ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόφαση-ΣΤΑΘΜΟΣ σε παγκόσμια κλίμακα- Έγινε η αρχή- Προετοιμαστείτε για όσα ακολουθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόφαση-ΣΤΑΘΜΟΣ σε παγκόσμια κλίμακα- Έγινε η αρχή- Προετοιμαστείτε για όσα ακολουθούν (ΒΙΝΤΕΟ)
Η νέα μορφή φακελώματος είναι εδώ…

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Το πολυαγαπημένο (για πολλούς), Facebook, πήρε πριν μερικές ώρες μια απόφαση που μας ενδιαφέρει όλους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα παραδώσει λίστα με ονόματα ατόμων που έχουν «σημαδευτεί»(Θυμηθείτε το σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ) ως υποκινητές της ρητορικής του μίσους, σε δικαστές, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα νομικές διαδικασίες για να υποστούν τα εν λόγω «σημαδεμένα» άτομα, τις συνέπειες του νόμου.

Το περιστατικό θα λάβει χώρα στη Γαλλία μετά από πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είχε ζητήσει κατ επανάληψη το διαδίκτυο να πάψει να είναι ελεύθερο και να μετατραπεί σε έναν ελεγχόμενο χώρο στον οποίο δεν θα μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει.

Θυμηθείτε τι σας είχαμε γράψει σε άρθρο μας στις 24 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους:

Ο Γάλλος πρόεδρος έθεσε την ιδέα της online λογοκρισίας στο ετήσιο δείπνο του αντιπροσωπευτικού συμβουλίου των εβραϊκών θεσμών στη Γαλλία, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να οριστεί νέος τρόπος αντιμετώπισης των δημοσιευμάτων μίσους στο διαδίκτυο.

«Ο αγώνας της Ευρώπης πρέπει να συνεχιστεί, αλλά είναι πολύ αργός», δήλωσε ο Μακρόν, συγκρίνοντας την περίπτωση του διαδικτύου, με όσους καταδικάστηκαν για επεισόδια και χουλιγκανισμό και τους απαγορεύτηκε να παρακολουθήσουν πάλι ποδοσφαιρικούς αγώνες.


(Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το παραπάνω άρθρο μας ΕΔΩ)

Βλέπουμε επομένως πως ο Γάλλος πρόεδρος, «έτρεξε» το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες!

Στο σημείο αυτό, να πούμε πως το Facebook και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική πλατφόρμα, μπορεί να σας «σημαδέψει» ως υποκινητές της ρητορικής του μίσους επειδή απλά:

 • Θεωρείτε πως υπάρχουν μόνο δυο φύλα.
 • Αντιστέκεστε στην ισλαμοποίηση της χώρας σας.
 • Μιλάτε ενάντια στις ενέργειες των τρομοκρατών Ισλαμιστών.
 • Διαμαρτύρεστε για τις σφαγές των Χριστιανών παγκόσμια.
 • Υποστηρίζετε πως υπάρχει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων.
 • Πιστεύετε πως πράγματι υπάρχουν οι χημικοί αεροψεκασμοί, το σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, το σχέδιο ελέγχου των ανθρώπων μέσω τσιπαρίσματος κτλ.
 • Θεωρείτε πως η Ατζέντα 21-2030 είναι ένα σατανικό σχέδιο.
 • Μιλάτε εναντίον της Αριστερής ιδεολογίας.
 • Δέχεστε πως ΔΕΝ υπάρχει Κλιματική αλλαγή.
 • Αντιδράτε στην παγκόσμια λογοκρισία σε ΜΜΕ και διαδίκτυο.
 • Προωθείτε τον εθνικισμό, τιμώντας τους εθνικούς σας ήρωες, τις παραδόσεις του τόπου σας κτλ.

Η λίστα των αιτιών για τις οποίες μπορεί να κατηγορηθείτε ως ισλαμοφοβικός, ομοφοβικός και οτιδήποτε άλλο «-φοβικός» είναι τεράστια και διαρκώς…αυξάνεται.

Η απόφαση αυτή του ηγέτη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται μετά από αρκετές συναντήσεις μεταξύ του CEO του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και του προέδρου της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο υπουργός ψηφιακών υποθέσεων της Γαλλίας Σέντρικ, είπε στο Reuters ότι η συμφωνία με τη γαλλική κυβέρνηση είναι ιστορικής σημασίας και ότι «η δικαστική διαδικασία θα είναι σε θέση να «τρέξει» κανονικά, χωρίς προβλήματα».

Στο παρελθόν, το Facebook αποκάλυψε διευθύνσεις IP και άλλα στοιχεία ταυτοποίησης ύποπτων χρηστών σε Γάλλους δικαστές, αλλά μόνο σε περιπτώσεις τρομοκρατίας και βίαιων πράξεων.

Ο Μακρόν όμως δεν σταματά εκεί. Το κοινοβούλιο της Γαλλίας συζητά επί του παρόντος νομοθεσία που θα επιβάλλει στους τεχνολογικούς γίγαντες πρόστιμο μέχρι το 4% των παγκόσμιων εσόδων τους, αν δεν κάνουν αρκετά για να αφαιρέσουν την ρητορική του μίσους από τις πλατφόρμες τους.

Η Γερμανία έχει ήδη ένα παρόμοιο νόμο που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 2018, ο οποίος προβλέπει πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν 24 ώρες περιθώριο, για να καταργήσουν την ρητορική του μίσους, ψεύτικες ειδήσεις και παράνομο υλικό από τη στιγμή που αυτό εμφανιστεί, αλλιώς ή αντιμετωπίζουν πρόστιμα μέχρι και 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μακρόν μάλιστα, είχε τονίσει πως αυτός ο έλεγχος στο διαδίκτυο πρέπει να εφαρμοστεί παγκόσμια και μόλις μερικούς μήνες μετά τη δήλωσή του αυτή, εφαρμόζεται στη Γαλλία.

Αλήθεια, πόσο καιρό πιστεύετε πως θα χρειαστεί για να εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες, αφού όλες οι χώρες επιζητούν να θωρακίσουν τους πολίτες τους, από τη…ρητορική του μίσους και τα FAKE NEWS ;

Αντί επιλόγου:

O Μακρόν και άλλοι πολιτικοί που υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, συνεχίζουν να πιέζουν για την αύξηση και την ισχυροποίηση των νόμων και των κανονισμών που σκοπό έχουν, όπως εκείνοι λένε, την καταπολέμηση των εκφραστών του μίσους και των αποκαλούμενων ψεύτικων ειδήσεων στο διαδίκτυο.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό αργά η γρήγορα θα γίνει και θα υιοθετηθεί παγκόσμια σαν ένα πολύ καλό μέτρο που αποτρέπει τη βία, τον ρατσισμό, τα κηρύγματα μίσους, τον εθνικισμό, μπορεί ακόμη και να πουν πως συμβάλλει στη βελτίωση του «προβλήματος» της Κλιματικής αλλαγής.

Σκοπός θα είναι ένας: Η φίμωση όσων δεν συμφωνούν με την κοινωνία που η Νέα Τάξη ετοιμάζει χωρίς αυτούς, για αυτούς.

Η λέξη κλειδί, φαίνεται πως θα είναι το μίσος.

Η κατηγορία «εκφραστής τους μίσους», μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που μιλάει ενάντια στη μεταναστευτική πολιτική της χώρας, ενάντια στην ίδια την κυβέρνηση, απέναντι σε κάποια εγκλήματα που έχουν διαπράξει πχ ακραίοι ισλαμιστές, απέναντι σε δημοσιεύσεις straight ανδρών και γυναικών που λένε ότι υπάρχουν μόνο δυο φύλα ή ακόμη και για επιθέσεις απέναντι στον Τζόρτζ Σόρος.

Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές για σχεδόν οτιδήποτε. Καθένας μπορεί να «καταδικαστεί», αρχικά διαδικτυακά, βάσει αυτού του νέου νόμου που ήδη «μαγειρεύεται».

Οι ποινές θα είναι αυστηρές και φυσικά ο διαδικτυακός αποκλεισμός θα είναι το λιγότερο, αφού θα υπάρχουν πρόστιμα και ακόμη και φυλακίσεις.

Ήδη οι διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με την κατάρριψη των ψεύτικων (κατ αυτές) ειδήσεων έχουν συμπεριλάβει στις «καταρρίψεις» τους μεταξύ των άλλων την ύπαρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα Chemtrails, το σχέδιο για τσιπάρισμα των ανθρώπων, το σχέδιο αποικισμού της Ευρώπης από μετανάστες για αλλοίωση και εν τέλει αντικατάσταση του εγχώριου πληθυσμού κτλ, βάζοντας τα θεμέλια για τους νέους νόμους που θα φέρουν την παγκόσμια φίμωση.

Όλα αυτά τα θέματα που εν γένει τα αναφέρουν ως «θεωρίες συνωμοσίας» ήδη έχουν «καταδικαστεί» από εκείνους που στα μάτια της άβουλης μάζας θεωρούνται έγκυροι και έγκριτοι, παρά το ότι τα ζουν όλα γύρω τους.

Μένει το τελικό βήμα λοιπόν, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια σειρά από μικρά βήματα, ώστε κανείς να μην καταλάβει τι αλλάζει.

Μετά από αυτό, όποιος αναφέρει κάτι που είναι εκτός των επιτρεπτών ορίων του ορισμού «ρητορική του μίσους» ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούν να ορίσουν, τότε θα φιμώνεται άμεσα, ενώ ο διαδικτυακός τόπος στον οποίο έγραψε το μήνυμά του, θα πρέπει να δίνει στις αρχές τα στοιχεία του «δράστη» ώστε να του επιβληθούν οι ανάλογες ποινές.

Αυτό με απλά ελληνικά λέγεται «χουντάκλα» και «άλλη μια δικαίωση του Λιακόπουλου»

(φώτο: Pexels)

Share this post