ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα κρούσματα κορωνοϊου στην Ελλάδα είναι… υπερδιπλάσια! – Έρχεται «ντόμινο» με τριψήφιο αριθμό! – Το «Παμμακάριστος» θα είναι το Κέντρο Νοσηλείας ασθενών!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα κρούσματα κορωνοϊου στην Ελλάδα είναι… υπερδιπλάσια! – Έρχεται «ντόμινο» με τριψήφιο αριθμό! – Το «Παμμακάριστος» θα είναι το Κέντρο Νοσηλείας ασθενών!

Σύμφωνα με αξιόπιστη υψηλόβαθμη πηγή του PIPERATA.GR μέσα από το χώρο της Υγείας, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ραγδαία αύξηση (ντόμινο) των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς εξετάζονται σε δεύτερο βαθμό εκατοντάδες περιστατικά. Μάλιστα, ο διπλασιασμός των κρουσμάτων αναμένεται μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ από την άλλη βδομάδα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα μιλάμε για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αυτομάτως, τίθενται εύλογα ερωτήματα: Η Ελλάδα, τελικά, ήταν έτοιμη; Έκανε όντως ότι έπρεπε να κάνει; Οι πολίτες μπορούν να εμπιστευτούν αυτή την κυβέρνηση και τη συγκεκριμένη ηγεσία του υπουργείου Υγείας;

Η απάντηση είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον υπουργό Βασίλη Κικίλια, ή και στους παροικούντες στο μέγαρο Μαξίμου, είναι καταφατικά αρνητική, καθώς οι καταγγελίες που φθάνουν στο PIPERATA.GR η μία διαδέχεται την άλλη για την ανετοιμότητα και την εγκληματική ανευθυνότητα των αρμοδίων.

Ενδεικτικά είναι τα ανεκδιήγητα που αποκάλυψαν τα PIPERATA.GR να συμβαίνουν στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, όπου καθηγήτρια Γαλλικών που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, δεν είχε υποβληθεί στις αναγκαίες εξετάσεις για κορωνοϊό. Και μάλιστα με την άδεια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ανατολικής Αττικής συνέχιζε να διδάσκει σε τέσσερα σχολεία της ευρύτερης περιοχής, ενώ αμέσως μετά την καταγγελία και τα αποκλειστικά δημοσιεύματα που ακολούθησαν από το PIPERATA.GR, τελικά δόθηκε εντολή για απολύμανση μέσα στο Σαββατοκύριακο σε όλα τα σχολεία του δήμου.

Να τονιστεί ότι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, έχει δοθεί οδηγία ετοιμότητας για την εφαρμογή της απόφασης από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ), προκειμένου το νοσοκομείο Παμμακάριστος να μετατραπεί σε ειδικό Κέντρο Νοσηλείας ασθενών με λοίμωξη από τον κορωνοϊό, καθώς αναμένεται να υποδεχθεί κρούσματα από το ντόμινο που θα υπάρξει τις προσεχείς ημέρες.

Τι σημαίνει πρακτικά η λειτουργία του νοσοκομείου «Παμμακάριστος», ως κέντρο αποκλειστικής νοσηλείας ασθενών κορωνοϊού; Ό,τι σε περίπτωση επιβεβαίωσης της πληροφορίας και έξαρσης της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το «Παμμακάριστος» θα λειτουργήσει ως νοσοκομείο αποκλειστικής νοσηλείας όσων έχουν μολυνθεί και νοσήσει σοβαρά από την αναπνευστική λοίμωξη που προκαλεί ο ιός.

Βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου και με δεδομένο πως το νοσοκομείο «Παμμακάριστος» είναι γενικό νοσοκομείο, προβλέπεται πως θα εκδοθεί προειδοποιητική εντολή από την ΥΠΕ, ώστε να εκκενωθεί από τους ασθενείς που θα νοσηλεύονται σε αυτό. Τον γενικό συντονισμό του σχεδίου εκκένωσης και της «μετατροπής» του γενικού σε ειδικού για τον κορωνοϊό νοσοκομείου θα έχει 5μελής επιτροπή, με στελέχη του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Φανταστείτε την εικόνα… Την ώρα της «εκκένωσης» με τα οχήματα του ΕΚΑΒ να «βοούν»…

Το νοσοκομείο Παμμακάριστος, για όσους δεν το γνωρίζουν, βρίσκεται σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, στα Κάτω Πατήσια. Και προφανώς, η είδηση θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στους κατοίκους, δεδομένο πως θα έχουν δίπλα τους τον ιό.
piperata.gr

Share this post