ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για το μεγάλο σεισμό των 9 ρίχτερ που θα χτυπήσει με 5 φορές την ταχύτητα ήχου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για το μεγάλο σεισμό των 9 ρίχτερ που θα χτυπήσει με 5 φορές την ταχύτητα ήχου.

Η FEMA προειδοποιεί την Καλιφόρνια! Βγείτε από την ακτή!
Ερχεται σεισμός 9 ρίχτερ ή μεγαλύτερος!

Ακόμη και η Νέα Μαδρίτη έχει τριπλασιαστεί σε σμήνη σεισμού! Προετοιμαστείτε τώρα!

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με υπόγεια καταφύγια. Μεταφέροντας στρατηγικά τμήματα του στρατού και πληροφορίες για το Κολοράντο.

Και γιατί υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες Αποκάλυψης που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 10 χρόνια;

Η απειλή ενός τεράστιου σεισμού και του τσουνάμι έχουν ξεσπάσει πάνω από το βορειοδυτικό Ειρηνικό επί δεκαετίες.

Τώρα, οι ειδικοί το παίρνουν σοβαρά. Αυτό το καλοκαίρι, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Περιστατικών (FEMA) διεξάγει μία μεγάλη αντισεισμική άσκηση για να διαπιστώσει αν είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο.

Η δοκιμή θα προσομοιώνει σεισμό μεγέθους 9,0 ρίχτερ κατά μήκος της Ζώνης Cascadia, ακολουθούμενος από ένα τσουνάμι που θα μπορούσε να δημιουργήσει κύματα πάνω από 50 πόδια ύψος.

Οι ειδικοί λένε ότι ένα τέτοιο γεγονός συμβαίνει περίπου κάθε 400-600 χρόνια και η περιοχή έχει πλέον καθυστερήσει να δώσει ένα παρόμοιο σεισμό που θα μπορούσε να αφήσει χιλιάδες νεκρούς ή άστεγους.

Τα χειρότερα σενάρια δείχνουν ότι περισσότερες από 1.000 γέφυρες στο Όρεγκον και στην πολιτεία της Ουάσιγκτον θα μπορούσαν είτε να καταρρεύσουν είτε να υποστούν ζημιές, ώστε να είναι άχρηστες.

Ο κύριος παράκτιος αυτοκινητόδρομος, η Αμερικανική Διαδρομή 101, θα υποστεί σοβαρές ζημιές από το κούνημα και από το τσουνάμι.

Η κυκλοφορία στο Διεθνές Σταθμό 5 – μία από τις σημαντικότερες αρτηρίες στο έθνος – πιθανόν να πρέπει να αναπροσανατολιστεί λόγω μεγάλων ρωγμών στο πεζοδρόμιο.

Το Σιάτλ, το Πόρτλαντ και άλλες αστικές περιοχές θα μπορούσαν να υποστούν σημαντικές ζημίες, όπως η κατάρρευση δομών που χτίστηκαν πριν ενημερωθούν οι κώδικες για να ληφθεί υπόψη ένας μεγάλος σεισμός.

https://beforeitsnews.com/earthquakes/2019/09/revealedus-prepares-for-big-one-mag-9-0-earthquake-that-will-hit-five-times-speed-of-sound-video-2718242.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post