ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ:Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ:Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ.

Ένας μυστικιστής ραβίνος στην Ιερουσαλήμ αποκάλυψε έναν εξαιρετικά ακριβή κώδικα κρυμμένο στην Τορά που προειδοποιεί για επικείμενο εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. Ο κώδικας σηματοδοτεί ακόμη και την ακριβή ώρα του πολέμου: μία εβδομάδα πριν από τα προεδρικά εγκαίνια.

 

 

 

 

Ο Ραβίνος Yekutiel Fish , ένας μελετητής της Τορά με ένα εβραϊκό ιστολόγιο που ονομάζεται Sod HaChashmal (το μυστικό του «ηλεκτρικού ρεύματος»), χρησιμοποίησε ειδικό λογισμικό για να βρει κρυμμένες ενδείξεις σε ίση απόσταση από γράμματα στην Τορά .

 

 

 

 

 

«Έδωσα αυτόν τον κώδικα του Toρά σε άλλους ειδικούς και όλοι συμφώνησαν ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο για λόγους σαφήνειας σε όλους τους κωδικούς που είδαν πριν», είπε ο Ραβίνος Fish στο βίντεο του εβραϊκής γλώσσας . “Περιλαμβάνει ένα ψυχρό και αναμφίβολο μήνυμα.”

Ο ραβίνος έκανε ένα γράφημα με κάθε οριζόντια γραμμή που περιέχει 1480 γράμματα. Ο ραβίνος αργότερα εξήγησε ότι ο αριθμός 1480 προήλθε από το όνομα της πανδημίας που έχει διαμορφώσει τα τρέχοντα γεγονότα. Η Γεματρία (εβραϊκή αριθμολογία) των λέξεων Covid 19 (קוביד תשע עשרה) είναι 1467, συν ο αριθμός των γραμμάτων στο όνομά του (12) ισούται με 1479, συν ένα (η ενοποιημένη όψη του Θεού, η δύναμη πίσω από την πανδημία) ισούται με 1480 .

Ο Ραβίνος ξεκίνησε με το τελευταίο γράμμα στη λέξη «riv» (ריב, επιχείρημα) στην Έξοδο 17: 7. Προχωρώντας μπροστά σε 1480 γράμματα αποκάλυψε τη σειρά בהתבה, που σημαίνει «το έτος 5781», το τρέχον έτος σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο. Ο ραβίνος σημείωσε ότι δίπλα στην ένδειξη που έδειχνε φέτος ήταν ένας άλλος κωδικός που γράφτηκε με γράμματα τοποθετημένα 1480 κενά, שבט (ο εβραϊκός μήνας Shevat).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο μήνας του Σέβατ ξεκινά φέτος στις 14 Ιανουαρίου, έξι μέρες πριν αναμένεται να εγκαινιαστεί ο νέος πρόεδρος.

Συνεχίζοντας στην ίδια γραμμή με την ίδια απόσταση από 1480 γράμματα, ο κώδικας διατυπώθηκε אבער רוב החי (θα κάψω το μεγαλύτερο μέρος των ζωντανών).

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΥ MAΓΩΓ.

 

Η τοποθεσία αυτού του καταστροφικού γεγονότος αποκαλύπτεται στο ίδιο γράφημα: ח”ול (chul), το κοινό ακρωνύμιο για τις λέξεις חוץ לארץ (εκτός Ισραήλ). Ο Ραβίνος  τόνισε ότι αυτή η αποκάλυψη ήταν σύμφωνη με την περιγραφή της προ-Μεσσιανικής Μάχης του Γωγ και του Μαγώγ όπως περιγράφεται από τον Προφήτη Ζαχαρία.

Δίπλα σε αυτό είναι η λύση για τους Εβραίους των ΗΠΑ: לת לישראל (πηγαίνετε στο Ισραήλ). Λίγο πιο πέρα ​​στο γράφημα, αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται με τη μοναδική λέξη שוב (επιστροφή).

 

Ο κωδικός τελείωσε δίπλα και πάνω από το τέλος του στίχου Έξοδος 32:27.

Παράλληλα με αυτήν την καταπληκτική πρόταση με την ίδια απόσταση 1480 γραμμάτων είναι οι λέξεις «אמת אדיע» (θα κάνω γνωστή την αλήθεια).

ΙΡΑΝ: ΠΙΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ Ο, ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Στον ίδιο στίχο (Έξοδος 32:27), γραμμένο με κενά τεσσάρων γραμμάτων, είναι η λέξη «Ιράν». Ο ραβίνος εξήγησε στο Israel365 News ότι το ζήτημα του πώς να συσχετιστεί με το Ιράν φαίνεται να είναι ένα μόνο ζήτημα που διαχωρίζει τον Δημοκρατικό υποψήφιο Joe Biden από τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά οι επιπτώσεις του πηγαίνουν βαθιά και έχουν εκτεταμένες επιπτώσεις.

«Η σύνδεση με το Ιράν σημαίνει να είσαι υπό την επιρροή της Κίνας, του σοσιαλισμού και της καταπίεσης και να αντιταχθείς στην ειρήνη που φαίνεται να σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Ραβίνος Fish. «Είναι μια αγριότητα του Ισραήλ που είναι ουσιαστικά μίσος προς την Τορά και τον Χασέμ (Θεός, κυριολεκτικά« το όνομα »).»

 

«Αυτά τα ζητήματα είναι αυτό που πραγματικά χωρίζει τις ΗΠΑ τώρα», εξήγησε ο ραβίνος.

GOLDEN CALF: Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ

«Αυτός ο κώδικας βρίσκεται ενσωματωμένος στο τμήμα της Τορά που περιγράφει τον εμφύλιο πόλεμο που ακολούθησε την αμαρτία του χρυσού μοσχάρι», είπε ο Ραβίνος Fish. «Αυτός ο κώδικας έρχεται να προειδοποιήσει για εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. έναν πόλεμο μεταξύ εκείνων που υπηρετούν τον Θεό εναντίον εκείνων που λατρεύουν τους ξένους θεούς, που είναι σήμερα φιλελευθερισμός. ”

 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν με έναν εμφύλιο πόλεμο, αυτό που ονομάζουμε στα εβραϊκά,« πόλεμο των αδελφών »,» είπε ο Rabbi Fish στο Israel365 News. «Ο πόλεμος ενάντια στους Βρετανούς ήταν ουσιαστικά εμφύλιος πόλεμος μεταξύ αδελφών. Ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ του Βορρά και του Νότου ήταν ένας πόλεμος αδελφών, σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά κυριολεκτικά. Η μεγαλύτερη πρόκληση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η ένωση. Ακριβώς όπως η Βίβλος περιγράφει τις δυσκολίες μεταξύ των αδελφών, οι ΗΠΑ έχουν αυτή την πρόκληση και αυτό είναι το μεγαλύτερο τους tikkun.

«Αν δεν μάθουν να είναι μαζί ως αδέλφια, αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος του Εδώμ, το τέλος του Ησαύ και την έναρξη του Πολέμου του Γωγ και του Μαγώγ», είπε ο Ραβίνος Φας. «Για τους Εβραίους στις ΗΠΑ, πρέπει να έρθουν στο Ισραήλ. Ο χρόνος τους στην εξορία τελείωσε. ”

 

«Για τους μη Εβραίους, πρέπει να το δουν αυτό όταν ο Ιωνάς φτάνει στις ακτές της Νινευή. Όπως η Νινευή, οι Χριστιανοί, που είναι οι πνευματικοί απόγονοι του Εδώμ, πρέπει να μετανοήσουν. ”

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post