Αποκάλυψη: Στις φυλακές Δομοκού κρατείτε Τζιχαντιστής του ISIS! Πρωταγωνιστεί σε φρικιαστικό βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου

Αποκάλυψη: Στις φυλακές Δομοκού κρατείτε Τζιχαντιστής του ISIS! Πρωταγωνιστεί σε φρικιαστικό βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου

Στις φυλακές του Δομοκού φαίνεται να κρατείται ένας 26χρονος Τζιχαντιστής όπως γίνεται σήμερα γνωστό έπειτα από αποκαλυπτικά έγγραφα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.
ο 26χρονος συνδέεται άμεσα με το Ισλαμικό Χαλιφάτο καθώς υπάρχουν βίντεο στα οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί, και οι αρχές είναι αυτή τη στιγμή σε διαδικασίες ταυτοποίησης των εικόνων του βίντεο, ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι 100% ο κρατούμενος.
Στο βίντεο υπάρχουν εικόνες που απεικονίζουν μεταξύ άλλων τη σημαία του » Ισλαμικού Κράτους», εκρήξεις , ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια μαστίγωμα, μαζικές δολοφονίες, λιθοβολισμό και αποκεφαλισμούς!

Ο 26χρονος Σύρος εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα αντιμετώπισης διεθνούς τρομοκρατίας και βρισκόταν στο προαναχωρησιακό κέντρο της Κω μαζί με το 2χρονο γιο του και ζητούσε άσυλο. Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς την Εισαγγελία στις 12/7/2019 «αποτελεί μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος». Κατά τις ίδιες πληροφορίες , ο εν λόγω αλλοδαπός εμφανίζει να συμμετέχει και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και ασκεί προπαγάνδα υπέρ της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης».

Το βίντεο

Το συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας 11.59 λεπτών εντοπίστηκε μέσω της Ιντερπόλ στη διαβαθμισμένη πλατφόρμα «Check The Wed» . Σε αυτό ακούγεται να λέει : «Το Ισλαμικό Κράτος πήρε εντολή από το Θεό και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους…», «…όποιος δεν θα συμμορφώνεται στο λόγο του Θεού και του Προφήτη Μοχάμεντ, θα τιμωρείται με τρόπο ανάλογο του επιπέδου της απιστίας του…», «…εσύ που ξεκινάς να μας πολεμήσεις, πρέπει να θυμηθείς ότι δεν υπάρχει ένα μέρος σε όλη τη γη, που να τηρούν τους όρους του Θεού, όπως το κάνει το Ισλαμικό Κράτος…» και «Η τιμωρία με θανατική ποινή, προστατεύει τη θρησκεία. Η τιμωρία αυτού που έχει πιει αλκοόλ , προστατεύει το μυαλό. Με την τιμωρία της δολοφονίας προστατεύονται οι ψυχές. Με την τιμωρία των κλοπών προστατεύονται οι περιουσίες. Με την τιμωρία της πορνείας προστατεύεται η αξιοπρέπεια..».

Η παραγγελία

Αμέσως δόθηκε παραγγελία στο αρμόδιο τμήμα: «Ο ψηφιακός δίσκος απεστάλη στο Τμήμα Οπτικοακουστικού Υλικού Φωτογραφίας & Μεθοδικοτήτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών , προκειμένου να προβεί σε συγκριτικές εξετάσεις των φωτογραφιών , γνωρίζοντας μας εάν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, καθώς και σε απομόνωση στιγμιότυπων, που απεικονίζουν μεταξύ άλλων τη σημαία του » Ισλαμικού Κράτους», εκρήξεις , ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια μαστίγωμα, μαζικές δολοφονίες, λιθοβολισμό και αποκεφαλισμούς».

Η απάντηση ήταν πως οι φωτογραφίες των δυο ανδρών (του κρατούμενου και του Τζιχαντιστή) προσομοιάζουν». Παράλληλα η Ιντερπόλ Κουβέιτ απάντησε στις ελληνικές αρχές πως «για τον ανωτέρω μνημονευόταν ότι είναι άγνωστος για τις τρομοκρατικές πεποιθήσεις του».

Η απολογία

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση», προώθηση και διέγερση μέσω διαδικτύου σε τέλεση τρομοκρατικής πράξης», «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη». Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο «η προρρηθείσα πραξη του ακρωτηριασμού βιντεοσκοπήθηκε σε γνώση του από έτερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης και αποτελεί μέρος- τμήμα βίντεο που απεικονίζει μεταξύ άλλων τη σημαία του «Ισλαμικού Κράτους» , εκρήξεις, ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια, μαστίγωμα, μαζικές δολοφονίες, λιθοβολισμό και αποκεφαλισμούς, το οποίο δημοσιεύθηκε, επίσης σε γνώση του, στο διαδίκτυο».

Σε όλα αυτά εκείνος απάντησε:

«Ερώτηση: Ωστόσο στο βίντεο απεικονίζεσαι ως «ιμάμης» να διακηρύττεις το δόγμα της Σαρίας , ενώ παράλληλα , στο ίδιο βίντεο απεικονίζονται εικόνες ένοπλης βίας. Πως εξηγείς τη συμμετοχή σου στο εν λόγω βίντεο;

Απάντηση: Στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα»

crashonline.gr

Share this post