Αποκάλυψη Από Την Ρωσία: Έτσι Έδιωξαν Οι Έλληνες Τα Τουρκικά F-16 Από Το Σύμπλεγμα Καστελόριζο-Στρογγύλη. Καρφώματα Και Ειρωνείες Πούτιν Στην Τηλεφωνική Επαφή Με Μητσοτάκη!

Αποκάλυψη Από Την Ρωσία: Έτσι Έδιωξαν Οι Έλληνες Τα Τουρκικά F-16 Από Το Σύμπλεγμα Καστελόριζο-Στρογγύλη. Καρφώματα Και Ειρωνείες Πούτιν Στην Τηλεφωνική Επαφή Με Μητσοτάκη!

Σύμφωνα με Ρωσικό Site, τα Τουρκικά F-16 εγκλωβίστηκαν από τα Ελληνικά S-300 PMU-1.

Η Ελλάδα άρχισε να παρακολουθεί  όλες τις κινήσεις των Τουρκικών Μαχητικών F-16 κοντά στα σύνορα της Χώρας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που επικαλείται το Ρωσικό Site, η Ελληνική S-300PMU-1, ενεργοποιήθηκαν (κατα πάσα πιθανότητα στο σύμπλεγμα Καστελόριζο-Στρογγύλη) όταν εμφανίστηκαν Τουρκικά  F-16,  7 χιλιόμετρα από τα Ελληνικά σύνορα,τα Τουρκικά Μαχητικά Αεροσκάφη προειδοποιήθηκαν και εγκλωβίστηκαν για την παραβίαση του Ελληνικού εναέριου χώρου, και συνειδητοποιώντας την δύσκολη κατάσταση αποχώρησαν.

Εντωμεταξύ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θυμήθηκε ξαφνικά να επικοινωνήσει ( με πρωτοβουλία της Ελληνικής πλευράς ) με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, και να τον ενημερώσει  σχετικά με την διαφαινόμενες Τουρκικές έρευνες εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη επικοινωνία των δύο ηγετών -από την ανάληψη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όπου και σύμφωνα με Ρωσικές πηγές, το κλήμα μάλλον ήταν πολύ ψυχρό, κυρίως από μεριάς Πούτιν, όπου βάσει σεναρίων (ακούγοντας τα λεγόμενα του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο Πούτιν του έριξε καρφωτη μαχαιριά, λέγοντας, κύριε Μητσοτάκη μην Ανησυχείτε, έχετε τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ,τους συμμάχους σας ΕΕ- Γερμανία-Γαλλία, πιστεύω να σας Βοηθήσουν;

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης          email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post