Αναρχισμένοι στην πρίζα. Ο Εωσφορικός στρατός αενάως εργάζεται με ακούραστο ρυθμό, εμείς τι κάνουμε;

Αναρχισμένοι στην πρίζα. Ο Εωσφορικός στρατός αενάως εργάζεται με ακούραστο ρυθμό, εμείς τι κάνουμε;

Οι “Σειρήνες” λίγο πριν τα 200 χρόνια ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ εθνεγερσίας, κράζουν τα “καθόλου κατευθυνόμενα” άρρητα ρήματα τους..

Και λέμε εκκίνησης φυσικά γιατί ποτέ δεν τερματίστηκε ο στόχος. Είναι μπροστά μας και μας προκαλεί να πάρουμε την σκυτάλη από τους τιτάνες ρώμης και σθένους προγόνους μας, και σαν μικρογραφία τους να πορευθούμε στην αιωνιότητα. Αλλά τι έχει να πει και η μπαχαλάκικη σέκτα;

Πάνω που το μασονοκίνητο κατεστημένο εκμαυλίζει τα 200 χρόνια με την Αγγελοπούλου και το βλάσφημο τσίρκο της που ανερυθρίαστα αποκαλούν “φόρο τιμής” στην Επανάσταση/Παλιγγενεσία.

Πάνω που το “Βήμα” παρουσιάζει τον Κούλη σαν Οπλαρχηγό και την Γιάννα σαν μπουμπουλίνα (ξερνάνε και τα μάτια μου όταν το βλέπω γραμμένο).

Πάνω που τα ντοκυμαντέρ με τα γλυκανάλατα μηνύματα πληθαίνουν στο χαζοκούτι.

Πάνω που οι άλλοι πληρωμένοι του Σόρρος οι φούστηδες και τα τρανς των ΛΟΑΤΚΙ αντικαθιστούν την σημαία της Επανάστασης με το Ουράνιο τοξάκι τους, για να δείξουν βρε αδερφέ τι κοσμοϊστορική επανάσταση κάνουν και αυτοί για τα “δικαιώματα τους”.

Την ώρα που οι λαθροεισβολείς ουρλιάζουν μαζικά στο κέντρο, χωρίς πρόστιμα φυσικά,  “θέλουμε άσυλο, στέγη και χαρτιά. και επιδόματα παχιά”.

Νάσου, σκάνε και τα αναρχο-ρομποτάκια του Σόρρος, να πουν τα ίδια με τους υποτιθέμενους “εχθρούς τους” του… “συστημικού κατεστημένου”.

Οργανώνουν συγκέντρωση κατά της επετείου των

200 ετών από την Επανάσταση! Αφού γουστάρουν

σκλαβιά στην μασονία τα γλυκούλια.

 

Και μία άσκηση για τους πιο παρατηρητικούς. Εντοπίστε τις διαφορές των “σατανικών κρατιστών” και των…. “ελεύθερων αναρχικών”:

Ο ένας σου λέει εγένετο Ελλάς τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ότι έλεγε και η εβραιοχαζάρικη και γοτθοβαρβαρομισελληνική προπαγάνδα, δηλαδή για το νεοελληνικό κατοχικό κρατίδιο. Λες και δεν υπήρχε Ελληνισμός από τα βάθη των χιλιετιών σαν εθνολογικό και πολιτισμικό μόρφωμα.

 

Και δω το κείμενο-ξερατό των “ελεύθερων” αναρχισμένων.

“Μπου- χου έθνος κράτος η λέξη αλλεργία μου, μπού- χού θα βάλω τα κλάματα και μόνο που το σκέφτομαι ότι πρέπει να μεταλλαμπαδεύσω κάτι στους επόμενους. Αλλά συμφωνώ και με την γραμμή της “δεξιάς” Αγγελοπούλου ότι έχει μόνο διακόσια χρόνια που δημιουργήθηκε. Κατά τα άλλα εχθροί για σκότωμα είμαστε ρε με το σύστημα. Γι’αυτό τους παίρναμε φίπες καθόλη την διάρκεια του Lockdown αλλά μόνο στο θέμα άσυλο των πανεπιστημίων λίγο κάναμε ότι σκίζαμε το καλτσόν μας”.

“Η εθνική αφήγηση κάθε κράτους είναι το βασικό τροπάρι κατήχησης των υπηκόων του” λέει. Την δικιά σου την μαρξιστική και λιμπεραλιστική κατήχηση εντέχνως την αποσιωπείς όμως. Να είναι καλά και οι επιδοτήσεις των ιδρυμάτων Σόρρος/ Ρόκεφελερ.

“Σμιλεύει εθνική ενότητα και ομοιογένεια”. Μπα, αρκεί να μην είσαι νάρκισσος ψυχοπαθής με daddy issues και μιά χαρά έχεις ομοιογένεια με την φυλή σου. Αφού είναι απλά η ευρύτερη οικογένεια σου. Αν μπουν και χριστιανικές αξίες και αληθινή εθνική παιδεία; Εκεί να δεις ομοιογένοια και ομόνοια που θα έχουν οι υγιείς νόες.

“Αναγνώριση εσωτερικών και εξωτερικών κινδύνων για δημιουργία ψευδών διχοτομήσεων”. Ακριβώς αυτό που κάνετε εσείς με κρατιστές και ελευθεριακούς, αριστερούς και φασίστες, “μειονότητες” και “καταπιεστές” και δεν συμμαζεύεται δηλαδή. Μπαμπούλες παντού, εκτός απ τις στοές, τις τράπεζες και τα hot spot. Εκεί δεν έχει μπαμπούλες.

Επίσης διαλέξτε τελικά αν το “κρατικό μόρφωμα” ενώνει ή διχοτομεί. Σας βρίσκω μπερδεμένους. Θα πείτε βέβαια ότι σε διχοτομεί από τους λαθροεισβολείς αλλά αυτό το λέω υποκριτική και επιλεκτική αδερφοσύνη. Επίσης η δικιά μας ταυτότητα είναι αυθύπαρκτη, η δικιά σας τελεί πάντα σε παιδική αντίδραση με κάποιο μπαμπούλα/δυνάστη για να αποκτήσετε ένα κάποιο νόημα ύπαρξης.

“Να προτάξουμε την αλληλεγγύη”. Δεν προτάσσετε τα στήθη σας σαν τις φεμινίστριες καλύτερα.

“Να γίνουμε συνειδητά προδότες/ριες εθνικής ενότητας”. Στιγμή αυτογνωσίας, δεν σας τό’χα.

Άσε που σε κάθε δύο γραμμές, μας τρίβει στη μάπα για τους καημένους τους μετανάστες. Όταν αυτοί είναι για εσάς καημένοι, αλλά σεις  (το έθνος και η φυλή σας) ένα έκτρωμα που πρέπει να εξαλείψετε, αυτό δεν λέγεται ούτε ανθρωπιά  ούτε ορθολογισμός κουκλάκια μου, λέγεται εθνομισία και ελληνοφοβία. Και καλά κάνετε και φοβάστε το γένος σας γιατί ο Δίκαιος Οφθαλμός που τα παν θωρά σας βλέπει, και μια μέρα αυτό το φως του Ελληνισμού που τόσο μισήσατε, θα σας κάψει σαν βαμπίρς το καταμεσήμερο.

https://katohika.gr

Share this post