Απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» – Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» – Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Νεκρή μέσα στο μπάνιο δωματίου κεντρικού ξενοδοχείου στο Μεξικό βρέθηκε η πρώην Μις Ουρουγουάη η οποία έχει κερδίσει τον τίτλο το 2006.

Η Φατίμα Ντάβιλα Σόσα, ηλικίας 31 ετών βρέθηκε, σύμφωνα με το ABC News, απαγχονισμένη και οι αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία. Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις τείνουν προς το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Το μοντέλο, 31 ετών, «ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό» και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη ενόψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της, εξηγείται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Η Φατίμα Ντάβιλα είχε στεφθεί Μις Ουρουγουάη το 2006 και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ την ίδια χρονιά. Είχε επίσης συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

Τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που παρασύρονται να πάνε στη χώρα με ψευδείς προσφορές εργασίας στον χώρο του modeling. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, νέες εκβιάζονται για να ενταχθούν σε δίκτυα πορνείας. Πολλές από αυτές έχουν δολοφονηθεί.

Να σημειωθεί πως πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό, κατά πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ.

crashonline.gr

Share this post