Απίστευτο κάλεσμα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ την ώρα που η ελληνοτουρκική σύγκρουση κοντοζυγώνει

Απίστευτο κάλεσμα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ την ώρα που η ελληνοτουρκική σύγκρουση κοντοζυγώνει
Σοκαριστικές εικόνες την ώρα που ολόκληρες οι Ε.Δ. βρίσκονται σε το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Δυστυχώς υπάρχει μία αξιοσημείωτη μερίδα νέων -κυρίως- ατόμων που ασπάζεται ιδεολογίες και νοοτροπίες σαν και αυτή που θα σας παραθέσουμε ευθύς αμέσως.

«Διεθνισμός», «ταξική πάλη», «όχι στα σύνορα» είναι μόνο μερικές από τις γνωστές φράσεις που κατά καιρούς έχουμε ακούσει όλοι μας από συλλογικότητες ή ακόμη και κόμματα που πρόσκεινται στην αριστερά.

Ωστόσο, εν τω μέσω μίας πρωτοφανούς κλιμάκωσης από πλευράς Τουρκίας στον νότο του ελληνισμού, υπάρχουν και αυτοί που «παίζουν» με τα μυαλά των νέων καλώντας όσους περισσότερους μπορούν σε «προδοσία κατά του έθνους»!

Αφίσες σαν και τις παρακάτω μπορεί ο καθένας να τις αντικρίσει ως επί το πλείστον σε χώρους πανεπιστημιακούς ή ακόμη και σε πλατείες ή πάρκα οποιαδήποτε στιγμή.

Αφίσες που καλούν Έλληνες πολίτες να:

Αρνηθούν να εκτελέσουν καθήκοντα (εν καιρώ πολέμου)

σαμποτάρουν τις γραμμές παραγωγής όπλων του κράτους (!!!)

επιτίθενται κατά στρατιωτικών (“πολέμαρχους” τους ονομάζουν)

να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ το ελληνικό έθνος!

Όλοι αυτοί, ακόμη κι αν αποτελούν μία μικρή μειοψηφία, υπάρχουν και ζουν μέσα στη χώρα μας, υποσχόμενοι όχι μόνο να μην πολεμήσουν κατά του κοινού εχθρού (π.χ. των Τούρκων), αλλά και να σαμποτάρουν τους ίδιους τους Έλληνες!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη αφίσα έχει κάνει την εμφάνισή της ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η δεύτερη είναι σαφώς πιο πρόσφατη, κάνοντας αναφορά και στα γεγονότα της Αγίας Σοφίας:

(tourkikanea)
(tourkikanea)

(Αρχική φωτο:screenshot)

Share this post