ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Σας έχουμε γράψει με απόλυτη ακρίβεια ότι στον πλανήτη σας το τέλος της ανθρώπινης εξέλιξης από το σχολείο που ονομάζεται βασίλειο της ανθρωπότητας στο πλανήτη γαια, είναι ξεκάθαρα δυο καταστάσεις:
Η πρώτη κατάσταση είναι ο καθένας από όλα τα μελη της ανθρωπότητας να φτάσει στη φωτιση. Βουδας ακριβώς αυτό σημαινει. Είναι ο φωτισμενος, ο αφυπνισμενος, αυτός ο όποιος γνωρίζει τα πάντα και που πρέπει να πραγματοποιησει ώστε να κατανοήσει ποιος ο πραγματικός τους εαυτός. Να έχει αφήσει τελείως το οτιδήποτε ακολουθει τη λέξη «εγώ» (γιατί «εγώ» στο σύμπαν δεν υπάρχει, όλα είναι μονάδα).

Όποτε Βούδας – φωτισμενος είναι αυτός ο όποιος έχει κυριαρχησει στο υλικό πεδίο, δεν έχει εγωισμό, δεν έχει επιθυμίες, παθη, προσκολλήσεις, και φυσικά δεν έχει το φοβο του θανάτου, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός του εαυτός.

Η δευτερη και τελευταία κατάσταση που υποχρεωτικά πρέπει να περάσετε όλα τα μελη της ανθρωπότητας, είναι να χριστοποιηθειτε, να πάρετε το χρίσμα, δηλαδή να γίνετε χριστοι.
Ο μέγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, αυτό ακριβώς σας έδειξε με τη φυσικη του παρουσία πριν 2000 χρόνια. Όπως και ο Σακιαμουνι Γκαουνταμα Σιναντρα Βούδας ήταν σε μια υψιστη αποστολή, και αφού είχε όλες τις ιδιότητες του φωτισμενου, σας έδειξε με ακρίβεια μαζί με την Μαγδαληνη πως μπορείτε να πετυχετε τη χριστοποίηση.
Φυσικά, ήταν πανφωτεινος, ήταν Βούδας, και μαζί με την Μαγδαληνη σας έδειξε με απόλυτη ακρίβεια πως μπορείτε να πετυχετε τη χριστοποίηση.

Αυτό υποχρεουστε να το κάνετε απαντες που αποτελειτε τα μελη της ανθρώπινης εξέλιξης στο πλανήτη Γαια. Και φυσικά όχι μόνο στο δικό σας πλανήτη. (ο κάθε πλανήτης έχει το δικό του «σωματοτυπο».
Δυστυχώς για όλους εσάς, και πριν το Χριστό και 2000 χρόνια μετά τον Ιησού Χριστό, ήρθαν οι εκπρόσωποι του Μαυροψύχη, δηλαδή όλες οι επίσημες διαιρετικές, θρησκευτικές εξουσίες, όχι απλά να σας αποκρυψουν την αλήθεια, αλλά να τοποθετησουν και τέτοιες «ραγες» στην συγκεκριμένη γνώση, ώστε η ανθρωπότητα κυριολεκτικά να μην ξέρει ποια η αλήθεια, ποιο το ψέμα, τι πρέπει να ακολουθησει.
Το εκπληκτικό γι αυτούς τους παγκόσμιους νεκροθάφτες είναι ότι έχουν ονομάσει οτιδήποτε είναι έξω από τις «ραγες» τους σαν «αιρεση».
Δηλαδη αυτοί οι οποιοι όχι απλά είναι αιρετικοι, αλλά είναι με αποδειξεις σατανο-βαλτοι Μαυροψύχηδες, οποιοσδηποτε άνθρωπος μιλήσει για τις αλήθειες, όπως πχ για την μετενσάρκωση (που την έχουν αφαιρέσει), να τον στιγματιζουν ως «αιρετικο».

‘Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα απίστευτα που συμβαινουν στον πλανήτη σας είναι απόλυτα φυσιολογικα με όλους τους Μαυροψύχηδες που έχετε στις εξουσίες.
Και επειδή σας είπαμε ότι τελευταία κατάσταση εξέλιξης για όλη την ανθρωπότητα είναι η χριστοποίηση, Επομένως, όλη η ανθρωπότητα εκτος των κλωνων και των μεταλλαγμενων, μπορούν να γινουνε χριστοι.
Επομένως, «Αντίχριστος» είναι αυτός όποιος όχι απλά δεν θέλει να χριστοποιηθει, όχι απλά δεν θέλει να φωτιστεί, αλλά αντιθετα, να κάνει τα πάντα συμφωνα με τις δικες του δυνάμεις. Δεν έχει σημασία αν είναι κεντρικη εξουσία ή μεμονωμενος άνθρωπος. θέλει να διαστρεβλώσει τα πάντα και να σας οδηγήσει σε ακριβώς αντιθετους δρόμους.
Δηλαδη αντί να σας φωτισει, να σας οδηγήσει στο φως, να σας οδηγήσει στο σκοτάδι, και αντί να σας χριστοποιησει, να σας οδηγήσει στον δεύτερο και οριστικο θάνατο της κάθε μιας εξατομικευμενης πνευματοψυχης από εσάς (κάθε άνθρωπο ξεχωριστά).

Είναι ξεκαθαρο λοιπόν, με αυτά που σας γραψαμε, τι ακριβώς κάνει ο Αντίχριστος και τι ακριβώς κάνουν όλες οι επίσημες θρησκευτικές, πολιτικές και κάθε μορφής εξουσίες στο πλανητη σας.
Επειδή σας έχουμε γραψει με σαφηνεια ότι ο Μαυροψύχης έχει μπερδέψει μέσα σε όλα τα ψέματα του και κάποιες αλήθειες και ετσι το τελικο αποτέλεσμα είναι η διαστρευλωση της αλήθειας, με αποτέλεσμα να ακολουθειτε τα ψέματα.
‘Έτσι, μέσα στα τερατουργηματα που έχουν εφαρμόσει εις βάρος σας, σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει και μια προσμονη από τις ψευτικες εξουσίες πάλι, ότι τάχα η ανθρωπότητα περιμένει το γιο του Μαυροψύχη, τον Αντιχριστο.
Φυσικά σε όλους εσάς τα κοπάδια (γιατί ετσι σας θεωρουν και σας φερονται οι εξουσίες), ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στη γη σαν ένας άντρας που θα ναι διπλωματης, θα προσπαθησει να δώσει λυση στα προβλήματα σας, και γενικά θα σας πείσει με την συμπεριφορα του να τον ακολουθήσετε γιατί αυτός θα ναι η λυση σε όλα τα προβλήματα σας.

Αυτός βεβαια, αφού σας πλανεψει, μετά θα σας οδηγήσει στην καταστροφή με την εφαρμογή του γνωστού χαραγματος (τσιπάκι) στο δεξί σας χέρι ή στο μέτωπο.
‘Έτσι, 2014 χρόνια μετά την έλευση του μεγίστου διδάσκαλου Ιησού Χριστού, όλη η ανθρωπότητα περιμένει κάτι τέτοιο.
Βλέπετε ότι ακόμα και σε αυτό πως σας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σας. Πως σας έχουν υπνωτισει, πως σας έχουν κοιμησει και παγωσει το νου σας, πως πραγματικά και κυριολεκτικά σας έχουν αφαιρέσει κάθε δυνατότητα δημιουργικης σκέψης όλες οι εξουσίες του πλανήτη, θρησκευτικές, πολιτικές, μέσα μαζικής αποχαύνωσης, τρομοκρατικες, παραστρατιωτικες, και οποιαδήποτε εξουσία είναι κάτω από την ομπρελα του μοναδικου που μπορεί στο πλανήτη σας να εκδωσει ψεύτικα χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα η αχρηματες πιστωυηκες καρτες για να μπορεί η ανθρωπότητα να αποκτησει οποιοδήποτε στοιχειωδες αγαθο (τροφή και στέγη).
Ό,τι σας λένε, έχει ένα και μόνο σκοπό. Να είναι ο νους σας μόνιμα σε καταστολή. Να γίνεται προσπάθεια να ενεργοποιειται μόνο ο κατωτερος νους (εγώ, επιθυμίες, σποκολλησεις κ.ά.) και αυτό που ολοκληρωνει αυτή την καταστροφή είναι να αποδέχεστε τον επικεφαλη του δικού σας κοπαδιου με κλειστά τα μάτια.
Πλανηταρχης, πολιτικά κόμματα υποτίθεται δημοκρατικα, πρωθυπουργοι, υπουργοι, δικτατορικα καθεστωτα επί δεκαετιες (Καντάφι, Μπουμαρακ, Σανταμ) και μετά από τον Μαυροψύχη γεια σας.. (κρεμαλες, παλουκωματα, φυλακισεις). Κομμουνιστικά κόμματα με απόλυτη αθεΐα και οι άνθρωποι να πεθάνουν πάνω στην παραγωγή στο όνομα δήθεν της αναπτυξης (τι εννοούν «ανάπτυξη»;).

Πατριαρχες, Πάπες, Ιμαμηδες, Δαλάι Λάμα, και κάθε επικεφαλής και εκπρόσωπος διαιρετικης κατευθυνσης προς το Θεό.
Για όλους αυτούς που σας έχουμε γράψει, ο καθένας από όλους εσάς χωρίς κανένα δεκανικι, μπορεί να διακρινει ότι υπάρχει ανάμεσα τους έστω και ένας φωτισμενος;
Εάν έχετε δει σε όλους αυτούς τους εκπροσωπους των εξουσιών στο πλανήτη σας έστω και έναν φωτισμενο, σας λέμε κυριολεκτικά να το ξανασκεφτειτε.

Σας το έχουμε γράψει ξεκάθαρα, ότι όσοι από τις επίσημες εξουσίες εναντιωθηκαν σ’ αυτή την απίστευτη μαυρίλα του πλανήτη σας, σε ακαριαίο χρόνο ή τους σκοτωσαν, ή τους «φυτεψαν» καρκίνο, ή τους εξαφανισαν, όπως έγινε στις περιπτώσεις των Τζον Κενεντυ, Αβραάμ Λίνκολν στην Αμερικη, Τασος Παπαδοπουλος στην Κύπρο, Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος στην Ελλάδα, τον Ούγκο Τσάβες, στην Βενεζουέλα κ.ά.
‘Έτσι, εάν έστω και έναν έχετε θεωρησει ότι είναι φωτισμενος και δεν είχε αυτή την καταληξη, πρέπει πάρα πολύ να ξαναψαξετε αυτούς τους ηγέτες που πιστεύετε ότι είναι φωτισμενοι.
Και αναφερθήκαμε στην πρώτη κατάσταση της εξέλιξης σας που είναι η φωτιση (Βούδας). Πόσο μάλλον η δευτερη που είναι η χριστοποίηση (Χριστός)..

Στην κατάσταση της Χριστοποίησης δεν συζηταμε καν να υπάρχει κάποιος από τις εξουσίες που να έχει ταυτιστεί – ενωθει με την ιδιότητα του Χριστού (να έχει χριστοποιηθει).
Επομένως, βλέπετε πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αφού όλες οι εξουσίες σας έχουν οδηγήσει σε διαρκείς πόλεμους, σε διαρκή οικονομικές κρίσεις, σε πεινα, έλλειψη στέγης, νερου, διαστρευλωση κάθε αληθινου δρόμου, εσείς τώρα περιμένετε τον Αντιχριστο;

Και δεν είναι αντιχριστοι όλες οι εξουσίες χωρίς να εξαιρείται καμία; Και από αυτούς να εξαιρουνται μόνο αυτοί που δολοφονησαν ή τους φυτεψαν αρρωστιες;
Και ενώ όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας είναι κυριολεκτικά Αντιχριστοι, εσείς ακόμα μια φορά πιστεύοντας τους ψευτες, να περιμένετε τάχα τον Αντιχριστο.
Και αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία. Ακόμα μια φορά μέσα στο ψέμα που σας έχουν κυβερνησει, προσπαθούν να σας εγκλωβισουν σε μια ακόμα παγίδα, για να μπορέσει αυτό το απίστευτο σύστημα διοικησης του πλανήτη σας να είναι στο απυροβλητο.

Άνθρωποι ολου του πλανήτη, σας λέμε ξεκάθαρα ότι ο οποιοσδηποτε ανεβαινει σε δημόσιο βήμα, πολιτικο, θρησκευτικό, επικεφαλεις δήθεν τρομοκρατικων ομαδων, επικεφαλεις δήθεν αναρχικων, επικεφαλεις οποιονδηποτε εθνικιστικων ομαδων, ή οποιοσδηποτε επικεφαλής που έχει πάρει μυστικους χρηματικους λογαριασμους για να ανταπεξελθει στα ψεύτικα εξοδα του πλανήτη σας, είναι 100% Αντίχριστος, είναι 100% σκοτεινος, και 100% παγίδα και δόλωμα για την εξέλιξη σας.
Αυτά τα χαλια από τις εξουσίες σας έχουν συμβεί στο πλανήτη σας επί 17.000.000 χρόνια (μην ξεχνάτε ότι ο χρονος αυτός στο σύμπαν είναι αστειος.

Ο κατακλυσμος που θα έρθει αυτή τη φορά, είναι το τέλος κάθε σκοτεινης εξουσίας στον πλανήτη σας.
Ο πλανήτης σας ζει στιγμές που δεν ξαναεγιναν ποτέ πριν στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Σας τα έχουμε δώσει όλα αναλυτικα και με λεπτομερειες. Δεν έχει μείνει τίποτα που να χρειαστεί να πάτε είτε στους παγκόσμιους νεκροθάφτες είτε σε στημενους εσωτερικούς διδασκάλους να πάρετε συμπληρωμα γνώσης.
Εάν κατανοήσετε όλα αυτά, μονοι σας πλέον θα έχετε φτάσει και στη φωτιση (Βούδας), αλλά να εργαστειτε και στο μεγάλο έργο της Χριστοποίησης (Χριστός).

Όλες οι φυλές που εξελίσσεστε πάνω στον πλανήτη και οποιαδήποτε μορφή υπάρχει μέσα στο σύμπαν, έχει μόνο έναν Γεννήτορα, έναν Δημιουργό, έναν Θεό.
Όλες οι μορφές ξεκίνησαν από τον Δημιουργό με μοναδικό σκοπό να πάρουν γνώσεις και εμπειρίες και να ξαναγυρισουν στον Δημιουργό.
Δεν υπάρχει καμία μορφή, που να είναι έξω από τοον Δημιουργό. Οι μορφές που είναι έξω από τον Δημιουργό είναι αυτές που φταιχνουν στα εραγστηρια του τρόμου. Ο Μαυροψύχης και αυτοί που τον υπηρετούν, είτε το γνωρίζουν είτε όχι.
Έτσι και όλοι εσείς που έχετε φτάσει τόσο ψηλά εξελιχτικα και ανήκετε σ’ αυτή την εξέλιξη των όντων με νοημοσύνη που στον δικό σας πλανήτη ονομάζεται ανθρωπότητα, κυριολεκτικά δεν είστε μόνο αδέλφια, είστε ο ίδιος ο εαυτός.
Τα χρώματα σας των φυλων σας δεν προσδιοριζουν, καμία διαιρετικότητα μεταξύ σας, κανένα μίσος μεταξύ σας, και φυσικά δεν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορα μετάξυ σας.
Όλες οι διαφορες που σας έχουν μάθει είναι διαφορες που σας έχουν εκπαιδεύσει οι επίσημοι παγκόσμιοι νεκροθεφτες των εξουσιών που πλέον ξέρετε ότι όλοι τους, εκτός των εξαιρεσεων που προαναφεραμε, είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
Μετά από όλα αυτά που σας καταθεσαμε, δεν υπάρχει ερμηνεια για τίποτα άλλο, κοιταξτε όλη την ανθρωπότητα, όπως κοιτατε τον δικό σας εαυτό, αγαπηστε τη χωρίς περιορισμους και όρια. Είστε ο ίδιος αδελφος εαυτός, έχετε κοινη αποστολή, και όπου μπορείτε να μεταφέρετε και να διαδωσετε το φως (φωτιση – Βουδας).
Ακόμα παρτε από το χέρι τον/την συντροφο σας.

Κατανοήστε ότι αυτό είναι το κλειδι των κλειδιων. Είναι το κλειδι του Παραδεισου. Είναι το κλειδι για να πάρετε το χρίσμα, να χριστοποιηθειτε, να γίνετε Χριστοι.
Αφού διαλέξετε τον/την συντροφο σας αυστηρα ζευγάρι άντρας – γυναίκα και αυστηρα μονογαμικα, κατανοήστε στα εσω-βαθη του «είναι» σας (του πραγματικου εαυτου σας (ψυχή – πνεύμα)), ότι του δίνετε και σας δίνει τη δυνατότητα να φτασετε στη Θεωση. Να φτασετε στο τέλος του ταξιδιου σας και κυριολεκτικά όλα τα όντα με νοημοσύνη που εξελίσσονται στο σύμπαν, σε αυτό και μόνο αποσκοπουν.
Όταν χριστοποιηθειτε με τον ή την συντροφο σας, αυτό το ζευγάρι θα μείνει για πάντα μαζί και μετά την ανθρώπινη εξέλιξη. Σε άλλες μορφές και σε άλλες αποστολές θα είναι χέρι – χέρι μέχρι το τέλος του μπινγκ – μπανγκ.
Ποτέ δεν θα χωριστουν ακόμα και στις πιο ψηλες πλέον εξελίξεις.
Αυτό έχει συμβεί και με τον μέγιστο διδάσκαλο σας Ιησού Χριστό και την Μαγδαληνη και με τον Πυθαγορα και την Θεανω, και με τον Σανατ Κουμαρα και την κυρια Αφροδιτη, αλλά φυσικά, και με τον δικό σας ήλιο (ηλιακο λογο), με το Θειο συμπληρωμα του, τη Θεα Εστια.
Ο,τι σας έχουμε καταθεσει είναι Θεια Εντολή να σας καταθεσουμε και κυριολεκτικά η ευκαιρια που σας δίνεται είναι ανυπολογιστη.
Και κάτι ακόμα πολύ σοβαρό είναι ότι επειδή σας έχουν γνωστοποιηθεί όλα τα κλειδιά της ανθρώπινης εξέλιξης, εφοσον ήδη τα έχετε παραλαβει, αλλά για δικούς σας προσωπικους σας λόγους τα αγνοησετε και συνεχίσετε να ζείτε στο δικό σας κόσμο («εγώ» επιθυμίες, προσκολλήσεις), δεν σας λέμε απλά ότι λυπομαστε βαθυτατα, απλά σας λέμε πλέον για τελευταία φορά ότι δεν ξέρετε τι κάνετε..
Κλεινοντας, σας λέμε για τελευταία φορά, ότι ο κατακλυσμος του Νώε, για την επερχομενη εποχή της ανθρωπότητας είναι πολύ κοντά.

Όλα αυτά εκτός από αποσφράγιση όλης της γνώσης θα μπορούσατε εύκολα να το πειτε σαν το ξεπαγωμα και την ενεργοποιηση του νου σας. Όποτε καταλαβαίνετε ότι από το σκοτάδι, δηλαδή τη νυχτα, υποχρεουστε αναγκαστικά για όλα αυτά που σας δόθηκαν σαν γνώσεις, να ξεπαγωσετε, να ενεργοποιήσετε το νου σας ώστε πλέον ο νους σας , δηλαδή ο Νώε σας να κάνει «τικ – τακ»…
Και αυτό πρέπει να το κάνετε αμεσα.

kataklusmosnoe

Share this post