διαβάζουν να μην μπορεί κανείς να το αλλάξει, εκεί όπου υπάρχουν μόνο αληθινοί κωδικοί και όχι avatars από ηλεκτρονικούς υπολογιστές με σκοπό να επηρεάσουν την αλήθεια, την πληροφορία και τη γενική συνείδηση των συμμετεχόντων. Το δίκτυο των Ελλήνων λοιπόν που είναι γεμάτο από αληθινούς ανθρώπους και όχι ρομπότ με σκοπό να ανακτήσουμε τα δικαιώματά μας στη διάθεση της πληροφορίας.

Τρίτος πυλώνας είναι η πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να συνομιλούμε μεταξύ μας,να γίνονται συζητήσεις και παρουσιάσεις ιδεολογιών και στρατηγικών,εκεί όπου ανακοινώθηκε και η μη κερδοσκοπική επιχείρηση που δημιουργείται από το κατοχικά νέα Με σκοπό να δημιουργήσει μονάδες παραγωγής τροφής σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο.

Τέταρτος πυλώνας είναι η μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει με διακριτικο σημα το Ε ψιλον, όπου σύντομα θα ανακοινώσει το καταστατικό της και την έδρα της όπως και τον σχεδιασμό της και την στρατηγική στο Εργο Φοινιξ (project Phoenix)..

Η Αρχική ενημέρωση έχει ξεκινήσει μέσα στο κανάλι συνομιλίας μας αλλά και όλα όσα έχουν ειπωθεί θα γραφτούν αναλυτικά στην σελίδα της μη κερδοσκοπικής εταιρίας που σύντομα θα είναι στον αέρα..

Όλοι οι ερευνητές, όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν την αλήθεια, όλοι οι Έλληνες που έχουν ανάγκη πλέον να συνευρεθούν να ομονοήσουν και να ενωθούν με τους υπόλοιπους Έλληνες θα πρέπει να έχετε πρόσβαση και σύνδεση με τους παραπάνω πυλώνες έτσι ώστε να είναι για όλους μας πιο εύκολη η επικοινωνία, η μάθηση στη Νέα πληροφορία και τους σχεδιασμούς, η άμεση κοινοποίηση αποφάσεων και πράξεων από όλους μας

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας, να αναμένετε σπουδαία πράγματα που Θα δημιουργηθούν από σπουδαίους ανθρώπους που είμαστε όλοι εμείς ,όλοι μαζί

Stranger..

Share this post