ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Αυτό που έγινε χθες ήταν ένα κακόστημένο false flag και ήταν επίσης μια καλή δικαιολογία για να μαζευτούν ακόμη περισσότερα στρατεύματα στην περιοχή.

Φυσικά και δεν είναι κάτι που συναντάμε πρώτη φορά στην ιστορία.

Το θέμα δεν είναι τι θα κάνουν στο Ιράν, αλλά ότι το γρανάζι του Ιράν γυρίζει μαζί με αυτό της Ελλάδος και ότι ετοιμάζουν την ολοκληρωτική επίθεση στη χώρα μας και ας βρίσκετε χιλιόμετρα μακριά η Περσία.

Έχουν χρονικό ραντεβού με το Γρηγοριανό ημερολόγιο……. με την παγκόσμια ιστορία… τον Ιούλιο.

Με βάση αυτό που έγινε χθες, υπήρξε πρόοδος που σημαίνει ότι δύσκολα θα αποφύγουμε σαν χώρα την αιτία που φύτεψαν τις εκλογές.

Αφού έχει εντοπιστεί ο ύποπτος χρονικός ορίζοντας , εφόσον μέσα εκεί φυτεύουν, τότε δεν μένει παρα  να ετοιμαστούμε για το δυσκολότερο σενάριο  που όλοι ξέρουμε ποιο είναι..τουλάχιστον όσοι είμαστε εδώ.

Αυτό που έγινε χθες, δώσαμε τον Οργανισμό που είναι πίσω από το γεγονός….πιο πριν…δυο φορές μάλιστα, μια εδώ και μία στον προσωπικό μου λογαριασμό.

 

 

Μιας και έγιναν κρίσιμα, τις επόμενες ημέρες έχουμε και αλλά παρόμοια κρίσιμα 24ώρα. Αν δεν γίνονταν χθες κρίσιμες οι ώρες…τι ωραία τι καλά δεν θα είχαμε τίποτα να πούμε.

Άκου τώρα κάτι…. δεν είναι μόνο το Ιράν,ούτε η Ελλάδα, ετοιμάζονται να ανοίξουν και άλλα πολεμικά μέτωπα τον Ιούλιο. Βλέπεις γυρίζουν πολλά πολλά πολεμικά γρανάζια μαζί.

Και φυσικά δεν σημαίνει ότι θα χτυπήσουν την Περσία τώρα μέσα στο μήνα..δηλαδή μπορεί και να το κάνουν αλλά έχω την εικόνα ότι το χρονικό ραντεβού είναι λίγο πιο μετά.

Και μην ξεχνάμε κάτι, τα τσιρότα πέριξ του Ισραήλ…έχει παρουσία εκεί το Ιράν, έχει αντιπρόσωπους εκεί η Περσία και δεν θα τα αφήσει έτσι.

Αν δεν χτυπήσουν τώρα το Ιράν τότε τι;

Μην απορήσουμε αν ανοίξουν άλλα μέτωπα, αλλού πρώτα.

Κάπου είχαμε γράψει κάτι για…. εκβιασμούς  σε ξένα εδάφη, όπως αυτό της Συρίας…. που λένε κάνε πίσω Ξέρξη από τα εδάφη αυτά… αλλιώς….. τα είπαμε σε προηγούμενα άρθρα μην τα ξαναλέμε.


Αυτό όμως που έγινε χθες στον κόλπο του Ορμουζ αντανακλά και στη χώρα μας.

Αυτό που έγινε χθες ήταν επίσης μήνυμα ότι τα πράγματα προχωράνε προς αυτή την κατεύθυνση και η Συμφωνία του Αιώνα θα είναι η αιτία του Αιώνα για τον πόλεμο του Αιώνα, αφού είναι έτσι δομημένη για να οδηγήσει σε πολεμικά μονοπάτια..που θα οδηγήσουν σε παγκόσμια σύρραξη…και αυτή η Συμφωνία, αν τηρήσουν τους χρόνους, έρχεται τέλη Ιουνίου.

Το χθεσινό ήταν και μια καλή αφορμή ώστε να μεταφέρουν επιπλέον στρατιωτικό οπλισμό με σκοπό τι άλλο…. να επιβάλουν δημοκρατικά την… Συμφωνία εφόσον έρθει Ιούνιο και να προστατέψουν την.. Ειρήνη… όπως άλλωστε κάνουν τόσα χρόνια και σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό που συνέβη χθες ………….βασικά οι εκρηκτικοί μηχανισμοί μπήκαν και στην Ελλάδα.

Δεν γίνεται πλέον να μιλήσω όσο ανοιχτά θέλω, αυτή η παρέμβαση γίνεται γιατί είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Την ώρα που τα παγκόσμια αυτά γρανάζια,  το ένα γυρίζει το άλλο και μαζί μετακινούν τον παγκόσμιο δείκτη της καταστροφής.. ..εδώ στην ηλιόλουστη Ελλαδιτσα  μας, πολύς κόσμος περιμένει δύο πράγματα.

Την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τα καλοκαιρινά μπάνια.

Το δεύτερο κάπως το δέχομαι, ειδικά αν έχει κατανοήσει που βρισκόμαστε,  το πρώτο όμως..εκεί δεν έχω να πω κάτι.

Είχαμε κάνει μια ανάλυση κάποτε, που εξηγήσαμε γιατί θα πρέπει να μπούμε σε περιπέτειες την ώρα που θα χτυπήσουν το Ιράν.

Υπάρχει λόγος δεν το κάνουν γιατί έτσι τους ήρθε ή στην τύχη.

Εφόσον δρομολόγησαν την μία υπόθεση χθες,  εμείς θα μείνουμε απ’ έξω; Αναρωτιέμαι.

Για αυτό, οι πιθανότητες μέχρι τις εκλογές να έχουν δρομολογήσει αυτά που θα τρέξουν για τον εκφοβισμό μας και όσα θα φέρει αυτός έπειτα, είναι δραματικά αυξημένες!

Αυτό που είπαμε για πολύ κρίσιμο Ιούνιο επαληθεύεται …ο μήνας Υπερηφάνειας που θα μας οδηγήσει στο μήνα της δυστυχίας.

Τι να περιμένουμε μέχρι τις εκλογές;

Την επίθεσή τους σε αυτά που έχουμε πει ότι σημάδεψαν. Μην τα ξαναπούμε. Θέλουν να κόψουν συγκεκριμένες «αρτηρίες» της χώρας.

Για μένα προσωπικά είναι σαν να μην υπάρχουν οι εκλογές.

Μακάρι να κάνω λάθος και για τις εκλογές και για αυτά που είπαμε για το….Ζάππειο.

Μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα μένουμε… σε σιγή ασυρμάτου…. μέχρι να φύγουμε.

Υ.Γ

Κατάλαβες γιατί ήθελα να τα πούμε Παρασκευή,  γιατί περίμενα την Πέμπτη

Υπάρχουν αρκετές ημέρες που τους είναι χρήσιμες…μερικές από αυτές πάνε μαζί. Πέμπτη Παρασκευή…. Πέμπτη Παρασκευή.

RICK

Share this post