ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ, Ο ΚΑΚΌΣ ΛΎΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ!

ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ, Ο ΚΑΚΌΣ ΛΎΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ!

Απατριδα ελληνόφωνα πολιτικά αποβράσματα, ο κακός λύκος είναι εδώ!

Ο γενίτσαρος Ερντυ πολεμάει μονος του εναντιον της ΕΛΛΑΔΑΣ σέ άπειρα μέτωπα με στρατηγική πολλαπλών στόχων και με την χρόνια υπονόμευση των αντοχών μας…
Εχει κατακτησει τον εναεριο χωρο με χιλιάδες εισβολές και επιθέσεις που κανείς από τους πολιτικούς κομπάρσους δεν τολμάει να σταματήσει και να του κόψει τον βήχα. Αντιθέτως καταστρέφει το υψηλό ψυχολογικό πρωτέριμα και ανωτερότητα των ελλήνων πιλότων με μια χρονοβόρα πολιτική εξόντωσης μας. Αν τους είχαν κόψει τον βήχα με 5-6 Φ16 στο πάτο του Αιγαίου τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Οι πολιτικοί κομπάρσοι στην αποικία των Ναζί σκοτώνουν μόνο τους έλληνες αξιωματικούς με χαμένα ελικόπτερα. Εκεί μας χτυπάνε οι όβριοι πράκτορες Σημίτες, το όνομα.
Ο γενίταρος Ερντο εχει γκριζαρει τα νησια μας, κτυπάει πλοια του λιμενικου, απειλεί ψαραδες με οπλοφόρα όρκ εναντίον των ψαράδων μας, τρυπαει σε δικη μας περιοχη για υδρογονάνθρακες, θελει το Καστελοριζο, προχωραει στη Θρακη επικινδυνα και προωθεί την θρησκεία του μίσους, μας γεμισε με μαύρο σπέρμα τα νησια, ενώ η όβρια ΜΕΡΚΕΛ η εγγονή του Χιτλερ αντι να βοηθησει την Ελλαδα κοιταζει τη ΛΙΒΥΗ και χαιδευει τον μεγαλο πελατη την ΤΟΥΡΚΑΛΑ με τα χανούμια της.

Εμεις ως ποτε θα εκλέγουμε και θα διατηρούμε τους καταστροφείς του ελληνισμού στον ιερό τόπο μας??????

Πάρτε τα όπλα τώρα, ο κακός ο ΛΥΚΟΣ είναι εδώ!!!

ΖΑΧΟΣ, απο την μητέρα ηρώων την Κρήτη μας

https://katohika.gr/

Share this post