Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο και «κλείνουμε» το κεφάλαιο covid-19 . Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ». Ζήστε το !

Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο και «κλείνουμε» το κεφάλαιο covid-19 . Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ». Ζήστε το !

Σε αυτήν τη χώρα – που κατάντησαν χώρο – φίλες και φίλοι , σε αυτήν τη χώρα που πολεμήθηκε όσο καμία άλλη , που κρατάει ακόμα ψηλά τα σκήπτρα μιας αυτοκρατορίας , που αντιστέκεται παρά τις προδοσίες , που συνεχίζει να ονειρεύεται και να ελπίζει , που πάλι προσπαθεί από τα κομμάτια της να ξανακτίσει, σ αυτήν τη γωνιά του Ελληνικού Έθνους , έγινε πριν 1,5 μήνα  ένα ΘΑΥΜΑ που το κρατάνε εφτασφράγιστο μυστικό .

Ένα θαύμα που μπορεί ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  να ταρακουνήσει τον πλανήτη που μαστίζεται από την επέλαση του νέου κορωνοϊού και να εκτοξεύσει την Ελλάδα στα ύψη .

Ένα θαύμα από Έλληνες , που όμως , πάλι  ¨Έλληνες ¨ το πρόδωσαν … για άλλη και φορά .

Το κράτησαν και το κρατούν μυστικό για να δώσουν χρόνο στις φαρμακοβιομηχανικές να εξασφαλίσουν δισεκατομμύρια από το πλασάρισμα κορωνο-εμβολίων και κορωνο- φαρμάκων , το κρατούν μυστικό για να βάλλουν ως απαραίτητα στη ζωή μας τα δίκτυα 5G ,  για να ενεργοποιήσουν νέες στρατηγικές ελέγχου των μαζών και να τεστάρουν το πόσο υποτακτικοί είμαστε σα λαός  , για να κρύψουν το αδιέξοδο της οικονομίας , για να δείξουν αποτελεσματικότητα και να σε πείσουν έτσι να τους ξανα -χειροκροτήσεις , και πολλά άλλα .

Μια ολιγομελής ομάδα Ελλήνων γιατρών φίλοι και φίλες  , που θα έπρεπε ήδη να προταθεί για Νόμπελ  ( δε θα πούμε τα ονόματά τους τώρα ) νίκησε τον Εφιάλτη , ΝΙΚΗΣΕ το νέο κορωνοϊό .

ΝΑΙ καλά διαβάσατε , στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΕΙ τούτη εδώ τι στιγμή το φάρμακο που 100%  σκοτώνει τον ιό δολοφόνο και χρησιμοποιείται ¨διπλωματικά¨ όπως προαναφέρθηκε .

Έτσι πέτυχε και πετυχαίνει η Ελλάδα στη μάχη με τον κορωνοϊό , και ΟΧΙ με τα μέτρα καραντίνας που όλοι γύρω μας βλέπαμε τόσες εβδομάδες και συνεχίζουμε να βλέπουμε  να τηρούνται μόνο στο 30% .

Όλα είχαν ξεκινήσει τότε , 20 Μαρτίου ,  που ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας γύρισε  κυριολεκτικά από τον κάτω κόσμο χάρι σ ένα κοκτέιλ φαρμάκων που, μόλις του χορηγήθηκε  ενδοφλέβια έκτοτε δεν παρουσίασε κανένα απολύτως σύμπτωμα .  Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή .

Στη βάση αυτή  η ομάδα  των Ελλήνων Ιατρών κατέληξε σε μια μορφής ανοσοθεραπείας που γρήγορα και μυστικά εφαρμόζεται σ όλα σχεδόν τα Νοσοκομεία αναφοράς covid-19 με τελευταία τον ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ¨ και το ¨ΑΤΤΙΚΟΝ ¨ . Κάντε ρεπορτάζ όσοι ενδιαφέρεστε !

ΓΙ αυτόν το λόγο ο καθηγητής κ Τσιόδρας είπε , «είτε με , είτε από , καταγράφουμε ότι πέθανε από κορωνοϊό » . Από της 15 Απριλίου ΚΑΝΕΙΣ δεν πέθανε από κορωνοϊο στην Ελλάδα. Γι αυτό και τότε είχαμε αναρτήσει το άρθρο μας που τιτλοφορείται «Νέος κορωνοϊός ΤΕΛΟΣ . Μάθετε να ζείτε μαζί του ΠΑΝΤΟΥ και επανέλθετε στην κανονικότητα»

Κάπου εδώ όμως αρχίζει και η προδοσία !!

Θεώρησαν καλύτερο να ¨παίξουν¨ ,να μεθοδευτεί μια σταδιακή έξοδο  από την καραντίνα όπως την βλέπουμε σήμερα ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ να εξελίσσεται   ( αφού η χώρα κέρδισε τις εντυπώσεις στην μάχη με τον ιό ) ώστε , να μη χαλάσουν τα τεράστια οικονομικά σχέδια που στηρίχθηκαν σε αυτήν την υγειονομική κρίση . Στο τέλος να δείτε  , θ αγοράσουμε δήθεν σωτήρια φάρμακα και εμβόλια από τις ΗΠΑ … λ.χ

Έτσι όμως στέρησαν από τη χώρα ένα παράσημο που θα τη σήκωνε πολύ ψηλά και έβαλαν ένα ολόκληρο λαό σε μια πρωτόγνωρη ταλαιπωρία . Θυμηθείτε τι δεν ζήσαμε εξαιτίας του φόβου και τι εξυπηρετούσε .

Ωστόσο ,αφού το έφτασαν μέχρι εδώ έτσι , θα συνεχίζουν ( κάποιοι ) να είναι αδίστακτοι και άπληστοι , θα συνεχίσουν για να γίνουν πειστικοί να θυσιάζουν ζωές  , να παίζουν το ίδιο ¨παιχνίδι¨ . Κανείς δε θα ήθελα να μπει σε μια τέτοια ταλαιπωρία . Να νοσήσει ,να νοσηλευτεί και να ελπίζει ότι θα του χορηγήσουν  – ως σα να ήταν γαλαζο αίματος – δωρεάν το σωτήριο φάρμακο . Για το λόγο αυτό 30 Απριλίου τους  απειλήσαμε λέγοντάς τους  «Αν αυξηθούν οι θάνατοι μετά της 4 Μαΐου ¨θα είστε¨ κατηγορούμενοι . Δείτε το γιατί»

Γι αυτό θα το πάμε ΟΛΟΙ μαζί , ένα βήμα παραπάνω και θα αποδεχτούμε πιο έξυπνοι

Σας παρουσιάζουμε , μέσα σ αυτά τα δεδομένα , το δικό μας ¨εμβόλιο¨ , το  δικό σας φάρμακο που μπορείτε να το λαμβάνεται δωρεάν , όποτε θέλετε και που εάν το ¨κάνετε χρήση¨ δεν χρειάζεται να δια κινδυνέψετε ούτε στιγμή .

1100_950588a0-4ce9-426b-ba50-0ad0ab103072.jpg

Σας παρουσιάζουμε – περιληπτικά – το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»

1-Όταν μια κοινότητα ( από μια οικογένεια , μια πολυκατοικία έως ένα χωριό ή νησί )  είναι αυτό που λέμε πλέον  «Covid Free» για 21 ημέρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα και κίνδυνος κάποιος να νοσήσει εκ των έσω αφού , ακόμα και εάν υπάρχουν ασυμπτωματικοί θα έχουν κλείσει τον κύκλο τους ή θα είχαν γίνει συμπτωματικοί .

Τι σημαίνει ΑΥΤΟ το ¨αξίωμα¨ ;

Ότι ΕΝΑΣ και μόνο κανόνας είναι αρκετός . Ποιος είναι ; «Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά» και αυτό για να προφυλαχτείς από ¨εισερχόμενο ¨

Ο Τουρισμός λοιπόν στις περιοχές αυτές – έχουμε αναφερθεί σ αυτές στο άρθρο μας που τιτλοφορείται «ΕΚΤΑΚΤΟ : Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού» – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ αρκεί να ακολουθηθεί – για τους εισερχόμενους – η τακτική της «κλειστής διαδικασίας » . Όλες οι κινήσεις των Τουριστών με ευθύνη του Ταξιδιωτικού Γραφείου και του ξενοδοχείου ή του υπευθύνου του καταλύματος να είναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ώστε το άτομο , να κινηθεί μέσα σε ένα κλειστό κοινωνικό κύκλο που θα μπορεί ΑΜΕΣΑ να ιχνηλατηθεί  . Μια πιστοποιημένη «Covid Free» παρέα , γκρουπ , ομάδα κ.λπ , μπορεί να μπει σε αεροπλάνο και να επισκεφτεί ένα νησί μας

2- Κάντε ΟΛΟΙ όσοι μπορείτε ΑΜΕΣΑ το αντιφυματικό εμβόλιο για τους λόγους που αναφέρουμε στην από 4 Μαΐου ανάρτησή μας που τιτλοφορείτε « ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς » Μην περιμένατε  τ αποτελέσματα της έρευνας από την Αυστραλία … θα αργήσουν πολύ .

3-Αναφορικά με την θεία κοινωνία για να τελειώνουμε με τους πλανεμένους και τους άθεους . Υπάρχουν πολλοί τρόποι  ωστόσο ένας είναι  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ και ισχύει γι αυτούς που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Χριστό την ώρα που μεταλαβαίνουν . Το κουτάλι ( έτσι κι αλλιώς ήδη γίνεται ) θα σκουπίζεται με δύο πανιά που τοποθετούνται κάτω από το πιγούνι  . Το πρώτο θα είναι ποτισμένο με αντισηπτικό και το δεύτερο θα ¨παίρνει ¨ ό,τι το 1ο εναπόθεσε επάνω  και τέλος ,και οι πιστοί θα σκουπίζονται, μόλις κοινωνούν σε πετσέτες μιας χρήσης . Τα τρόφιμα  ( στα Σούπερ Μάρκετ )  δεν μεταφέρουν τον ιό  , έτσι δε λένε οι ειδικοί ;

4- ΔΩΣΤΕ αίμα όσοι μπορείτε , για να δείτε εάν έχετε ήδη αντισώματα του ιού , .Είναι δωρεάν . Οροεπιδημιολογική μελέτη η οποία γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και του υπουργείου Υγείας, ελέγχει ήδη ένα πολύ σημαντικός αριθμό δειγμάτων, τουλάχιστον 10.000 από αιμοδότες.

5-« Η ήπια πορεία της νόσου στη χώρα μας δεν συνοδεύεται από σημαντικά ποσοστά ανοσίας» δήλωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας διευκρινίζοντας μάλιστα ότι με βάση τις επιστημονικές εκτιμήσεις πιθανώς μόλις το 0,5% του πληθυσμού δημιούργησε ανοσία. Δηλαδή ΟΥΤΕ 50.000 άτομα δεν έχουν νοσήσει τους τρεις αυτούς τελευταίους μήνες στη χώρα . Τα μισά πάντως είναι στην Αττική .

Τι σημαίνει αυτό δεδομένου του ότι , ουσιαστικά έχουμε σπάσει την καραντίνα εδώ και 1 μήνα  και στη βάση αυτών που είπε ο Ντόναλτ Τραμπ «Δεν Θα Χρειαστούμε Εμβόλιο Για Τον Κορωνοϊό – Θα Φύγει Μόνος Του» ;

Απλά φίλοι και φίλες !

Το μεγαλύτερο μέρος του φόβου , το μεγαλύτερο μέρος  της απειλής από το νέο κορωνοϊό , είναι ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ γιατί απλά , δοθείσας της ευκαιρίας , έτσι τους βολεύει .

6- Φύγετε από το Νομό Αττικής , ΟΣΟΙ μπορείτε . Το  ιϊκό φορτίο είναι πλέον τεράστιο και έτοιμο να εκραγεί δίνοντάς τους τις δικαιολογίες που προαναφέραμε  . Ανακαλύψτε την Ελλάδα , τα χωριά μας και τα νησιά . Δώστε ζωή στην ύπαιθρο και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας .Προσοχή όμως !! Μην πουλήσετε τίποτα .

Να κρατάτε πάντα οι ίδιοι το στυλό με το οποίο γράφετε  την ιστορία της ζωής σας

Διαδώστε το !!!

ΥΓ . Τα υπόλοιπα τέσσερα μέτρα του σχεδίου , έχουν ήδη εφαρμοστεί . Κατά ¨τυχαίο πάντως λόγο¨ συμπίπτουν με αυτά που είχαμε δημοσιεύσει αρχές Μαρτίου

Κοιν. Βουλή των Ελλήνων

Κατόπιν αδείας  , ο Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής της …

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post