ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μαρκάρισμα» εμβολιασμένων σε γνωστή κλινική, κονκάρδα εμβολίου «δείχνει» όσους λένε «όχι», ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μαρκάρισμα» εμβολιασμένων σε γνωστή κλινική, κονκάρδα εμβολίου «δείχνει» όσους λένε «όχι», ΦΩΤΟ
Διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του el.gr, σε πασίγνωστη ιδιωτική κλινική της Ελλάδας, όσοι κάνουν το εμβόλιο, από τον πιο μικρό τραυματιοφορέα μέχρι τον πιο μεγάλο προϊστάμενο-διευθυντή, «μαρκάρονται», προκειμένου να ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους.

Συγκεκριμένα, λαμβάνουν μία κονκάρδα, η οποία αναγράφει «Έκανα το εμβόλιο για τον COVID 19» και κυκλοφορούν με αυτή στην κλινική.

Κατά αυτόν τον τρόπο φαίνεται ποιοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, νιώθοντας άβολα καθώς εργάζονται.

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ

Την ίδια ώρα, σε όλη την χώρα, συνεχίζονται οι πιέσεις σε υγειονομικούς, προκειμένου να εμβολιαστούν.

Σχετική έκκληση απηύθυνε και ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, ενώ για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο καθηγητής Συνταγματικού Δίκαιου Νίκος Αλιβιζάτος.

Ο τελευταίος εξέφρασε την άποψη πως κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να εμβολιαστεί. Σημείωσε μεν πως ακόμη και ένας γιατρός μπορεί να απαλλαγεί από αυτή την υποχρέωση, προσθέτοντας, ωστόσο, σε μία παρέμβαση, η οποία έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, πως «το κράτος οφείλει να απαγορεύσει στο συγκεκριμένο γιατρό, που δεν έχει εμβολιαστεί, να βλέπει ασθενείς και να τον εντάξει σε άλλη υπηρεσία χωρίς να υπάρχει επαφή με ασθενείς».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως επειδή οι γιατροί είναι λειτουργοί, δεν είναι δυνατόν να εξακολουθούν να βλέπουν ασθενείς, εάν δεν εμβολιαστούν.

el.gr

Share this post