«Ανωμαλίες 50-50»: Και ο Π.Χαϊκάλης μετά τον Π.Φιλιππίδη στο «κάδρο» των αποκαλύψεων για τους ερωτικούς εκβιασμούς

«Ανωμαλίες 50-50»: Και ο Π.Χαϊκάλης μετά τον Π.Φιλιππίδη στο «κάδρο» των αποκαλύψεων για τους ερωτικούς εκβιασμούς

Την στιγμή που συνεχίζουν να σοκάρουν οι καταγγελίες των ηθοποιών με τα όσα έχουν δηλώσει κατά του Πέτρου Φιλιππίδη νέες αποκαλύψεις έρχονται για τον φίλο και συναδελφό του (ειδικά κάτω από την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστούσαν το 50-50) Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος μπαίνει  στο “κάδρο” των όσων έχουν προβεί σε “ερωτικούς εκβιασμούς”.

Έτσι σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” αποκαλύπτει απίστευτες καταγγελίες κατά του Πάυλου Χαϊκάλη αναφέροντας γεγονότα που προκαλούν φρίκη.

Ιδού ορισμένες από τα συγκλονιστικές καταγγελίες του σημερινού ρεπορτάζ από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“….Είναι τα λόγια γυναίκας καταγγέλλουσας που όπως ισχυρίζεται είναι πεπει­σμένη ότι «ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ικανός να κάνει τα πάντα». Πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι των καταγγε­λιών. Δύο εκ των αρκετών που διαθέτου­με.

«ΕΤΑΖΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΒΙΑΖΕ»

«…Τις φλέρταρε και τους έλεγε ότι μπορεί να προκύψει μέχρι και γάμος ανάμεσά τους γιατί τον ενδιέφερε, όπως έλεγε, να παντρευτεί. Τα ίδια έλεγε σε όλες τις κοπέλες που πλησίαζε. Εγώ γνωρίζω ότι μπορεί να ήταν πέντε έξι, αλλά μπορεί να ήταν και παραπάνω.

Στη συνέχεια τους ζητούσε να πάνε στη γκαρσονιέρα που διέθετε, σε υπόγειο στα Πατήσια και τους έλεγε ότι θα τις έβγαζε ωραίες φωτογραφίες για τον διαγωνισμό. Σε κάποιες κοπέλες είχε πει να έχουν μαζί τους το μπικίνι τους και αφού τις φωτογράφιζε με το μαγιό, στη συνέχεια τους ζητούσε να φωτογραφηθούν και πιο αισθησιακά…”

Το πρωτοσέλιδο έρχεται μετά το βίντεο μόλις πριν δύο ημέρες και που είχε προκαλέσει σάλο στο οποίο σε βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Παύλος Χαϊκάλης έδειξαν να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και είχαν προκαλέσει πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

 

Ειδικότερα, στο βίντεο εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης να αναφέρει πως “δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση” τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης τον φιλά στο μάγουλου. “Δεν θέλω, δεν θέλω” φωνάζει αστειευόμενος ο πρώτος με τον Πέτρο Φιλιππίδη να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει “τώρα το θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια”.

www.pronews.gr

Share this post