Απαγωγή επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση: Ζητούν 2 εκατ. ευρώ λύτρα – Έστειλαν φωτογραφίες στον αδερφό του (upd)

Απαγωγή επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση: Ζητούν 2 εκατ. ευρώ λύτρα – Έστειλαν φωτογραφίες στον αδερφό του (upd)

Άτομο του στενού του περιβάλλοντος επικοινώνησε με τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του επιχειρηματία και ζητούν λύτρα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Μάλιστα ο αδερφός του, έλαβε πριν λίγη ώρα φωτογραφίες με τον επιχειρηματία δεμένο, για να του επιβεβαιώσουν ότι είναι ζωντανός.

Την ώρα της απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ.

Με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν στα στελέχη της ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης.

(Αρχικό κείμενο) Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ντράφι με τους οικείους τους να εκφράζουν ανησυχία ότι πρόκειται για απαγωγή. 

Ο επιχειρηματίας χθες βράδυ βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και έτρωγε. Στο δρόμο της επιστροφής άγνωστοι φέρεται να τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του στο Ντράφι.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και 2 καμένα αυτοκίνητα έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου, καθώς έχει καταστήματα με ανταλλακτικά στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και κατά το παρελθόν είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Ασφάλειας Αττικής για την διαλεύκανση τη υπόθεσης.

Στα Σπάτα εντοπίστηκαν καμένα αυτοκίνητα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν για την αρπαγή του.

https://www.pronews.gr

Share this post