Αποκαλύφθηκαν όλα . Σταδιακά , «Ανοσία Αγέλης» και στην Ελλάδα. Στους 5.500 οι νεκροί σε 2 χρόνια μέχρι να αποκτήσει ανοσία ο πληθυσμός.

Αποκαλύφθηκαν όλα . Σταδιακά , «Ανοσία Αγέλης» και στην Ελλάδα. Στους 5.500 οι νεκροί σε 2 χρόνια μέχρι να αποκτήσει ανοσία ο πληθυσμός.

Έξι στους δέκα το λιγότερο ,  πρέπει να «κολλήσουν» για να αποκτηθεί «ανοσία αγέλης» .Αυτό είναι το σχέδιο που εφαρμόζεται «ελεγχόμενα» για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας απότομα . Μετά, θα εμφανιστεί κάποιο εμβόλιο το οποίο , έτσι κι αλλιώς , θα φανεί αποτελεσματικό.

Το παραδέχτηκαν τελικά δημόσια – και προς τιμή τους –  στην καθιερωμένη ενημέρωση στις 6/4ου . “Δεν θέλουμε να νοσήσουν πολλοί και όλοι μαζί , γιατί δεν θ αντέξει το σύστημα υγείας ” είπαν . Η μόνη λύση – αφού το εμβόλιο φαίνεται να καθυστερεί απελπιστικά – είναι να αποκτήσει ανοσία ΟΛΟΣ ο υγιής πληθυσμός . Για να συμβεί όμως αυτό  θα πρέπει να νοσήσουμε κατά κύματα. Τώρα , νοσεί το 1ο κύμα.

 Δείτε από το στόμα του ίδιου του Καθηγητή Τσιόδρα  το λόγο , αλλά και το ρόλο ενός δικτύου 100 εργαστηρίων απ΄όλο τον κόσμο!   https://www.youtube.com/watch?v=j5Kw43xrl4w

 Σήμερα 6/4ου , οι 79 νεκροί και οι 90 διασωληνωμένοι στα 15.000 πραγματικά κρούσματα – σύμφωνα με τη γνωστή  καθηγήτρια Βάνα Σύψα  https://www.skai.gr/videos/i-kathigitria-vana-sypsa-ston-skai-posa-einai-ta-pragmatika-krous –  δείχνουν αναλογικά ότι οι νεκροί θα φτάσουν στους 5.500 για να αποκτήσει ανοσία όλος ο πληθυσμός . Κι αυτό , το καλύτερο σενάριο . Εάν η κατάσταση ξεφύγει , οι νεκροί θα ναι δεκάδες χιλιάδες .

Την τακτική της Ανοσίας Αγέλης ( μια κι έξω ) ακολουθούν – βοηθούμενοι από το δόγμα του Σοκ – , οι ΗΠΑ , η Μ Βρετανία , η Σουηδία , η Γαλλία , η Ιταλία , η Ισπανία και άλλες χώρες , απλά , δεν υπολόγισαν ότι τα συστήματα υγείας τους θα δεχτούν τεράστιες πιέσεις .Αυτοί , θα έχουν ίσως μεγαλύτερες  απώλειας τελικά  σ αυτόν τον πόλεμο , όμως , θα τελειώσουν «μια κι έξω » . Δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει άλλωστε περισσότερο η ανθρώπινη ζωή , από την οικονομία .

Τελικά , και εμείς θα ζήσουμε τον εφιάλτη αυτό και μάλιστα , σε μεγάλη διάρκεια .  Έχουμε μπει στις κατακόμβες του Άδη και φέγγουμε με πυρσούς που τρεμοσβήνουν . Αυτή είναι η Αλήθεια αδέλφια .

Ο εφιάλτης αυτός φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας κι ότι πρέπει να ζήσουμε μαζί του . Η «Ανοσία Αγέλης» εμφανιζόμενη ως η μόνη άμυνα , ανάγεται σε τέλειο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας ,σε ευκαιρία για μπίζνες πολλών δις για τους δυνάστες της και αφορμή για αδιανόητες  γεωπολιτικές αναταράξεις . Κάτι όμως πραγματικά ξέφυγε σ αυτούς που θα εκμεταλλευθούν την κατάσταση . Το «σχέδιο» θα τους γυρίσει μπούμερανγκ .

«Κάτω τα χέρια » από την Ελλάδα !

Υγ. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του Τομέα Ύψιστης Εσωτερικής Ασφαλείας ( Υ.Ε.Α ) . Ο Τομέας αυτός ενεργοποιείτε μόνο σε περίοδο ή απειλή πολέμου και για ένα μόνο σκοπό . Τελευταία φορά ενεργοποιήθηκε πριν δύο χρόνια ακριβώς . Τότε ,είχαμε στο στόχαστρο 12 μέλη της Τουρκικής Κυβέρνησής για 6 μήνες .

Συνεχίζεται ..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post