Αποκαλύπτουμε. Προβοκάτσια ολικής. Λήσταρχοι στα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα οι δράστες ξυλοδαρμού και ίσως , θανάτωσης προσφύγων.

Αποκαλύπτουμε. Προβοκάτσια ολικής. Λήσταρχοι στα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα οι δράστες ξυλοδαρμού και ίσως , θανάτωσης προσφύγων.

Έχουν – ως ένα σημείο – βάση οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό εκατοντάδων προσφύγων και ίσως , οι καταγγελίες για  δολοφονία , κάποιων εξ αυτών .

Αρχές Μαρτίου – ως είχαμε εξαγγείλει – εισχωρήσαμε στο Τουρκικό έδαφος αυτόβουλα και με δική μας ευθύνη … από τα σύνορά της με τη Βουλγαρία .

Σκοπός μας ; Να κλειδώσουμε γι άλλη μια φορά πολιτικούς στόχους στο εσωτερικό της γείτονας ώστε , εάν και εφόσον …  «να εξουδετερωθούν». Ευχή μας , να μην αναγκαστούμε  . Είναι η Τρίτη φορά ( όσοι μας παρακολουθούν το γνωρίζουν )  που κλειδώνουμε πολιτικούς στόχους σχετικά εύκολα και χαρτογραφούμε περιοχή μέσα στο Τουρκικό έδαφος .

Στο στόχαστρο έχουν μπει αυτήν την φορά και γνωστά άτομα από τους λεγόμενους ¨γκρίζους λύκους ¨ … και μέλη των οικογενειών τους .

Ένα περίεργο παιχνίδι  όμως που παίζεται στα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα  θεωρούμε ότι θα πρέπει να γνωστοποιηθεί και να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας . Γιατί ;

Διότι αποτελεί και θα αποτελεί σταθερή  πηγή προβοκάτσιας σε βάρος της Ελλάδας . Μιας προβοκάτσιας που εξυφαίνεται δυστυχώς  – οπωσδήποτε γίνεται με την ανοχή- και από μυστικές υπηρεσίες φίλιων χωρών .

Σκεφτήκατε γιατί δεν γίνεται απόπειρα εισόδου των προσφύγων από τα σύνορα που έχει η Τουρκία με την Βουλγαρία και δη , από μια διαδρομή που θα ήταν πιο σύντομη γι αυτούς  ;

Σ όλο σχεδόν το μήκος των  χερσαίων Βουλγαροτουρκικών συνόρων  που  είναι 259 χιλιόμετρα , δραστηριοποιούνται ανενόχλητες από το Βουλγαρικό Κράτος εκατοντάδες ομάδες λήσταρχων . Ναι, καλά διαβάσατε !

Οι ομάδες αυτές έχουν  αναπτύξει κατά μήκος των συνόρων  αυτών – εντός Βουλγαρίας – ιδιότυπες κοινωνίες ( φανταστείτε αναρίθμητες ορεινές και αεροκατοικημένες  φαβέλες τύπου Βραζιλίας )  με βασική πηγή εσόδων , τα έσοδα από ληστείες ( κυρίως όποιων κάνουν το λάθος και εισέλθουν ως πρόσφυγες ή μετανάστες  ) , από λαθρεμπόριο , διακίνηση κι ό,τι άλλο σχετίζεται με αυτά . Σε πολλές περιπτώσεις  υπάρχει συνέργεια με ομάδες από την Τουρκική πλευρά ενώ – ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους – απολαμβάνουν ασυλία από το Βουλγαρικό Κράτος

Όπως και τώρα όπου , μέλη των Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών αυτή την φορά – βάση σχεδίου – έχουν ενεργοποιήσει αυτό τον «στρατό εγκληματιών» να στραφεί και να λειτουργήσει έτσι ,ώστε κανείς πρόσφυγας ή μετανάστης από την Τουρκία να μην αποπειραθεί είσοδο στην Βουλγαρία αλλά , όλοι  με τον φόβο να ληστευτούν ή και να δολοφονηθούν – να πάνε από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Είναι εξαιρετικά εύκολο , πρόσφυγες και μετανάστες να νομίσουν ότι έπεσαν θύμα ( π.χ ξυλοδαρμού)  από άτομα της Ελληνικής Πλευράς ενώ , είχαν βρεθεί στα Βουλγαροτουρκικά σύνορα

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τον επιπλέον λόγο ότι, είναι γνωστό και στο Βαθύ κράτος της Βουλγαρίας , και στο βαθύ κράτος της Τουρκίας

Συστήνουμε ειδική ομάδα που θα σπάσει αυτό το πεδίο προβοκάτσιας και ζητούμε – εν τω μεταξύ – όποιος έχει πληροφορίες και ντοκουμέντα  ,να τα δημοσιεύσει

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής . τομεάρχης Α΄ )

Share this post