Αν δεν έχετε γερό στομάχι, μην το δείτε αυτό…

Αν δεν έχετε γερό στομάχι, μην το δείτε αυτό…

Το βίντεο που θα παραθέσω, πλησίασε τις 500.000 προβολές (μέσα σε λίγες μέρες) όταν το ανέβασα στο youtube τον Μάη του 2016. Φυσικά η λογοκρισία που επιβαλλόταν από τότε, είχε σαν αποτέλεσμα να πεσει το βίντεο με στράικ για “ανάρμοστο περιεχόμενο”,  ενώ ολόκληρο το κανάλι της υπέροχης κυρίας που το ανέβασε  εξαφανίστηκε τελείως…Η πλατφόρμα Brighteon που όντως δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας έκφρασης, φιλοξενεί τώρα το συγκεκριμένο βίντεο. (και  άλλα  που μου έχουν λογοκριθεί από youtube).  Είναι ευτύχημα που υπάρχει ένας τόπος που δεν  λογοκρίνει αναρτήσεις προς ενημέρωση, γι’αυτό και αποκλείστηκε  από γιγάντιες πλατφόρμες όπως το facebook μαζί βεβαίως με τον  δημιουργό του τόπου αυτού,  Μάικλ Άνταμς (γνωστος ως Health Ranger),  που φυσικά  έχει αποκλειστεί προ πολλού και  από το youtube

Συνιστάται προσοχή σε όσους δεν αντέχουν ή έχουν πρόβλημα υγείας, καθότι αυτό το βίντεο είναι όντως σοκαριστικό, όχι τοσο μέσα από εικόνες, όσο μέσα από αυτά που παρατίθενται.

Οσοι επιθυμούν να δουν/ακούσουν το συγκεκριμένο βίντεο,παρακαλούνται να μεταβούν εδω

Αν θέλετε να το κοινοποιήσετε στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να το κάνετε με το λινκ των Κατοχικών, αφού αν κοινοποιήσετε το ίδιο το βίντεο, θα λογοκριθεί άμεσα καθότι βρίσκεται σε πλατφόρμα που είναιπια στη μαύρη λίστα τους.

πηγή

Share this post